- Konu Sahibi Sosyallanne
-
- #1.641
Merhaba hamile misiniz benim de iğneden iki üç gün sonra kasik ahrisi ve regl ağrısı başladı ara ara oluyor ama adetime 12-13 gün varİnşallah güzel haberler alalımbenim 6. Güne kadar hiç belirtim olmadı akıntıda dahil. 6. Günden bugüne sadece göğüs sızısı bazen bel kasık ağrısı oluyo adet olacakmış gibi. Bugünde böbrek kısmıma yani böyle sağ tarafıma ince bi sızı girip çıkıyo
İnşallah, bende başladım Perşembe Dr. GidicemBende tekrar başladım ilaca bitti pazartesi günü kontrolüm var inşallah bu ay isteyen herkese nasip olur
Yok hayır malesef değilim :) 2. İğne denemesindeyim. Böyle belirtiler yaşamanız normal iğneden dolayı oluyor hepsi. Umarım güzel haberi alırsınızMerhaba hamile misiniz benim de iğneden iki üç gün sonra kasik ahrisi ve regl ağrısı başladı ara ara oluyor ama adetime 12-13 gün var
İnşallah güzel sonuçlar alırsınızİnşallah, bende başladım Perşembe Dr. Gidicem
O kadar takıntı yapma ya normal hayatına devam etHahaha aşko napıyım ful yatış yapacak birsey yok
Aynen yeter yani ilaç kendi hâline bıraktı bakalım artık amin inşallah canımÜç defa kullanmışsan o zaman doktorun iyi yapmış ara vermekle inşallah bu ay güzel haberler alırız
İnşallah bu ay olur ovulasyon testi ile takip yap yinedeAynen yeter yani ilaç kendi hâline bıraktı bakalım artık amin inşallah canım
Bu 4 gün önemli işte çatlama için artık kısmet akışına bıraktım ya takınca olmuyorİnşallah bu ay olur ovulasyon testi ile takip yap yinede
Evet takınca stres yapınca olmuyorBu 4 gün önemli işte çatlama için artık kısmet akışına bıraktım ya takınca olmuyor
Dr. gittinmi, ne dedi Dr. sana?İnşallah güzel sonuçlar alırsınız
Evet gittim 4 yumurtan var dedi normalde pazartesi gel demişti ama işi olduğu için cumartesi günü çağırdı ultrasonla baktı çatlamak üzere dedi çatlatma iğnesi kullanma gün aşırı ilişki olsun dediDr. gittinmi, ne dedi Dr. sana?
İyiyiz sen nasılsınKızlar nasılsınız ?bayadır girmiyordum ben bu ay saldım yarıyıl tatiline girince kendimi memlekete attım iki hafta burdayım sonra kürkçü dükkanınaçatlatmaya devam ederim şubatta..sizleri merak ettim gebe olan var mı?
Ben film çekindim biliyorsun bu ay kendimiz deniyoruz adet olursam doktorumla konuşmuştum tekrardan iğne ile deneyeceğiz umarım gerek kalmaz regli 1 ŞubatKızlar nasılsınız ?bayadır girmiyordum ben bu ay saldım yarıyıl tatiline girince kendimi memlekete attım iki hafta burdayım sonra kürkçü dükkanınaçatlatmaya devam ederim şubatta..sizleri merak ettim gebe olan var mı?
Bende rahîm filmi çekildim çalışmalara devamKızlar nasılsınız ?bayadır girmiyordum ben bu ay saldım yarıyıl tatiline girince kendimi memlekete attım iki hafta burdayım sonra kürkçü dükkanınaçatlatmaya devam ederim şubatta..sizleri merak ettim gebe olan var mı?
İyiyiz sen nasılsındaha güzel haber alamadik sat 3 Şubat daha var inşallah güzel haberler alırız herkesten
Bende rahîm filmi çekildim çalışmalara devam
Hadi bakalım kızlar hayırlısıBen film çekindim biliyorsun bu ay kendimiz deniyoruz adet olursam doktorumla konuşmuştum tekrardan iğne ile deneyeceğiz umarım gerek kalmaz regli 1 Şubat
Perşembe günü catlamissa cuma şansın vardır canım inşallah kacirmamissindirHadi bakalım kızlar hayırlısıbende iyiyim tatil modunda enerji depoluyorum bende döndüğümde adeti beklerim sonra çatlatma ya devamke…kızlar bu arada buraya yazmadım ama benim adet bitti gibi oldu geçen hafta çarşambaydı ovalüsyon testi yaptım pik yani yumurtlama çıktı hatta o gün az az lekelenme devam etti adetin sonu gibi düşünün yine de değerlendirmedik perşembe silikleşti cuma da tamamen silikti ve cuma değerlendirdik sadece eğer o yumurtlamaysa çarşamba günü yani cuma değerlendirilenin tutma olasılığı olabilir mi sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?