• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık ayı çatlatma iğnesi olanlar gelin birlikte bekleyelim 😊

Ewet arkadas

Aynen arkadasta arti med yapmis galiba ayni testti gorunuse gore bnde ona testin cizgisi oldugunu soyledim poziti

hesaplamadim ben hep 8 yada 9zunda olurum bi hesabi warmi bilmiyorum herkes igneden farkli zamanlarda adet olmus. Bnm yumurtamda gec olusmustu adet zamanim igne zamanima yakim oyuzden
O zaman iğne tarihini değilde yumurtlama tarihini alicaz adet hesaplarken? Ben 27 Aralık iğne yaptırdım 30 Aralıkta doktor yumurtlamışsın dedi 14 gün beklicez dedi onu yumurtlamadan sonraki 14 gün için mi söyledi acaba ?

O zaman iğne tarihini değilde yumurtlama tarihini alicaz adet hesaplarken? Ben 27 Aralık iğne yaptırdım 30 Aralıkta doktor yumurtlamışsın dedi 14 gün beklicez dedi onu yumurtlamadan sonraki 14 gün için mi söyledi acaba ?
Ewet olabilir bana bisey demedi su zaman gel bu zaman gel yada su zaman test yap falan demedi. Bn herzamanki adet tarihim olan 8 zini bkliyorum ignenin 12ci yumurtlamanin 11ci gunundeyim ozaman bugun. Gunu gununde adet olanda war adeti 3 4 gun gecende. bilemiyorum yarin olmassa adetim. ewde test yaparim yarin aksam 2 gun daha beklerim hala olmassam kan weririm saglik ocaginda yada direk dr a giderim ptesi kontrol icin

Ewet olabilir bana bisey demedi su zaman gel bu zaman gel yada su zaman test yap falan demedi. Bn herzamanki adet tarihim olan 8 zini bkliyorum ignenin 12ci yumurtlamanin 11ci gunundeyim ozaman bugun. Gunu gununde adet olanda war adeti 3 4 gun gecende. bilemiyorum yarin olmassa adetim. ewde test yaparim yarin aksam 2 gun daha beklerim hala olmassam kan weririm saglik ocaginda yada direk dr a giderim ptesi kontrol icin
İdrar yaptım dün negatif kan vermedim adet olucam galiba
İnşallah hayırlısıyla pozitif alırız dua edelim🤲

Acayip acayip ağrılar çıktı gaz doluyum sabah özellikle sancı giriyor 10 dk 1 çok değişik adet mi olacam ne olacam bilmiyorum dün test negatifti
2 gündür bende öyleyim şişkin gaz doluyum ve rahatlayamıyorum sanki hep şişlik var anlam veremedim kasık ağrım yok ama orda böyle şişlik bir doluluk var gibi

Back