• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık ayı çatlatma iğnesi olanlar gelin birlikte bekleyelim 😊

Bu ay çatlatma olup olumsuz sonuç alan güzel arkadaşlarım yeni ay yeni umutlar ile Allahın izniyle yola devam ediyoruz işte evlerinizde meryem süresi açın her gün dinleyim bakara açın eviniz huzur bulsun Allahın izni ile bu ay güzel haberleri anne olmak isteyen bütün herkese içi sıra bana da nasip etsin amin💝🙏🏻
Canım be kadar güzel bir dua amin inşallah. Allah gönlünü ferahlatsın sen bu güzel dileklerde benim gönlümü ferahlattın.. 🤲🏻 😘

Biz onu da yapamadık şaka gibi birlikte olmamız gerekirken eşim sertlesmedi
Canım yanlış anlama lütfen çok sıkıntı ettiniz sanırım bu konuyu. Eşinde strese girmiş sertleşme problemi bu yüzden olabilir. Kızma sakın sen nasıl stres yapıyorsan o da yapıyordur illa ki. Bir de üzülmeni istemem ama lütfen eşine sor bu çocuğu istiyor musun gerçekten hazır değilsen inan ki bekleyebiliriz rahatlayabiliriz gibisine ağzından laf almaya çalış. Eğer istiyorsa lütfen o zaman bana yardımcı ol de. Önemli olan mutluluğunuz mutsuz olmayın hiçbir zaman inşallah 🤲🏻

Kızlar bide şey sorcam size benim sigortam yok şehir hastanesinde rahim filmi çekileceğim ücret öder miyim ne kadar öderim acaba
Benim sigortam yokken muayene olmuştum şehir hastanesinde 7 tl ödemiştim 🤣🤣🤣 rahim filmini bilmiyorum o da cüz-i bir miktardır diye düşünüyorum.
Tabiki ferahlayacaksın canım birbirimize destek olacağız Allahın izniyle modumuz yüksek amacımız belli rabbim 3 aylar hattına hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin❤️
aminnn canım inşallah 🤲🏻 ♥️

Benim sigortam yokken muayene olmuştum şehir hastanesinde 7 tl ödemiştim 🤣🤣🤣 rahim filmini bilmiyorum o da cüz-i bir miktardır diye düşünüyorum.

aminnn canım inşallah 🤲🏻 ♥️
Ben dün devlet hastanesine 300 tl muayene ücreti ödedim bebek için gidelen yolda hersey mübah ama şehir hastanesine çok ücret ödycesem üzerine koyar özelde anestezi altında çekilirim

Ben dün devlet hastanesine 300 tl muayene ücreti ödedim bebek için gidelen yolda hersey mübah ama şehir hastanesine çok ücret ödycesem üzerine koyar özelde anestezi altında çekilirim
Zaten ücretini ödemeden işleme almazlar diye düşünüyorum. Öğrenirsin eğer çoksa iptal edersin işlemi canım.

Zaten ücretini ödemeden işleme almazlar diye düşünüyorum. Öğrenirsin eğer çoksa iptal edersin işlemi canım.
Umarım düşüş çıkar çünkü ben zaten Yozgat’tan Sivas’a gidiyorum tedavi için bide kayseri çıktı para önemli değil tabi ama iğneme ilaçlarıma veririm gidip geldiğimi

Umarım düşüş çıkar çünkü ben zaten Yozgat’tan Sivas’a gidiyorum tedavi için bide kayseri çıktı para önemli değil tabi ama iğneme ilaçlarıma veririm gidip geldiğimi
Şimdi internetten baktım oradan da bi bilgi çıkmıyor. Hastaneyi arayıp bilgi alabilme şansın var mıdır acaba? Doğru söylüyorsun ama git/gel hesabını yap. Her şeyi kat işin içine bi bak bakalım ne kadar çıkıyor. Özelde anestezili çektirirsin dediğin gibi.

Kızlarrr bi heyecan yaptım düne kadar testlerim negatifti bugün iğnenin 14.günü eve gelince laboquick kaset testim vardı aman yapayım dedim umutsuzca ve ilk 10dk içinde çok silik bir çizgi çıktı bilen bilir bu kaset test kuruma hiç çıkarmaz bile ay birden umutlandım ama acaba mı diyorum ??ve hiç belirtim yok bence varsa yarın sabah yaptığımda az da olsa koyu çıkar ne dersiniz burdan dönme ihtimali olabilir mi?

