Aralık ayı çatlatma iğnesi olanlar gelin birlikte bekleyelim 😊

Merhaba hamile misiniz benim de iğneden iki üç gün sonra kasik ahrisi ve regl ağrısı başladı ara ara oluyor ama adetime 12-13 gün var

Merhaba hamile misiniz benim de iğneden iki üç gün sonra kasik ahrisi ve regl ağrısı başladı ara ara oluyor ama adetime 12-13 gün var
Yok hayır malesef değilim :) 2. İğne denemesindeyim. Böyle belirtiler yaşamanız normal iğneden dolayı oluyor hepsi. Umarım güzel haberi alırsınız

Kızlar nasılsınız ?bayadır girmiyordum ben bu ay saldım yarıyıl tatiline girince kendimi memlekete attım iki hafta burdayım sonra kürkçü dükkanına çatlatmaya devam ederim şubatta..sizleri merak ettim gebe olan var mı?

İyiyiz sen nasılsın daha güzel haber alamadik sat 3 Şubat daha var inşallah güzel haberler alırız herkesten

Ben film çekindim biliyorsun bu ay kendimiz deniyoruz adet olursam doktorumla konuşmuştum tekrardan iğne ile deneyeceğiz umarım gerek kalmaz regli 1 Şubat

Bende rahîm filmi çekildim çalışmalara devam

Arkadaşlar merhaba ben 8 ocakta aşılama oldum . Bugün kan verdim negatif çıktı . Sonradan pozitif olma ihtimali var mı

İyiyiz sen nasılsın daha güzel haber alamadik sat 3 Şubat daha var inşallah güzel haberler alırız herkesten
Bende rahîm filmi çekildim çalışmalara devam
Ben film çekindim biliyorsun bu ay kendimiz deniyoruz adet olursam doktorumla konuşmuştum tekrardan iğne ile deneyeceğiz umarım gerek kalmaz regli 1 Şubat
Hadi bakalım kızlar hayırlısı bende iyiyim tatil modunda enerji depoluyorum bende döndüğümde adeti beklerim sonra çatlatma ya devamke…kızlar bu arada buraya yazmadım ama benim adet bitti gibi oldu geçen hafta çarşambaydı ovalüsyon testi yaptım pik yani yumurtlama çıktı hatta o gün az az lekelenme devam etti adetin sonu gibi düşünün yine de değerlendirmedik perşembe silikleşti cuma da tamamen silikti ve cuma değerlendirdik sadece eğer o yumurtlamaysa çarşamba günü yani cuma değerlendirilenin tutma olasılığı olabilir mi sizce?

Perşembe günü catlamissa cuma şansın vardır canım inşallah kacirmamissindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…