- 28 Eylül 2024
- 557
- 141
- 18
- 25
- Konu Sahibi Sosyallanne
-
- #1.301
İnşallah güzel sonuçlar alırsınızBen de cumartesi regl olmayi bekliyorum. Sonra tup bebek raporu icin basvuracagim
İğneden sonra 12. gün iğneyi 27 Aralık'ta olmuştum. Bu arada çizgi bekledikçe daha çok rengi belli oluyodu çöpe attım en son. Pembe değildi rengi siyaha yakın gölge şeklindeydi. Yarın öbür gün tekrardan test yapıcamKaçıncı günün canım silik çizgi var
İ
İğneden sonra 12. gün iğneyi 27 Aralık'ta olmuştum. Bu arada çizgi bekledikçe daha çok rengi belli oluyodu çöpe attım en son. Pembe değildi rengi siyaha yakın gölge şeklindeydi. Yarın öbür gün tekrardan test yapıcam en son böyleydi
Bende birazdan giricemHastaneden çıktım 5 yunrutamdan 3 ü çatlamıs ama tutumaıs rahim filmi istedi bu ay rahim filmi çekineceğim
Insallah siz deİnşallah güzel sonuçlar alırsınız
Hiç bilmiyorumFiyatı ne kadar peki merak ettim
Eve çizgi görünüyor inşallah vardır
Bende bugün adet oldum adetim bitince rahim filmi çekilecek anestezili mi yapacaksınHastaneden çıktım 5 yunrutamdan 3 ü çatlamıs ama tutumaıs rahim filmi istedi bu ay rahim filmi çekineceğim
Vallaha canım doktorum yapmadı Sivas’ta kayseirye yönlendirdi annemler orda yaşıyor ya bitsin adetim gidiyim doktora randebu alayım çekilmem gerekiyor dşyvem zaten filmi çekende ortaokul arkdasım hemen doktor onay verirse ben çekerim dediBende bugün adet oldum adetim bitince rahim filmi çekilecek anestezili mi yapacaksın
Şimdi kendi doktorum değil ya acaba çeker mi diyorum çatlatma oldum tutmadı çekilmem gerekiyormuş diyim inşallah çekerBende bugün adet oldum adetim bitince rahim filmi çekilecek anestezili mi yapacaksın
İnşallah teşekkür ederimEve çizgi görünüyor inşallah vardır
Yok canım 1 yıl üzeri olduğu için direkt tmm demiştir sana. 1 yıl evli olman lazım değişmiyordur. Raporu da ona göre çıkartırlar değişemez.Oyle mi canim. Bana uni hastanesinde direkt evlilik suresini sorup 3 yil tamam baslayabilirsiniz demislerdi de , belki de degisiyordur
2. Denemen oldu sanırım aşılaman yani. Bende ilkini oldum tutmadı yarın reglimin ikinci günü doktora gideceğim. Ne der merak ediyorum. Sende nasıl olmuştu hemen beklemeden bir daha mı aşılama yapmıştı?Ben de cumartesi regl olmayi bekliyorum. Sonra tup bebek raporu icin basvuracagim
Dogrudur. Belki de 1 yili gectiginden almislardir hemen. Valla birinci asilama tutmadi. 1 adet dongusu atla oyle gel dediler. Ben adet olunca rapor cikarmak ilac bulmak uzun suruyor diye erkenden gittim ilaclari alayim diye. Adetimin de 3. Gunuydu tesadufen. Elinde gonal f kaldi mi dediler. 1 kutu acilmamis vardi. O zaman ikinci asilamayi yapabiliriz dediler. Oylece beklemeden ikinciyi oldum yani. Isime geldi tup bebek raporu icin sart cunkuYok canım 1 yıl üzeri olduğu için direkt tmm demiştir sana. 1 yıl evli olman lazım değişmiyordur. Raporu da ona göre çıkartırlar değişemez.
2. Denemen oldu sanırım aşılaman yani. Bende ilkini oldum tutmadı yarın reglimin ikinci günü doktora gideceğim. Ne der merak ediyorum. Sende nasıl olmuştu hemen beklemeden bir daha mı aşılama yapmıştı?
Bu dozlara dayanamiyoruz agridan seyden duramiyoruz bidr doz artimi yapinca ne hale geliyoruz dusunmuyolar. Gercekten zor surecler bide dewlet olunca umurdamiyolar galiba.Ben çıktım.. bu ayda rahim filmi istemedi ilacın dozunu arttıralım dedi bu ay olmazsa çekeriz kolay kolay tıkanmaz tüpler dedi
Evet bende tüp bebek raporu için hemen ikinci aşılamayı olayım diye düşünüyorum. İnşallah her şey gönlümüzce olurDogrudur. Belki de 1 yili gectiginden almislardir hemen. Valla birinci asilama tutmadi. 1 adet dongusu atla oyle gel dediler. Ben adet olunca rapor cikarmak ilac bulmak uzun suruyor diye erkenden gittim ilaclari alayim diye. Adetimin de 3. Gunuydu tesadufen. Elinde gonal f kaldi mi dediler. 1 kutu acilmamis vardi. O zaman ikinci asilamayi yapabiliriz dediler. Oylece beklemeden ikinciyi oldum yani. Isime geldi tup bebek raporu icin sart cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?