- 15 Kasım 2024
- 264
- 89
- 13
- 21
- Konu Sahibi Sosyallanne
-
Merhaba bugun aşılama 12. gündeyim. Hiç test yapmadım. Dün ve ondan önceki gün regl sacısı gibi sancılandım kasıklarım ağrıdı ama bugun bir şeyim yok. Bakalım beklemedeyim.
Bana da bu ay olmazssa rahim filmi çekilecek demişti doktor ben henüz test yapmadım bekliyorumReglimin 2. Günü pazartesi hsg çekileceğim
Ay inşallah öyledir yaCanım benimde bugün 6.günüm kasık ağrım var bugün ilk kez bugüne kadar bir ağrım yoktu hayırlısı inşallah bebiştendir ağrılarımız
Ben adet oldum yarın doktor yolcusuyum
İnşallah gebeliktendir canım hayırlı haberlerini bekliyoruz11 günüm beklemedeyim biraz kaşık ağrısı ve sıvılceö çıktı azıcık sanırım adet olacağın
İnşallah canım test yapacağım yarınİnşallah gebeliktendir canım hayırlı haberlerini bekliyoruz
Benimde bugün iğneden 6.günüm canım bugüne kadar bi ağrım yoktu ama bugün kasık ağrım var hafifSende durumlae ne canım
Kaçıncı günün canımBen test bile yapamadım beklemedeym
Buraya da mutlaka at bakalım canım iyi haberlerle inşallahİnşallah canım test yapacağım yarın
Hayırlısı olsun canım inşallah bu ay olurBen adet oldum yarın doktor yolcusuyum
Hayırlı haberlerle inşallahReglimin 2. Günü pazartesi hsg çekileceğim
İnşallah çok teşekkür ederimİnşallah ikinci ay olur çok üzüldüm
11.gunumKaçıncı günün canım
Adetime 4 gün kaldı11.gunum
Herhangi bir belirtin var mı adet olacağına dair veya gebe olabileceğine dairAdetime 4 gün kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?