Aralık ayı çatlatma iğnesi olanlar gelin birlikte bekleyelim 😊

İ
Kaçıncı günün canım silik çizgi var
İğneden sonra 12. gün iğneyi 27 Aralık'ta olmuştum. Bu arada çizgi bekledikçe daha çok rengi belli oluyodu çöpe attım en son. Pembe değildi rengi siyaha yakın gölge şeklindeydi. Yarın öbür gün tekrardan test yapıcam

Kızlaaar ben daha önce Hsg çektirdim yardımcı olsun diye tecrübemi paylaşmak istedim. Devlette çektirecektim randevumu vs almıştım ama öncesinde doktora muayene olmak gerekiyordu çektirebilmek için. Muayene günüme 1 gün kala mesaj geldi cihaz bozuk 3 gün sonraya ertelendi diye. Aradım görüştüm hastaneyle kesin bilgi de veremediler cihazın yapılacagına dair. Bende özel hastane arayışına girdim zaman kaybetmek istemiyordum. Çünkü adet bittikten bir kaç gün içinde çekilmesi gerekiyordu. Velhasıl il dışında başka bir ilde özel hastanede randevu buldum tetkiklerimi götürdüm anestezili çekildim. İyi ki anestezili olmuş dedim operasyon sonrası. İşlem 5 dk gibi bir şey sürdü zaten. Uyandığımda kanamam vardı. Bu kanama 4 5 gün sürdü bende. Birde işlemden sonra uyandıgımda cok ağrım oldu agrı kesıcı yaptılar. Sonuç olarak sol tüpüm tıkalı çıktı. Sağ tüpüm açık. Benim acı eşiğim iyidir devlette yaptırmaktan korkmadım acı konusunda ama muamele konusunda hep tereddütlerim vardı çünkü ne zaman gitsem hiç memnun kalarak ayrılmıyorum. O yüzden her şerde bir hayır vardır iyi ki anestezili oldum. Fiyat olarak da 3.000 tl verdim. Başka özel hastaneler 10 bin kadar fiyat veren de oldu.

Bir şe daha eklemek istiyorum 4 gün kadar antibiyotık verdi bana kullanmam için herhangi bir enfeksiyona karşı. Onu da iyi ki vermiş diyorum çünkü evlendikten sonra 2 kez enfeksiiyon oldum. Tekrar aynı şeyleri göze almak istemediğim için kullandım.

Bende bugün adet oldum adetim bitince rahim filmi çekilecek anestezili mi yapacaksın
Vallaha canım doktorum yapmadı Sivas’ta kayseirye yönlendirdi annemler orda yaşıyor ya bitsin adetim gidiyim doktora randebu alayım çekilmem gerekiyor dşyvem zaten filmi çekende ortaokul arkdasım hemen doktor onay verirse ben çekerim dedi

Oyle mi canim. Bana uni hastanesinde direkt evlilik suresini sorup 3 yil tamam baslayabilirsiniz demislerdi de , belki de degisiyordur
Yok canım 1 yıl üzeri olduğu için direkt tmm demiştir sana. 1 yıl evli olman lazım değişmiyordur. Raporu da ona göre çıkartırlar değişemez.
Ben de cumartesi regl olmayi bekliyorum. Sonra tup bebek raporu icin basvuracagim
2. Denemen oldu sanırım aşılaman yani. Bende ilkini oldum tutmadı yarın reglimin ikinci günü doktora gideceğim. Ne der merak ediyorum. Sende nasıl olmuştu hemen beklemeden bir daha mı aşılama yapmıştı?

Ben çıktım.. bu ayda rahim filmi istemedi ilacın dozunu arttıralım dedi bu ay olmazsa çekeriz kolay kolay tıkanmaz tüpler dedi

Dogrudur. Belki de 1 yili gectiginden almislardir hemen. Valla birinci asilama tutmadi. 1 adet dongusu atla oyle gel dediler. Ben adet olunca rapor cikarmak ilac bulmak uzun suruyor diye erkenden gittim ilaclari alayim diye. Adetimin de 3. Gunuydu tesadufen. Elinde gonal f kaldi mi dediler. 1 kutu acilmamis vardi. O zaman ikinci asilamayi yapabiliriz dediler. Oylece beklemeden ikinciyi oldum yani. Isime geldi tup bebek raporu icin sart cunku

Ben çıktım.. bu ayda rahim filmi istemedi ilacın dozunu arttıralım dedi bu ay olmazsa çekeriz kolay kolay tıkanmaz tüpler dedi
Bu dozlara dayanamiyoruz agridan seyden duramiyoruz bidr doz artimi yapinca ne hale geliyoruz dusunmuyolar. Gercekten zor surecler bide dewlet olunca umurdamiyolar galiba.

Evet bende tüp bebek raporu için hemen ikinci aşılamayı olayım diye düşünüyorum. İnşallah her şey gönlümüzce olur

Kızlar ben bu ay klomen kullandım 30 aralıkta çatlatma iğnesi oldum ancak 32. Saati değerlendirebildik sonra günaşırı devam etti. Dayanamayıp 6 ocakta kan testi yaptırdım beta 3,34 çıktı. Şimdi de erken gebelik testinde hayalet çizgi görüyorum sizce tekrar beta baktırmalı mıyım? (Rumuza takılmayın manifest sadece:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…