• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık ayı çatlatma iğnesi olanlar gelin birlikte bekleyelim 😊

Kızlar varmı belirtileriniz benim bugün iğneden sonra 4.günüm hafif kasıkta batma var geçen ay iğnenin 3.günü gün boyu kaşık ağrım ve akıntım olmuştu catlamaya yormuştum başka gün bi belirtim de olmamıştı bu ay nezaman catladı bilmiyorum bi belirti hissetmedim bugün çatlamış olamaz dimi ??

Kızlar merhaba 22 aralıkta ovitrelle vuruldum 19 mm di yumurtam ertesi günü vurul dedi ve vuruldum bu ikinci denemem ilkinde rahim duvarım çok kalındı şuan gayet iyi ve ilkinde hiçbir belirti yoktu bu seferkinde 3 gün boyunca oturmayacak kadar ağrım oldu sol kasık tarafımda göğüslerim çok şişti uçları çok açıyor şuan ağrım falan kalmadı göğüslerim de indi hafif uçlarda acı var siz ne gibi belirtiler yaşıyorsunuz

Bende aralık16 pazartesi iğne oldum bugün 13. Günüm 2 gündür geçmeyen regl ağrım var acaba normal mi çatlatma iğnesyle hamilele kalanlar belirtilerini yazarsa sevinirm
Kızlarr bugün test yaptım erken genelik testi tertemiz bir negatif gördüm bu ay da olmadı önümüzde ki aylara artık

Merhaba kızlar bugün çatlatma ignesinden sonraki 6.günüm bugün belim ağrıyor 6. Günde sizde bel ağrısı yaşadınız mı

Merhaba kızlar bugün çatlatma ignesinden sonraki 6.günüm bugün belim ağrıyor 6. Günde sizde bel ağrısı yaşadınız mı
Canım benimde bugün 6.günüm kasık ağrım var bugün ilk kez bugüne kadar bir ağrım yoktu hayırlısı inşallah bebiştendir ağrılarımız

Back