- 14 Nisan 2021
- 304
- 167
- 53
- 27
- Konu Sahibi Sosyallanne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah olmazsın canım bir belirtin varmıen son dün test yapmıştım negatif. 3ünde adet olucam bekliyorum öyle…
Daha erken olsa da çıkmayabilir bekle canım 14 15 ne kadar yolu var11.gunum
Hiçbir belirti yokİnşallah olmazsın canım bir belirtin varmı
Aynen bakalım hep hayal kırıklığıDaha erken olsa da çıkmayabilir bekle canım 14 15 ne kadar yolu var
Ne adet belirtisi nede hamilelik hiçbir belirti yokHerhangi bir belirtin var mı adet olacağına dair veya gebe olabileceğine dair
Benimde benim de 12. Günüm aşılamada ama hiç belirtim yok
Bana dün ve ondan önceki iki gün adet sancısı vurur gıbı oldu kasıklarıma ama şimdi tık yok bende biişee anlamadımNe âdet belirtisi ne de hamilelik hiç belirti yok
İğne günü dahil 11Kaçıncı günün canım
Benimde 11. Günüm adetime de 4 güm kaldı test yaptınn mı hiçAdetime 4 gün kaldı
Atarım tabi canımBuraya da mutlaka at bakalım canım iyi haberlerle inşallah
Hayır hiç test yapmadımBenimde 11. Günüm adetime de 4 güm kaldı test yaptınn mı hiç
Birkaç gün öncesine kadar akıntım oluyor sadece beyaz beyaz başka yok adet olacağım da belirtirler olurdu o da yokBana dün ve ondan önceki iki gün adet sancısı vurur gıbı oldu kasıklarıma ama şimdi tık yok bende biişee anlamadım
Bir iki güne çıkar canım iğne etkisini takip eden bir tek benim sanırımİğne günü dahil 11
Bende takip ettim güzelim 8. Gün negatifti benimkiBir iki güne çıkar canım iğne etkisini takip eden bir tek benim sanırım
Sonrasında devam etmedin mi ? Ben geçen ay hep devam ettim hatta şöyle bişey oldu 6.7.gün negatif olup tekrar 9.10.gün çizgi çıkıp 10 günden sonra hep negatifleşti bu ayda devam ediyorum ama ilginç bir şey var şöyle ki geçen az iğneden sonraki gün başladım testlere çok çok silik zor görünen çizgiler çıkıyordu hep hatta iğne etki mi etmedi diyordum ama bu ay baya baya koyu çıkıyor iğne farklılığından mı acaba ? Var mı bir yorumunBende takip ettim güzelim 8. Gün negatifti benimki
Canım ben ilk kez oldum ilk gündem itibaren takp ettim bildiğin belirtin çizgi çıktı testi gören hamileyim sanar sonra 2 gün arayla devam ettim negatif gördüm bıraktım bata 4 gün var gelene kadar test yapmayo daha düşünmüyorum sivilcem çıktı biraz kaşık ağrım var akıntım da çok az bakalım ne olacakSonrasında devam etmedin mi ? Ben geçen ay hep devam ettim hatta şöyle bişey oldu 6.7.gün negatif olup tekrar 9.10.gün çizgi çıkıp 10 günden sonra hep negatifleşti bu ayda devam ediyorum ama ilginç bir şey var şöyle ki geçen az iğneden sonraki gün başladım testlere çok çok silik zor görünen çizgiler çıkıyordu hep hatta iğne etki mi etmedi diyordum ama bu ay baya baya koyu çıkıyor iğne farklılığından mı acaba ? Var mı bir yorumun
Nezaöandan beri bu belirtiler var benim belirtilerim 6.gün başalaması bir işaretimi acaba dedim ama erken mi acaba gerçi eğer tuttuysa şuan döllenme oluyordur 5 ile 8 gün arasında oluyorCanım ben ilk kez oldum ilk gündem itibaren takp ettim bildiğin belirtin çizgi çıktı testi gören hamileyim sanar sonra 2 gün arayla devam ettim negatif gördüm bıraktım bata 4 gün var gelene kadar test yapmayo daha düşünmüyorum sivilcem çıktı biraz kaşık ağrım var akıntım da çok az bakalım ne olacak
3 gündür var sivilce ve akıntı kasıkta batma hep vardı ama bu son günlerde daha iğne gibi batıyorNezaöandan beri bu belirtiler var benim belirtilerim 6.gün başalaması bir işaretimi acaba dedim ama erken mi acaba gerçi eğer tuttuysa şuan döllenme oluyordur 5 ile 8 gün arasında oluyor