- 31 Mart 2022
- 367
- 104
- 33
- Konu Sahibi Sosyallanne
-
- #1.681
İnşallah yakın zamanda güzel haberler alırsınızNe yazık ki negatifti
Evet canım giden gidiyorBu psikolojiden çıkmak lazım yaneyse 4 ay dinlenirim artık bende
Bugün regl oldum bu ayda olmadı rahim filminden çok umutluydumEvet canım giden gidiyor
İnşaallah eşiniz geldiğinde güzel değerlendirirsiniz demekki daha vakti varmış herşey Allah'ın takdiri ovulasyon testi alın ben yardımcı olmaya caliscam buraya atarsinBugün regl oldum bu ayda olmadı rahim filminden çok umutluydum
Bide onunla denerim bakalımİnşaallah eşiniz geldiğinde güzel değerlendirirsiniz demekki daha vakti varmış herşey Allah'ın takdiri ovulasyon testi alın ben yardımcı olmaya caliscam buraya atarsin
Kesinlikle dene normal günlerde gün aşırı denersin ovulasyon günlerinde üst üste üç gün deneBide onunla denerim bakalım
17 20 21 22 24 26 diye oldu zaten ama kısmet ya zamanı var demek zaten doktor 1 2 ay normal yolla olucak demişti 2.ay belki olacaktı ama işteKesinlikle dene normal günlerde gün aşırı denersin ovulasyon günlerinde üst üste üç gün dene
Guzel değerlendirmişsiniz aslında ama demekki daha zamanı var inşallah en kısa zamanda olur17 20 21 22 24 26 diye oldu zaten ama kısmet ya zamanı var demek zaten doktor 1 2 ay normal yolla olucak demişti 2.ay belki olacaktı ama işte
Guzel değerlendirmişsiniz aslında ama demekki daha zamanı var inşallah en kısa zamanda
Aynne çok şükür gene her halimize isteyen herkesin tatmasi dileğiyle çok güzel bir duygu çünküGuzel değerlendirmişsiniz aslında ama demekki daha zamanı var inşallah en kısa zamanda olur
Amin inşallahAynne çok şükür gene her halimize isteyen herkesin tatmasi dileğiyle çok güzel bir duygu çünkü
Çok sevindim buradan birinden güzel bi haber gelmiş sağlıcakla kucağınıza alınAmin inşallah
Amin inşallah canımÇok sevindim buradan birinden güzel bi haber gelmiş sağlıcakla kucağınıza alınbelirtileriniz nelerdi adet olacakmış gibi ağrı var mıydı
Canım merak ettim seni nasılsın test yaptın mı güzel sonuçlar almissindir inşallahYapmadım henüz
Bende de rahim tersliği var. Hamileliğe engel miB
Amin inşallahKızlar şunuda söylemiş olayım iliskiden sonra bacaklarımı kendime doğru çektim sonra da yüzüstü uzandım ters rahim olduğum için
Benimde rahmim ters ve şuan hamileyim doktorum engel olmadığını söylediBende de rahim tersliği var. Hamileliğe engel mi
Negatif çıkıyor yaCanım merak ettim seni nasılsın test yaptın mı güzel sonuçlar almissindir inşallah
Hangi marka kullandın canımNegatif çıkıyor ya
Test mi kan testi mi adet olmadin mi daha o kadar çok güvendik ki şu rahim filmineNegatif çıkıyor ya
Artımef kaset testHangi marka kullandın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?