- 13 Ağustos 2024
- 1.566
- 2.615
- 48
- Konu Sahibi Sosyallanne
-
- #1.381
Yumurta kalitesi açısından faydası oldu mu pekiGebelik acisindan soruyorsaniz hayir, gebe kalamadim
Sevdigim icin yiyorum
Bilmem ki, benim zaten yumurtlamam catlamam kendiliginden oluyor bir sorunum yok, sebepsiz infertiliteYumurta kalitesi açısından faydası oldu mu peki
Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah tüm isteyenlere içinde banada
Daha önce tüp bebek tedavisi gördünüz müBilmem ki, benim zaten yumurtlamam catlamam kendiliginden oluyor bir sorunum yok, sebepsiz infertilite
Yok hayir, tup bebek raporu icin ugrasiyorum 2. Asilamayi da tamamlayayim rapor alayim diye, raporu alir almaz baslayacagizDaha önce tüp bebek tedavisi gördünüz mü
Anladm hayırlısı olsun inşallahYok hayir, tup bebek raporu icin ugrasiyorum 2. Asilamayi da tamamlayayim rapor alayim diye, raporu alir almaz baslayacagiz
8500 tl ödemiştim. Özel hastaneler anestezisiz yapmıyor sanırımPeki ücret hakkında bilginiz var mı anestezisiz olursa sigortalı mi ücret ödemiyordu yoksa özel sağlık sigortası mı gerekiyor ücretsiz olması için
Samirsak ve limonla harika oluyor. İyice ez canım bende ilk yedim bayildim. Rahme çok faydaliymjsAranızda avakado tüketen var mı nasıl tüketilir? İlk kez deneyecem
günaydın canım evet yaptım benimde silik var geneGnaydin canım yaptın mi yaptin miben az önce yaptım çizgi cikiyor canım aynı marka artimed ama sanki test yapısı farkli
Dune göre aynı mi pekigünaydın canım evet yaptım benimde silik var gene
bi tık daha çabuk çıktı daha gözle görülürDune göre aynı mi peki
Arti med erken testte de kaset testted3 yapiyo bu cizgiyi galiba bnmde igne haric 13cu gun ayni oyle cizgi war ama cizgi sayilabilecek kadar degil bundab 3 gun oncekide oyle cikmisti test markasini degistir we tekrar yapGnaydin canım yaptın mi yaptin miben az önce yaptım çizgi cikiyor canım aynı marka artimed ama sanki test yapısı farkli
Tamam canim saolasinArti med erken testte de kaset testted3 yapiyo bu cizgiyi galiba bnmde igne haric 13cu gun ayni oyle cizgi war ama cizgi sayilabilecek kadar degil bundab 3 gun oncekide oyle cikmisti test markasini degistir we tekrar yap
Ya hadi inşallah ben akşam bida yapacambi tık daha çabuk çıktı daha gözle görülür
yap bakalım burayada at ben yapmam herhalde psikolojim bozukuyo bu testlerdenYa hadi inşallah ben akşam bida yapacam
Biz onu da yapamadık şaka gibi birlikte olmamız gerekirken eşim sertlesmediMerhaba kızlar geçen ay letu kullandım adetin 14.günü gittim yumurta 17mm idi ertesi gün gonalpeptyl çatlatma iğnesi oldum ama tutmadı..bu ay tekrar letu kullandım dün adetin 13.günüydü gittim yumurta 18mm dedi hatta bir tane daha var ama o 13mm dedi ben bu kez ovitrelle istedim yazdı ve bugün sabah 10 gibi iğnemi yaptırdım inşallah bu ay tutar geçen ay iğneden sonra sadece 4 gün deneme yaptık bu ay baya denemeyi düşünüyorum inşallah sağlıkla gelir bebişlerimiz
Amin canım bu ay güzel haberler verelim birbirimize inşallahBu ay çatlatma olup olumsuz sonuç alan güzel arkadaşlarım yeni ay yeni umutlar ile Allahın izniyle yola devam ediyoruz işte evlerinizde meryem süresi açın her gün dinleyim bakara açın eviniz huzur bulsun Allahın izni ile bu ay güzel haberleri anne olmak isteyen bütün herkese içi sıra bana da nasip etsin amin
Amin canım inşallahBu ay çatlatma olup olumsuz sonuç alan güzel arkadaşlarım yeni ay yeni umutlar ile Allahın izniyle yola devam ediyoruz işte evlerinizde meryem süresi açın her gün dinleyim bakara açın eviniz huzur bulsun Allahın izni ile bu ay güzel haberleri anne olmak isteyen bütün herkese içi sıra bana da nasip etsin amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?