• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık ayı çatlatma iğnesi olanlar gelin birlikte bekleyelim 😊

Evet bende tüp bebek raporu için hemen ikinci aşılamayı olayım diye düşünüyorum. İnşallah her şey gönlümüzce olur 😘
Insallah canim. Bakalim benim ctesi regl gunum. Duruma gore direkt haftaya basvuracagim. Zamli fiyatlar basladi mi bilmiyorum ama doktordan fiyat almistik raporunu al gel demisti. Insallah yetisiriz.

Kızlar ya gebelik testi yaparken gözüme ovalüsyon testi ilişti 😂yapayım dedim ve koyu çıktı tekrar yumurtluyor olamam heralde 🙄

Bu dozlara dayanamiyoruz agridan seyden duramiyoruz bidr doz artimi yapinca ne hale geliyoruz dusunmuyolar. Gercekten zor surecler bide dewlet olunca umurdamiyolar galiba.
Yok benim özel… uyardı çok ağrın olacak ama diye ne gelirse gelsin kabülüm .. yeter ki kucağıma almak nasip olsun artık

Kızlar selam
Ben bu ay adetin 3. Günü doktora gittim klomen verdi bugün kontrolüm vardı 3 yumurta gelişmiş dedi cumartesi çatlatma iğnesi olacaksın cumartesi pazar pazartesi ilişki olacak dedi iğneyi de aldım bugün eczaneden
Ama aklıma takıldı yumurtanın kaç mm olduğunu falan söylemedi ve sonuçta cumartesi de ne kadar buyuyecegi belli değil kendisi de kontrol etmeyecek çünkü bana herhangi bi yerde yaptır iğneyi fark etmez dedi kafam karıştı açıkçası
Çünkü benim adetlerim 30-32 günde bir oluyor 3 aydır ovulasyon testiyle takip ediyorum doktorun söylediği gün adetten itibaren 11. Gün ama ben 15-16. Gün yumurtlama görüyorum her ay başka bir doktora mi gitsem acaba iğne yapmadan önce kontrol ediyolarmi bilen var mı ?

Kızlar selam
Ben bu ay adetin 3. Günü doktora gittim klomen verdi bugün kontrolüm vardı 3 yumurta gelişmiş dedi cumartesi çatlatma iğnesi olacaksın cumartesi pazar pazartesi ilişki olacak dedi iğneyi de aldım bugün eczaneden
Ama aklıma takıldı yumurtanın kaç mm olduğunu falan söylemedi ve sonuçta cumartesi de ne kadar buyuyecegi belli değil kendisi de kontrol etmeyecek çünkü bana herhangi bi yerde yaptır iğneyi fark etmez dedi kafam karıştı açıkçası
Çünkü benim adetlerim 30-32 günde bir oluyor 3 aydır ovulasyon testiyle takip ediyorum doktorun söylediği gün adetten itibaren 11. Gün ama ben 15-16. Gün yumurtlama görüyorum her ay başka bir doktora mi gitsem acaba iğne yapmadan önce kontrol ediyolarmi bilen var mı ?
Doktor onu hesaplanmıştır zaten o konuda rahat ol canım ekstra ilaç kullandığın için yumurtalarin erken tarihte büyüyecek bence gerek yok gitmene ama için rahat değilse gidebilirsiniz kontrol amaçlı

Kızlar selam
Canım ben gittiğimde de bana klomen vermişti 10. Gün gel yumurtana bakalım demişti 10. Gün gitmiştim yumurtam 25mm olmuştu iğneyi yapmıştı

Merhaba ben 24 Aralık 2024 de çatlatma iğnesi yaptım dün 15. Günüm idi test yaptım 2 kere silik çıktı ikinci çizgi üstüne kan testi yaptırdım 28 küsür çıktı üstüne birde adet gibi dün çok çok hafif kahverengi akıntım oldu. Ve dünden beri olmadı sizce hamile olabilir miyim?

Arkadaşlar biraz araştırdimda rahim filmi çekildikten sonra o ay korunmalı deniliyor doğru mu bebek sağlıksız olabilirmiş yazıyordu kafama takıldı bilgisi olan var mı

Canım ben gittiğimde de bana klomen vermişti 10. Gün gel yumurtana bakalım demişti 10. Gün gitmiştim yumurtam 25mm olmuştu iğneyi yapmıştı
Benim adetlerim birkac gün ileride gittiği için emin olamadım da ondan sordum teşekkür ederim inşallah güzel sonuçlar alırız ☺️

Arkadaşlar biraz araştırdimda rahim filmi çekildikten sonra o ay korunmalı deniliyor doğru mu bebek sağlıksız olabilirmiş yazıyordu kafama takıldı bilgisi olan var mı
Kimisi korun diyor kimisi korunma İmşallah pazartesi kayseirye gideceğim randevu aldım doktor hemen çekim içiin gün veriyormuş soracağım ona da korunmalıyım korunmamalımıyım ve olduğum kadarıyla hamile kalan çok böyle

Back