- 3 Ocak 2021
- 3.347
- 1.031
- 83
- 35
- Konu Sahibi Sosyallanne
-
- #1.201
Evet canım bu testler böyle ne yazık ki koyu çizgi görmeden güvenemiyor insanEwet arkadas
Aynen arkadasta arti med yapmis galiba ayni testti gorunuse gore bnde ona testin cizgisi oldugunu soyledim pozitif olmadigini arkadasta yanlis anladi sanirim
Ewet kan wermek en iyisi regl gecikmesi warsa. Dier turlu ew testi stresteb baska bisey degil.Evet canım bu testler böyle ne yazık ki koyu çizgi görmeden güvenemiyor insan
O zaman iğne tarihini değilde yumurtlama tarihini alicaz adet hesaplarken? Ben 27 Aralık iğne yaptırdım 30 Aralıkta doktor yumurtlamışsın dedi 14 gün beklicez dedi onu yumurtlamadan sonraki 14 gün için mi söyledi acaba ?Ewet arkadas
Aynen arkadasta arti med yapmis galiba ayni testti gorunuse gore bnde ona testin cizgisi oldugunu soyledim poziti
hesaplamadim ben hep 8 yada 9zunda olurum bi hesabi warmi bilmiyorum herkes igneden farkli zamanlarda adet olmus. Bnm yumurtamda gec olusmustu adet zamanim igne zamanima yakim oyuzden
Acayip acayip ağrılar çıktı gaz doluyum sabah özellikle sancı giriyor 10 dk 1 çok değişik adet mi olacam ne olacam bilmiyorum dün test negatiftiYaaa benimde dün çok kötüydü midem bu şekilde bir ağrı görmedim birkaç saat sürdü
Ewet olabilir bana bisey demedi su zaman gel bu zaman gel yada su zaman test yap falan demedi. Bn herzamanki adet tarihim olan 8 zini bkliyorum ignenin 12ci yumurtlamanin 11ci gunundeyim ozaman bugun. Gunu gununde adet olanda war adeti 3 4 gun gecende. bilemiyorum yarin olmassa adetim. ewde test yaparim yarin aksam 2 gun daha beklerim hala olmassam kan weririm saglik ocaginda yada direk dr a giderim ptesi kontrol icinO zaman iğne tarihini değilde yumurtlama tarihini alicaz adet hesaplarken? Ben 27 Aralık iğne yaptırdım 30 Aralıkta doktor yumurtlamışsın dedi 14 gün beklicez dedi onu yumurtlamadan sonraki 14 gün için mi söyledi acaba ?
İdrar yaptım dün negatif kan vermedim adet olucam galibaBenimde 11. gün kasık ağrılarım başladı. Daha önce iki defa iğne yaptırdım 2. De 18. gün regl olmuştum siz test yaptınız
Ewet olabilir bana bisey demedi su zaman gel bu zaman gel yada su zaman test yap falan demedi. Bn herzamanki adet tarihim olan 8 zini bkliyorum ignenin 12ci yumurtlamanin 11ci gunundeyim ozaman bugun. Gunu gununde adet olanda war adeti 3 4 gun gecende. bilemiyorum yarin olmassa adetim. ewde test yaparim yarin aksam 2 gun daha beklerim hala olmassam kan weririm saglik ocaginda yada direk dr a giderim ptesi kontrol icin
İnşallah hayırlısıyla pozitif alırız dua edelimİdrar yaptım dün negatif kan vermedim adet olucam galiba
Bence yarin kan werin ew testini yapmadan direk sonuc alip ona gore durum degerlendirmesi yaparsiniz.İdrar yaptım dün negatif kan vermedim adet olucam galiba
İnsAllah pek sanmiyorum ama Allah buyukturİnşallah hayırlısıyla pozitif alırız dua edelim
2 gündür bende öyleyim şişkin gaz doluyum ve rahatlayamıyorum sanki hep şişlik var anlam veremedim kasık ağrım yok ama orda böyle şişlik bir doluluk var gibiAcayip acayip ağrılar çıktı gaz doluyum sabah özellikle sancı giriyor 10 dk 1 çok değişik adet mi olacam ne olacam bilmiyorum dün test negatifti
Aynen bende bilmiyorum neyden2 gündür bende öyleyim şişkin gaz doluyum ve rahatlayamıyorum sanki hep şişlik var anlam veremedim kasık ağrım yok ama orda böyle şişlik bir doluluk var gibi
Yarında olmazssam yapicmBence yarin kan werin ew testini yapmadan direk sonuc alip ona gore durum degerlendirmesi yaparsiniz.
Amin canım inşallahİnşallah hayırlısıyla pozitif alırız dua edelim
Adet oldum söküldüm bugün tamamen
Guzel haber werirsin insYarında olmazssam yapicm
Hayirlisj olsun..Adet oldum söküldüm bugün tamamen
Gecikme olabiliyomus adette kan wer yoksada adetini beklersin ins wardir 17gunundu galiba warsa cikar baya zaman olmus cunkuYarında olmazssam yapicm
Aynen baya oldu yok gibiGecikme olabiliyomus adette kan wer yoksada adetini beklersin ins wardir 17gunundu galiba warsa cikar baya zaman olmus cunku
İnşallahGuzel haber werirsin in
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?