- 15 Kasım 2024
- 266
- 94
- 13
- 21
- Konu Sahibi Sosyallanne
-
- #1.441
Diger hormonlarım güzel doktorum bu güzel hormona bu amh yakıştıramadım ama önemli değil yumurtalıkların çok güzel önemli olan bu demiştiAmh kötü deil canım normal genelde bir ve üstü iyidir birde amh yaşa bağlı derler genelde ama deil vücud yapısı hormonlar kişiden kişiye değişiyor
İki ay önce canımEn son ne zaman gebe kaldın ? Enfeksiyondan kapanmıştı benim mesela
En azından biri açıktır öylese canımİki ay önce canım
6,2 mm di kalınlığı ama doktora göre ince olduğundan Protestan da kullandırttıBugün doktor kontrolüm var büyük ihtimalle yine femaradan devam edicek kızlar siz çatlatma iğnesi vuruldugunuzda rahim kalınlığınız ne kadar
İnşallah doktorum benden hiç rahim filmi istemedi özel klinik rahim filmi de var benmi isteyim acabaEn azından biri açıktır öylese canım
Evet tabii düşünceni bildirİnşallah doktorum benden hiç rahim filmi istemedi özel klinik rahim filmi de var benmi isteyim acaba
Sen iste canım onlar ne yazık ki düşünemiyorİnşallah doktorum benden hiç rahim filmi istemedi özel klinik rahim filmi de var benmi isteyim acaba
Benimkini tam hatırlamıyorum ama 7li birşey olabilir bana o dediğiniz ilacı yazmadı forumda okudum 10 olması lazımmış öyle çatlatma iğnesi vuruluyormus6,2 mm di kalınlığı ama doktora göre ince olduğundan Protestan da kullandırttı
Regline kaç gün var benim belim agrimisti öyle regl oldum valla hiç belli olmaz 17.gun pozitif olanlar var Allah'tan ümit kesilmezKızlar bu arada iğne dahil 13.günüm 2 gündür göğüs ucumda ağrı olunca acaba dedim test yaptım prodoctor erken gebelik testi negatif çıktı. Ve bu test o kadar hassas ki beta 5 bile olsa çizgi çıkartıyor. 2 ay önce gebeliğimi 12.gün öğrenmiştim. Karnıma da ağrı girip çıkıyor. Acaba regl mi olacam
Çok korkuyorum ya rahim filmindenSen iste canım onlar ne yazık ki düşünemiyor
Bu ay olmazsa diğer ay soylicem korkuyorum birazdaEvet tabii düşünceni bildir
Anestezi ile olacaksan korkacak hiç bir şey yok canımBu ay olmazsa diğer ay soylicem korkuyorum birazda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?