- 28 Eylül 2024
- 1.119
- 499
- 38
- 26
- Konu Sahibi Sosyallanne
-
- #1.661
Ovulasyon testini bu sitede öğrendim bilseydim daha önce kesinlikle kullanirdimBen geçen yıl Mart'tan beri deniyorum Kasım'da kimyasal gebelik yaşadım ondan sonra doktora gitmeye karar verdim canım o zamana kadar ovulasyon testi hiç kulllanmadim bu ay kullandım ve tabiki doktorumunda etkisi var çünkü yumurtam fazla ve şansım yuksekti
Ya ne güzel kaç yıllık evlisin yaşın kaç kusura bakma soruyorum ama tanımak istedimOvulasyon testini bu sitede öğrendim bilseydim daha önce kesinlikle kullanirdim
26 yaşıma gircem Mart ayındaYa ne güzel kaç yıllık evlisin yaşın kaç kusura bakma soruyorum ama tanımak istedim
Ben geçen yıl Mart'tan beri deniyorum Kasım'da kimyasal gebelik yaşadım ondan sonra doktora gitmeye karar verdim canım o zamana kadar ovulasyon testi hiç kulllanmadim bu ay kullandım ve tabiki doktorumunda etkisi var çünkü yumurtam fazla ve şansım yuksekti
Bende Mart'ta 27 olucam 7 yıllık evliyim26 yaşıma gircem Mart ayında1.5 yıllık evliyim sorun yok sen kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin
İnşallah en kısa sürede hamile kalırsınızBende Mart'ta 27 olucam 7 yıllık evliyim
Burda bahsetmiştim 6 yaşında 1 kızım var 2 yıl öncede bir kaybim oldu 22 haftalıktı ondan sonra toparlanamadim tekrar hamilelik istedim ama olmadı bir türlü 4 5 aydır tedaviyle geçti daha öncesi de var tabi inşallah tekrar o duyguyu yaşarım bende özledimİnşallah en kısa sürede hamile kalırsınız
Kaybınız için üzgünüm inşallah en kısa sürede tekrar o duyguyu yaşarsınızBurda bahsetmiştim 6 yaşında 1 kızım var 2 yıl öncede bir kaybim oldu 22 haftalıktı ondan sonra toparlanamadim tekrar hamilelik istedim ama olmadı bir türlü 4 5 aydır tedaviyle geçti daha öncesi de var tabi inşallah tekrar o duyguyu yaşarım bende özledim
Teşekkür ederimKaybınız için üzgünüm inşallah en kısa sürede tekrar o duyguyu yaşarsınız
Amin inşallahTeşekkür ederimtekrar tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Yüzüstü ilk defa duydumB
Amin inşallahKızlar şunuda söylemiş olayım iliskiden sonra bacaklarımı kendime doğru çektim sonra da yüzüstü uzandım ters rahim olduğum için
Valla bu ay onu denedim ters rahim olunca sperm akışı daha iyi oluyormuşYüzüstü ilk defa duydum
Hadi ya bilmiyordumValla bu ay onu denedim ters rahim olunca sperm akışı daha iyi oluyormuş
Yani doğrumu bilmiyorum ama ben denedim burda bir kaç kişi öyle yazmısti bende denemekten zarar gelmez dedimHadi ya bilmiyordum
Benim doktorum ayaklar havaya değil capraz üst üste kalça altına yastık Uzan demiştiYani doğrumu bilmiyorum ama ben denedim burda bir kaç kişi öyle yazmısti bende denemekten zarar gelmez dedim
Bak önce böyle yaptım tabi altımda yine yastık vardı bu hareketten sonra yüzüstü yattimBenim doktorum ayaklar havaya değil capraz üst üste kalça altına yastık Uzan demişti
Peki ilişkiden sonra kalkınca akıntı oluyor muyduBak önce böyle yaptım tabi altımda yine yastık vardı bu hareketten sonra yüzüstü yattim
Tabiki her zaman oluyorduPeki ilişkiden sonra kalkınca akıntı oluyor muydu
İyice takıntılı oldum varyaTabiki her zaman oluyordu
Bende öyleydim hatta bir tek bendemi hep böyle sperm akıyor diyordum meğerse herkeste öyleymişİyice takıntılı oldum varyaönceden hiç böyle değildim istiyorum diye herşeyden birşey çıkarıyorum
Bu psikolojiden çıkmak lazım yaBende öyleydim hatta bir tek bendemi hep böyle sperm akıyor diyordum meğerse herkeste öyleymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?