Aralık ayı çatlatma iğnesi olanlar gelin birlikte bekleyelim 😊

Ayy sonucunuz ne oldu aceba

Yaaa bende mi klomen denesem belli olmaz bazılarında ilaç değişince oluyor hayırlı olsun belirtilerin nelerdi kaç gün değerlendirdin detay istiyorum

Yaaa bende mi klomen denesem belli olmaz bazılarında ilaç değişince oluyor hayırlı olsun belirtilerin nelerdi kaç gün değerlendirdin detay istiyorum
En belirgin sarı akıntım vardı çünkü enfeksiyon yok bende ve bu ay sürekli belim ağrıdı halada bel ağrısı yaşıyorum hemen takvimi atıyorum

Eklentiler

• Screenshot_2025-02-04-09-08-18-09_fc40ed9ca960b38b2ec4108e094b3220.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 29
Ya ne yaptın gün aşırı değilse
Beni doktor 20 ocakta çağırmıştı ama ovulasyon takibi yapıyordum sonra 17 Ocak yumurtlama gördüm değerlendirdim daha sonra doktorumun asistanı aradı randevunuz iptal oldu doktor beyin işi çıktı cumartesi günü gelin dedi bende gittim zaten ultrasonda bazı yumurtalarim catlamisti 4 yumurtam var hemen bu akşam değerlendirin sonra gün aşırı dedi o günü değerlendirdim sonra 20 ocakta ovulasyon testinde bir daha pik gördüm üç gün değerlendirdik büyük ihtimalle son kalan yumurtam dollendi

Kısmet işte ne Zamandır deniyorsunuz ilk gebeligin mi

Kısmet işte ne Zamandır deniyorsunuz ilk gebeligin mi
Ben geçen yıl Mart'tan beri deniyorum Kasım'da kimyasal gebelik yaşadım ondan sonra doktora gitmeye karar verdim canım o zamana kadar ovulasyon testi hiç kulllanmadim bu ay kullandım ve tabiki doktorumunda etkisi var çünkü yumurtam fazla ve şansım yuksekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…