- 15 Kasım 2024
- 265
- 91
- 13
- 21
- Konu Sahibi Sosyallanne
-
- #1.221
Amin İmşallah sizlwrden duyarız güzel haberi yarın tekrar doktoruma gideceğim bakalım nasıl yol izleyecekHayirlisj olsun..
İçim buruk eşim 3 gün önce rüyasında bebeğim kalp atışını dinliyorduk dedi ben eşime dayanamıyorum
Sabır sabır belki bu ay inşallah tutacak içini rahat tut hiç beklemediğin bir andaİçim buruk eşim 3 gün önce rüyasında bebeğim kalp atışını dinliyorduk dedi ben eşime dayanamıyorum
İlkmiydi senin bu tedawi kac kere yapiyolar acaba 2ciyi yapip 3uncude asilama deniyolarmi bn direk oyle istiyorum baktim ondada olmuyo ugrasmak istemiyorumAmin İmşallah sizlwrden duyarız güzel haberi yarın tekrar doktoruma gideceğim bakalım nasıl yol izleyecek
Ewt en kotusude o. Yasin kacti baska cocugun war miİçim buruk eşim 3 gün önce rüyasında bebeğim kalp atışını dinliyorduk dedi ben eşime dayanamıyorum
Bnmde kayinwalide gormus ruyasinda. Dun falci baciya oylesine kahwe attim ordada bebek mi bekliyosun falan dedi inadina gibi oluyo boyle seylerİçim buruk eşim 3 gün önce rüyasında bebeğim kalp atışını dinliyorduk dedi ben eşime dayanamıyorum
Asilama icin bi sart oldugunu dusunmuyorum tup bebekte warda. Catlatma igneyle kendin degerlendirmede olmuyosa asilama yapiyolar ama kacinci denemede onu bilmiyorum kardesim ankara bilken sehire gitmisti oda orda 2 catlatma oldu 3cude asilama yaptilar oda tutmadi ve birakti direk tup bebege gidecegi icin.Kızlar devlette aşılama şartları neler kaç yıl evlilik şartı istiyorlar
Ya şimdi ben çatlatma tedavisini özel klinikte yaptırıyorum aşılama için devlete gitmek istedigimde acaba devlet hastanesi direk aşılama surecindenmi başlar yoksa çatlatma sürecini tekrar mi yaparAsilama icin bi sart oldugunu dusunmuyorum tup bebekte warda. Catlatma igneyle kendin degerlendirmede olmuyosa asilama yapiyolar ama kacinci denemede onu bilmiyorum kardesim ankara bilken sehire gitmisti oda orda 2 catlatma oldu 3cude asilama yaptilar oda tutmadi ve birakti direk tup bebege gidecegi icin.
Direk baslar buyuk ihtimal siz gittiniz klinige yapilan tedawileri yazdirin kaşe letin onlar kalandan dewam eder bnde 2sene once ozele gitmistim dr bana uygulanan tedawileri yaZmisti bununla git ara wermeden kalan yerden dewam ederler demistiYa şimdi ben çatlatma tedavisini özel klinikte yaptırıyorum aşılama için devlete gitmek istedigimde acaba devlet hastanesi direk aşılama surecindenmi başlar yoksa çatlatma sürecini tekrar mi yapar
Özele hiç gitmedim gerekte duymadım neden haklarımı kullanmayayım diye düşündüm. Kocaeli üniversitesi araştırma hastanesi tüp bebek bölümüne gidiyorum. Teyzemde 8 sene önce orada tüp bebek yaptırmıştı ilk denemesinde tuttu başarı oranı gayet iyi Kocaeli Üniversitesinin.Kızlar devlette aşılama şartları neler kaç yıl evlilik şartı istiyorlar
Ewet doktorunuz baya iyiymis sanslisniz ins bidaki tedawide sonucu alirsiniz.Özele hiç gitmedim gerekte duymadım neden haklarımı kullanmayayım diye düşündüm. Kocaeli üniversitesi araştırma hastanesi tüp bebek bölümüne gidiyorum. Teyzemde 8 sene önce orada tüp bebek yaptırmıştı ilk denemesinde tuttu başarı oranı gayet iyi Kocaeli Üniversitesinin.
1 yıl evlilik şartı istiyorlar. Bizde şöyle oldu. Ultrason pcos tespit edildi. ( biliyordum zaten bu yüzden gittim.) kan tahlilleri, rahim filmi, eşimden spermiyogram, eşimden kan tahlilleri. Daha sonra karar verdi. Tüp bebek için iki aşılama şartı varmış. Pcos olduğu için hiç normal çatlatma ile uğraşmadan aşılama yapalım iki hakkını bir an önce kullan dedi. Rapor çıkarttım aşılama için. İlk aşılamamı oldum. Hiçbir ücret ödemedim. Tutmadı bugün testim negatifti. Adet olduğumun ikinci günü gidip tekrar doktorla görüşeceğin o karar verecek artık ikinciyi ne zaman yapacağımıza. Yani süreç aslında kolay. Randevu açısından da sorun olmuyor çünkü takipli hasta olduğum için 2 gün sonra gel diyor sekreterden hemen randevumu alıyorum.
