- 3 Nisan 2019
- 934
- 356
- 103
- 38
- Konu Sahibi Sosyallanne
-
- #1.341
ayın kaçında iğne oldunuz5. Gün yaptım dün bide bugün. Dune daha silik Ama hala var canim .sabah tekrarlayacam
İnşallah güzel haberler alırsınız5. Gün yaptım dün bide bugün. Dune daha silik Ama hala var canim .sabah tekrarlayacam
Rica ederimAy teşekkür ederim ilk defa yaptıracağım için emin olamadım
Amin insallah canım.cok saolİnşallah güzel haberler alırsınız
31 inde oldum canım az önce yaptım çizgi hala cikiyorayın kaçında iğne oldunuz
belirgin şekildemi pembe mi bende 31 de oldum sabah çok silik çıktı anında çıktı ama çok çok silik31 inde oldum canım az önce yaptım çizgi hala cikiyor
Evet canim sabaha göre bayagi silik yakından bakınca belli sadece. Ay aynı gün mü vurunmusuzbelirgin şekildemi pembe mi bende 31 de oldum sabah çok silik çıktı anında çıktı ama çok çok silik
belirgin şekildemi pembe mi bende 31 de oldum sabah çok silik çıktı anında çıktı ama çok çok silik
canım ben 31 aralık 17 de oldum iğneyi ilikide tam 24-25 saatte oldu ilk iğneden bir gün öncede ülişki olmuştu üst üste 2 gün sonra gün aşırı oldu son 3 gündür de bugün de dahil ilişki yokEvet canim sabaha göre bayagi silik yakından bakınca belli sadece. Ay aynı gün mü vurunmusuzben akşam 10 du .iliski ne zmn oldu senin canim benim 27 saat
Peki sabah yapacak mısın testi .ay çok sabırsızım. Aslında bu ay ne yaptığımı bi anlatsam büyük bir riske girdimcanım ben 31 aralık 17 de oldum iğneyi ilikide tam 24-25 saatte oldu ilk iğneden bir gün öncede ülişki olmuştu üst üste 2 gün sonra gün aşırı oldu son 3 gündür de bugün de dahil ilişki yok
Anestezili olanlara korunmaları gerektiğini yazmıştı çoğu kişi sen nasıl yapicaksinKimisi korun diyor kimisi korunma İmşallah pazartesi kayseirye gideceğim randevu aldım doktor hemen çekim içiin gün veriyormuş soracağım ona da korunmalıyım korunmamalımıyım ve olduğum kadarıyla hamile kalan çok böyle
evet yapıcam en azında silindiyse iğne etkisiymiş derimPeki sabah yapacak mısın testi .ay çok sabırsızım. Aslında bu ay ne yaptığımı bi anlatsam büyük bir riske girdim
Evet daha oncekilerde hiç deneme yapmamistim. Yaparsan yazar mısın cnmbenimde sabah üstteki gibi çıktıçatlama iğnesinin en zor yanıda bu iğne etkisimi diye ikilemde kalıyo insan
yazarım tabi sen yapmıcakmısınEvet daha oncekilerde hiç deneme yapmamistim. Yaparsan yazar mısın cnm
Anestezi olmadan çekineceğim benAnestezili olanlara korunmaları gerektiğini yazmıştı çoğu kişi sen nasıl yapicaksin
Merhaba aşılamaya ne kadar ödeniyor?Evet bende tüp bebek raporu için hemen ikinci aşılamayı olayım diye düşünüyorum. İnşallah her şey gönlümüzce olur
Devlette raporlu asilamalar ucretsiz, sadece ilaclarin yarisina odeme yapiyorsunuzMerhaba aşılamaya ne kadar ödeniyor?
Bnde rapor çıkarmayı düşünüyorum hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?