Aralık ayı çatlatma iğnesi olanlar gelin birlikte bekleyelim 😊

İkimizde istiyoruz yaklaşık 1 sene olucak yeni tedaviye başladık ve evet ben çok tedirgindim sadece olsun odaklı oldum oda olmadı

İkimizde istiyoruz yaklaşık 1 sene olucak yeni tedaviye başladık ve evet ben çok tedirgindim sadece olsun odaklı oldum oda olmadı
Ve vücuduma hormon aldim boşuna gitmesin fikri çıldırttı beni aylardır deniyorum olmuyor yumurta rezervik dusuk

Allah olmasini nasip etmisse neden donmesin bnde bugun yaptim tabi artimed cizgi wardi baska testimde yok adetim 2 gun gecti bnm de ignenin 14cu gunu ama bnm pek umudum yok. Nasip ins wardir kan werebilirsen kan wer testlerle strese girmek da ayri bi dert

Kan daha büyük hüsranlık bence yokya alışkınım ben yıllardır her ay test yapmaktan stres deil hobi olmaya başladı bende modum hızlıca değişir takılı kalmam pek birde çalıştığım için düşünmeye pek fırsatım da kalmıyor sadece akşamları

Bende simdi senden etkilenip kaset test aldirmistim yaptim yok

Kızlar sadece sağ kasığımda yumurtam vardı bu ay. Femera ve ovitrelle kullandım. Ara ara sağ kasığımda batma-sızı hissi oluşsa da genel olarak sol kasığım ağrıyor. Hiç yumurta olmayan yerin ağrıması regl belirtisi olabilir mi ? İğne hariç 11gündeyim

Bilemiyorum benim bu ay sağ kasığımda daha fazla yumurta vardı sağ tarafım daha fazla ağrıyordu solda bir tane vardı ama o kadar ağrımadı belki ilaçlardan dolayı olabilir

Olabilir hatta açmak için ayrı bir işlem varmış onunki o şekilde bile açılmamış.. ama içini ferah tut böyle şeyler az görülen durumlar
Evet birde tüpler o kadar kolay kapanmazmis doktorlar öyle diyor benim bir kimyasal gebeliğim var bir tüpüm kesin açıktır dimi

Bende simdi senden etkilenip kaset test aldirmistim yaptim yok
Belli olmaz canım bugün baya forumu aradım okudum 17.gün çıkan vardı 15 16 günde öğrenenler ar keşke bizde onlardan olsak ama zor benimde ya bölge çizgiye bile umut bağladım ama hamile olduğumu düşünmüyorum geçen ay iğnenin 17.günü adet olmuştum bakalım bu kez nezaman gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…