• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık ayı çatlatma iğnesi olanlar gelin birlikte bekleyelim 😊

Direk baslar buyuk ihtimal siz gittiniz klinige yapilan tedawileri yazdirin kaşe letin onlar kalandan dewam eder bnde 2sene once ozele gitmistim dr bana uygulanan tedawileri yaZmisti bununla git ara wermeden kalan yerden dewam ederler demisti
Teşekkür ederim tamam söylerim doktoruma kaşeletir

Tüp bebek için devlet iki aşılama şartı koşuyormuş. Ondan sonra tüp bebek raporunu çıkartabiliyormuşsun bunların hepsini tek tek anlattı bana doktorum. Süreç böyle işleyecek dedi. Tüp bebek raporumu çıkartabilmek için iki aşılamamı hemen yapmamızı denememizi söyledi. Tabi benim bu raddeye gelmem bir buçuk sene gibi sürdü. arada bir 8 ay endokrin ile çalıştım kilo verdim. Spor diyet ile tahlillerimi iyileştirmeye çalıştım yarı yarıya düşürdüm. Benim artı gördüğüm ne oldu biliyor musun özelde hiç tahlil sonuçlarında ki sorunları düzeltmeden hemen çatlatalım deneyelim diyerek gereksiz bir umut yüklüyorlar insana. Doktor bana ilk önce bu sorunları çözmemiz lazım aşama aşama gitmemiz lazım demişti. En son tahlil sonuçlarında çok az bile bi düşüş görürsem hiç beklemeyeceğim ama böyle giderse asla bi cevap alamayız demişti. O günden sonra 3 ayda spor ve diyetle insülin direncimi yarı yarıya düşürdüm. Bu da her hormonuma olumlu etki etti. Ve doktorum öyle karar verdi tedaviye başlamaya. Pcos gerçekten çok zor cevap alınabilen bir hastalık. Allah herkesin şifasını versin
Yaşadığınız yer konusunda çok şanslısınız benim yaşadığım yerde devlet hastanesinde öyle bir şansım yok maalesef doğru dürüst doktor bile yok o yüzden özel klinik tercih yaptım tayinimizi bu yaşadığımjz yerden almamız lazım anca öyle başlarız tüp bebeğe inşallah olumlu sonuçlar alırsınız

Bende erken gebelik testi yaptım kocaman bir negatif reglimin sökülmesini bekliyorum hala kırmızıya dönmedi

Günaydın bende bu sabah regl oldum negatif olmasından belliydi zaten bu ay da olmadı.Adetin 3.gunu randevum var büyük ihtimalle rahim filmi cekilir artık ne tedavi uygularsa hakkımızda en güzeli olsun umarım güzel haberler alırım alırız 🙏

Günaydın bende bu sabah regl oldum negatif olmasından belliydi zaten bu ay da olmadı.Adetin 3.gunu randevum var büyük ihtimalle rahim filmi cekilir artık ne tedavi uygularsa hakkımızda en güzeli olsun umarım güzel haberler alırım alırız 🙏
Amin inşallah bende tam sökülsem gidicem doktora iğne baya değiştirdi duzenimi leke şeklinde geliyor

Bende öyle dengem bozuldu ve çok zor buldum bu iğneyi ağladım bulana kadar ama kısmet yani yapacak birşey yok ağlayamiyorum bile
Ewet bide oyle bi sorun war igne bulunmuyo boludayim yok dediler duzcede bi ezcane aradik oda yok zor bulursunuz dedi ankaraya akrabalara sorduracaktik son anda bulduk.

Ewet bide oyle bi sorun war igne bulunmuyo boludayim yok dediler duzcede bi ezcane aradik oda yok zor bulursunuz dedi ankaraya akrabalara sorduracaktik son anda bulduk.
Ne kadar eczane varsa yaşadığım yerde hepsini yürüyerek tek tek gezdim yorulmadan ama nasip Allah daha güzeliyle sınar inşallah

19.günden selamlar…Bu sabah adet ağrılarını daha çok hissettim, hatta dedim ki şimdi gelecek öyle bir doluluk hissi… ama gelen giden yok..

19.günden selamlar…Bu sabah adet ağrılarını daha çok hissettim, hatta dedim ki şimdi gelecek öyle bir doluluk hissi… ama gelen giden yok..
Ben 3 4 gündür bu ağrıyı çekiyorum ara ara geliyor gidiyordu bugün sabah işte ağrısız bir şekilde reglim geldi ve ne bel ağrısı kaldı ne kasık kaç gündür düşünmekten beynim sulandı kafaya takınca olmuyor ben onu anladım

Günaydın kızlar bugün iğneden sonra 13.gün ve sabah yaptığım testler negatif 😔burdan sonra dönecegini sanmıyorum üzüldüm de ama elimden de bir şey gelmiyor napalım kısmet böyle demekki..

Kızlar dün gece regl oldum. Günüm 1 gün geçmişti. Tam günümde oldum gibi bişey. Aşırı regl ağrısı çeken bir insan değilimdir ama sanki biri içimi kazıyor gibi bi ağrı sancı var sizde de öyle mi? Ya bu iğneleri vurulduktan beri bariz bir şekilde karnımın içinin her detayını hissediyorum. Şimdi de ağrıdan midem bulanıyor ciddi mana da. Napacagım bilmiyorum. Bende mi bi anormallik var, yoksa normal iğnelerin etkisi mi bilmiyorum 🤷🏻‍♀️ çok ağrım var. Sizlerin nasıldı iğnelerden sonra ağrılarınız?
Bu arada yarına randevu aldım. Reglimin ikinci günü doktor kontrolünden sonra doktorun paylaştıklarını sizinle de paylaşırım.

Back