Aralık ayı çatlatma iğnesi olanlar gelin birlikte bekleyelim 😊

Bu ayda olmazsa soylicem doktoruma rahim filmi çektirsin inşallah bu ay olurda gerekde kalmaz

Kızlar doktordan yeni çıktım geçen ay femara vermişti bu ay klomen verdi hem sağda hem solda bir çok yumurtam varmış bu da olmasa kendisi dedi diğer ay rahim filmi çekilecek sanırım femara bana ters etki yaptı

Merhaba sizleri görünce bende yazayım dedim. Ben 30 Aralık çatlatma iğnesi oldum, bir hafta sonra cok az kılcal bi leklenme oldu sonra 2 gün daha peceteye sade leke geldi kahve rengi, umutluydum yerleşme kanaması sandım, ama 11. günüm ve wc de yoğun kanamam oldu bugün ama sade wc de oluyor, pede hala bsy deymiyor, acıkcası anlamadım adetmi oldum olmadım ama yoğun kanama endişelendirdi beni. Pazartesi doktora gidicem tam 14. gün oluyor bakalım.

Merhaba bende de 12.gun sadece peçeteye gelecek şekilde kahverengi lekelenmem oldu iki gün boyunca devam etti ama daha sonra regl oldum

Selam kızlar çatlatma iğnesinde 2.ayımdı ve iğneden sonra 15. Gün bugün kırmızılar geldi hayırlısı artık bu ay ara veriyorum iğneye yarıyıl tatiline giriyoruz bi memlekete gidip biraz kafa dağıtayım bana da değişiklik olur iki hafta kalır dönerim döndüğümde yumurtlama dönemime denk gelirse kendimiz değerlendiririz inşallah ama olmazsa şubatta tekrar iğneye ilaca devam hazirana kadar deneyip olmazsa tüp bebeğe başlayacağız inşallah gerek kalmaz kızlar…gelecek ay içinde biriniz konu açarsanız benide etiketleyin ordan devam edelim

Bende yok daha kirmizilar ama testlerde de negatif kan wermedim. Adetimi bekliyorum duzenim yine bozuldu galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…