Kızlarrr bi heyecan yaptım düne kadar testlerim negatifti bugün iğnenin 14.günü eve gelince laboquick kaset testim vardı aman yapayım dedim umutsuzca ve ilk 10dk içinde çok silik bir çizgi çıktı bilen bilir bu kaset test kuruma hiç çıkarmaz bile ay birden umutlandım ama acaba mı diyorum ??ve hiç belirtim yok bence varsa yarın sabah yaptığımda az da olsa koyu çıkar ne dersiniz burdan dönme ihtimali olabilir mi?
Resmini at canım kan ver koş

Şimdi internetten baktım oradan da bi bilgi çıkmıyor. Hastaneyi arayıp bilgi alabilme şansın var mıdır acaba? Doğru söylüyorsun ama git/gel hesabını yap. Her şeyi kat işin içine bi bak bakalım ne kadar çıkıyor. Özelde anestezili çektirirsin dediğin gibi.
Aradım evet ücret ödersiniz ama ne kadar olur Burdan söyleyemeyiz dediler

Resmini at canım kan ver koş
Çoook silik ama yaaa fotoda çıkmıyor canım bakalım ya umudum yok ama yarına belli olur varsa zaten koyulaşır az da olsa umudumun olmama sebebi belirtim hiç yok ama bugün forum forum gezdim burda 15.16. Hatta 17.günde bile öğrenen varmış bakalım hayırlısı adet olursam da bu ayı es geçeceğiz yarıyıl tatiline cıkacam kocamsız dinlenmiş olurum 😁

Kızlar bide ben burda bi kaç kişiden sunu okudum çatlatma tedavisi olumsuz olup diğer ay kendiliğinden gebe kalanlar varmış çünkü iğne ve yumurtayı büyütmek için kıllandığımdz ilaçların etkisi tam 3 ay sürüyormuş ben dün doktoruna gittim size demeyi unuttum adetsin ama 2 yumurtam 12mm gelmiş bile dedi rahim film çekin gel şansımız daha da yükselsin dedi amh düşük bende ama yumurtalıklarım hem çok güzel hemde büyüyor doktorum fsh çok güzel bu güzel fsh bu amh imkansız gittiğin yerde tekrar baktır dedi

bazı hocalar hemen tüp bebek diyor yaşım daha 21 22 olmadım bile ve daha ilk kes tedavi görmüşüm mantıksız olur tüp bebek yaptırmam çok şükür rabbbimiz var ol derse olur. Sizin de benim gibi adetin 2. Gibi yumuşlarınjz büyüyor mu hemde 2 tane büyümüş bu ay ikiside tutunsun rabbim bu arada konudan konuya geçiyorum ama doktorum bu ay olsaymış kızın olacakmış 3 yumrutadqnda catlamıs soldan dedi kendimce düşünüyorum 3 yumrutaya sprem nasıl demk gelmesin sanırım tüplerim tıkalı inşallah açılır güzel güzel bebeklerim olur amin

Kızlar bide ben burda bi kaç kişiden sunu okudum çatlatma tedavisi olumsuz olup diğer ay kendiliğinden gebe kalanlar varmış çünkü iğne ve yumurtayı büyütmek için kıllandığımdz ilaçların etkisi tam 3 ay sürüyormuş ben dün doktoruna gittim size demeyi unuttum adetsin ama 2 yumurtam 12mm gelmiş bile dedi rahim film çekin gel şansımız daha da yükselsin dedi amh düşük bende ama yumurtalıklarım hem çok güzel hemde büyüyor doktorum fsh çok güzel bu güzel fsh bu amh imkansız gittiğin yerde tekrar baktır dedi
Evet ilaçların etkisi sürüyor bende okudum bir kaç yerde kendiliğinden hamile kalanlar var inşallah bu ay güzel haberler alırız bende yarın doktora gidicem bakalım ne diyecek

Ay inşallah daha da koyulaşır bu ay güzel haberi senden alırız 🥰 🌸 🥰

bazı hocalar hemen tüp bebek diyor yaşım daha 21 22 olmadım bile ve daha ilk kes tedavi görmüşüm mantıksız olur tüp bebek yaptırmam çok şükür rabbbimiz var ol derse olur. Sizin de benim gibi adetin 2. Gibi yumuşlarınjz büyüyor mu hemde 2 tane büyümüş bu ay ikiside tutunsun rabbim bu arada konudan konuya geçiyorum ama doktorum bu ay olsaymış kızın olacakmış 3 yumrutadqnda catlamıs soldan dedi kendimce düşünüyorum 3 yumrutaya sprem nasıl demk gelmesin sanırım tüplerim tıkalı inşallah açılır güzel güzel bebeklerim olur amin
Amh kaç canım

Tüp bebek için daha çok erken sonuçta yeni tedaviye başlamışsın ondan önce aşılama yaparsın canım inşallah bu ay iki yumurtan da döllenir benimde bu ay sağdan iki yumurta soldan bir yumurta vardı üç yumurtadan biri bile olmadı

Back