Sizin durumunuza göre doktor karar verir çatlatma ile mi aşılama ile mi olacak diye. Önemli olan doktorunuza güvenip sevmeniz. Ben çok memnunum doktorumdan. Bir de devlet destekli olması gerçekten insanı çok rahatlatıyor.
22 çocuğum yok olur mu ki çok uzak geliyo banaEwt en kotusude o. Yasin kacti baska cocugun war mi
Tüp bebek için devlet iki aşılama şartı koşuyormuş. Ondan sonra tüp bebek raporunu çıkartabiliyormuşsun bunların hepsini tek tek anlattı bana doktorum. Süreç böyle işleyecek dedi. Tüp bebek raporumu çıkartabilmek için iki aşılamamı hemen yapmamızı denememizi söyledi. Tabi benim bu raddeye gelmem bir buçuk sene gibi sürdü. arada bir 8 ay endokrin ile çalıştım kilo verdim. Spor diyet ile tahlillerimi iyileştirmeye çalıştım yarı yarıya düşürdüm. Benim artı gördüğüm ne oldu biliyor musun özelde hiç tahlil sonuçlarında ki sorunları düzeltmeden hemen çatlatalım deneyelim diyerek gereksiz bir umut yüklüyorlar insana. Doktor bana ilk önce bu sorunları çözmemiz lazım aşama aşama gitmemiz lazım demişti. En son tahlil sonuçlarında çok az bile bi düşüş görürsem hiç beklemeyeceğim ama böyle giderse asla bi cevap alamayız demişti. O günden sonra 3 ayda spor ve diyetle insülin direncimi yarı yarıya düşürdüm. Bu da her hormonuma olumlu etki etti. Ve doktorum öyle karar verdi tedaviye başlamaya. Pcos gerçekten çok zor cevap alınabilen bir hastalık. Allah herkesin şifasını versin.Özele hiç gitmedim gerekte duymadım neden haklarımı kullanmayayım diye düşündüm. Kocaeli üniversitesi araştırma hastanesi tüp bebek bölümüne gidiyorum. Teyzemde 8 sene önce orada tüp bebek yaptırmıştı ilk denemesinde tuttu başarı oranı gayet iyi Kocaeli Üniversitesinin.
1 yıl evlilik şartı istiyorlar. Bizde şöyle oldu. Ultrason pcos tespit edildi. ( biliyordum zaten bu yüzden gittim.) kan tahlilleri, rahim filmi, eşimden spermiyogram, eşimden kan tahlilleri. Daha sonra karar verdi. Tüp bebek için iki aşılama şartı varmış. Pcos olduğu için hiç normal çatlatma ile uğraşmadan aşılama yapalım iki hakkını bir an önce kullan dedi. Rapor çıkarttım aşılama için. İlk aşılamamı oldum. Hiçbir ücret ödemedim. Tutmadı bugün testim negatifti. Adet olduğumun ikinci günü gidip tekrar doktorla görüşeceğin o karar verecek artık ikinciyi ne zaman yapacağımıza. Yani süreç aslında kolay. Randevu açısından da sorun olmuyor çünkü takipli hasta olduğum için 2 gün sonra gel diyor sekreterden hemen randevumu alıyorum.
Sizin durumunuza göre doktor karar verir çatlatma ile mi aşılama ile mi olacak diye. Önemli olan doktorunuza güvenip sevmeniz. Ben çok memnunum doktorumdan. Bir de devlet destekli olması gerçekten insanı çok rahatlatıyor.
Kızlar devlette aşılama şartları neler kaç yıl evlilik şartı istiyorlar
İnşallah. Hepimizi sevindirsin Rabbim canım. Her nasip vaktine esir.Ewet doktorunuz baya iyiymis sanslisniz ins bidaki tedawide sonucu alirsiniz.
Daha çok gençsin umutsuz olma lütfen. İnşallah olacak. Ben biraz kafamızdan atmamız tarafındayım. Bilinçaltına ne işlersen vücudun da o tepkiyi veriyor. Bir çok araştırma var yurt dışında bilinçaltı temizliği ile gebe kalan bir sürü danışan görmüştüm. ( sebepsiz infertilite için söylüyorum.)22 çocuğum yok olur mu ki çok uzak geliyo bana
Ay gencim evet ama 2.5 yıllık evliyim sanki hiç olmayacak gibiDaha çok gençsin umutsuz olma lütfen. İnşallah olacak. Ben biraz kafamızdan atmamız tarafındayım. Bilinçaltına ne işlersen vücudun da o tepkiyi veriyor. Bir çok araştırma var yurt dışında bilinçaltı temizliği ile gebe kalan bir sürü danışan görmüştüm. ( sebepsiz infertilite için söylüyorum.)
Böyle düşünme inşallah Rabbim yüzümüzü güldürecek bir gün.Ay gencim evet ama 2.5 yıllık evliyim sanki hiç olmayacak gibi
22 yas daha cok erken hemen umitsizlige kapilma daha cok zaman war bn 30 oldum 7 senelik ewliyim hala olmadi zor donemler ewet ama iste herkesin bi sinawi war bu dunyada bizimkide budur gecikiyosa guzellesiyodur merak etme.22 çocuğum yok olur mu ki çok uzak geliyo bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?