Aralık ayı çatlatma iğnesi olanlar gelin birlikte bekleyelim 😊

Kızlar devlette aşılama şartları neler kaç yıl evlilik şartı istiyorlar
Asilama icin bi sart oldugunu dusunmuyorum tup bebekte warda. Catlatma igneyle kendin degerlendirmede olmuyosa asilama yapiyolar ama kacinci denemede onu bilmiyorum kardesim ankara bilken sehire gitmisti oda orda 2 catlatma oldu 3cude asilama yaptilar oda tutmadi ve birakti direk tup bebege gidecegi icin.

Ya şimdi ben çatlatma tedavisini özel klinikte yaptırıyorum aşılama için devlete gitmek istedigimde acaba devlet hastanesi direk aşılama surecindenmi başlar yoksa çatlatma sürecini tekrar mi yapar

Ya şimdi ben çatlatma tedavisini özel klinikte yaptırıyorum aşılama için devlete gitmek istedigimde acaba devlet hastanesi direk aşılama surecindenmi başlar yoksa çatlatma sürecini tekrar mi yapar
Direk baslar buyuk ihtimal siz gittiniz klinige yapilan tedawileri yazdirin kaşe letin onlar kalandan dewam eder bnde 2sene once ozele gitmistim dr bana uygulanan tedawileri yaZmisti bununla git ara wermeden kalan yerden dewam ederler demisti

Özele hiç gitmedim gerekte duymadım neden haklarımı kullanmayayım diye düşündüm. Kocaeli üniversitesi araştırma hastanesi tüp bebek bölümüne gidiyorum. Teyzemde 8 sene önce orada tüp bebek yaptırmıştı ilk denemesinde tuttu başarı oranı gayet iyi Kocaeli Üniversitesinin.
1 yıl evlilik şartı istiyorlar. Bizde şöyle oldu. Ultrason pcos tespit edildi. ( biliyordum zaten bu yüzden gittim.) kan tahlilleri, rahim filmi, eşimden spermiyogram, eşimden kan tahlilleri. Daha sonra karar verdi. Tüp bebek için iki aşılama şartı varmış. Pcos olduğu için hiç normal çatlatma ile uğraşmadan aşılama yapalım iki hakkını bir an önce kullan dedi. Rapor çıkarttım aşılama için. İlk aşılamamı oldum. Hiçbir ücret ödemedim. Tutmadı bugün testim negatifti. Adet olduğumun ikinci günü gidip tekrar doktorla görüşeceğin o karar verecek artık ikinciyi ne zaman yapacağımıza. Yani süreç aslında kolay. Randevu açısından da sorun olmuyor çünkü takipli hasta olduğum için 2 gün sonra gel diyor sekreterden hemen randevumu alıyorum.
Sizin durumunuza göre doktor karar verir çatlatma ile mi aşılama ile mi olacak diye. Önemli olan doktorunuza güvenip sevmeniz. Ben çok memnunum doktorumdan. Bir de devlet destekli olması gerçekten insanı çok rahatlatıyor.

Ewet doktorunuz baya iyiymis sanslisniz ins bidaki tedawide sonucu alirsiniz.

Tüp bebek için devlet iki aşılama şartı koşuyormuş. Ondan sonra tüp bebek raporunu çıkartabiliyormuşsun bunların hepsini tek tek anlattı bana doktorum. Süreç böyle işleyecek dedi. Tüp bebek raporumu çıkartabilmek için iki aşılamamı hemen yapmamızı denememizi söyledi. Tabi benim bu raddeye gelmem bir buçuk sene gibi sürdü. arada bir 8 ay endokrin ile çalıştım kilo verdim. Spor diyet ile tahlillerimi iyileştirmeye çalıştım yarı yarıya düşürdüm. Benim artı gördüğüm ne oldu biliyor musun özelde hiç tahlil sonuçlarında ki sorunları düzeltmeden hemen çatlatalım deneyelim diyerek gereksiz bir umut yüklüyorlar insana. Doktor bana ilk önce bu sorunları çözmemiz lazım aşama aşama gitmemiz lazım demişti. En son tahlil sonuçlarında çok az bile bi düşüş görürsem hiç beklemeyeceğim ama böyle giderse asla bi cevap alamayız demişti. O günden sonra 3 ayda spor ve diyetle insülin direncimi yarı yarıya düşürdüm. Bu da her hormonuma olumlu etki etti. Ve doktorum öyle karar verdi tedaviye başlamaya. Pcos gerçekten çok zor cevap alınabilen bir hastalık. Allah herkesin şifasını versin.

22 çocuğum yok olur mu ki çok uzak geliyo bana
Daha çok gençsin umutsuz olma lütfen. İnşallah olacak. Ben biraz kafamızdan atmamız tarafındayım. Bilinçaltına ne işlersen vücudun da o tepkiyi veriyor. Bir çok araştırma var yurt dışında bilinçaltı temizliği ile gebe kalan bir sürü danışan görmüştüm. ( sebepsiz infertilite için söylüyorum.)

Ay gencim evet ama 2.5 yıllık evliyim sanki hiç olmayacak gibi

Kızlar az önce test taptım negatif çıktı. Sizce burdan döner mi ? 29 Aralık iğne tarihim. Aşırı şekilde grip oldum eğer dönmeyecekse ilaç içmem lazım

Eklentiler

• image.jpg
    234,7 KB · Görüntüleme: 7
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…