- Konu Sahibi Sosyallanne
-
Vallah devlete gittim ben düşük tehlikesi vardı rahmim hala kalinmis ve çok az kanamam vardı ben sancimda var kanamam çoğalır yapcak bir şey yok dedi bunun bı ilacı yok dedi ve benden gittiDevlette verir ama özele gidin bence tedavi için
Amin inşallah. Allah isteyen herkese nasip etsin.Kimi belirti yaşarken kimi yaşanıyor belirtiye göre yorum yapamıyoruz hayırlısı canım inşallah gebesindir
14. Günde normal gebelik testi mi yapılıyor canım? Bende nasip olursa 1 ocakta çatlatma iğnesi vurduracağım daBekle canım iki gün sonra yap testi inşallah vardır
Evet canım varsa çıkar diye düşünüyorum14. Günde normal gebelik testi mi yapılıyor canım? Bende nasip olursa 1 ocakta çatlatma iğnesi vurduracağım da
İnşallah gebelik belirtisidir test yaptın mı hiç ?Benim de 12. Günüm ve adet sancısında ölüyorum
Kızlarr bugün test yaptım erken genelik testi tertemiz bir negatif gördüm bu ay da olmadı önümüzde ki aylara artıkBende aralık16 pazartesi iğne oldum bugün 13. Günüm 2 gündür geçmeyen regl ağrım var acaba normal mi çatlatma iğnesyle hamilele kalanlar belirtilerini yazarsa sevinirm
Kaçıncı günün iğneden sonra?Kızlarr bugün test yaptım erken genelik testi tertemiz bir negatif gördüm bu ay da olmadı önümüzde ki aylara artık
14. GünümKaçıncı günün iğneden sonra?
Belli olmaz canım iğneden sonra 16.günde pozitif gören var bekle bakalım14. Günüm
Belli olmaz canım iğneden sonra 16.günde pozitif gören var bekle bakalı
ay inşallah keşke öyle bişey olsa mucize olurBelli olmaz canım iğneden sonra 16.günde pozitif gören var bekle bakalım
Hayır yapmadım bugün erken gebelik testi yaparım ama korkuyorum çünkü regl ağrısı gittikçe artıyorİnşallah gebelik belirtisidir test yaptın mı hiç ?
Canım benimde bugün 6.günüm kasık ağrım var bugün ilk kez bugüne kadar bir ağrım yoktu hayırlısı inşallah bebiştendir ağrılarımızMerhaba kızlar bugün çatlatma ignesinden sonraki 6.günüm bugün belim ağrıyor 6. Günde sizde bel ağrısı yaşadınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?