Aralık ayı çatlatma iğnesi olanlar gelin birlikte bekleyelim 😊

Canım daha çok erken 11.gün daha iğne etkisi yeni geçmiştir bence bekle vara bile 11.gün çıkmaz ki burda 16.gün de çıkanı gördüm inşallah vardır

Merhaba bende dün iğneden sonra 11.gündü kahverengi lekeler vardı erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı gidip kan verdim negatif ama lekelenmee geçti regl olmadım bu ayda mı olmadı yoksa biraz daha bekleyim mi anlamadım

Bende 25 Aralık Çarşamba günü çatlatma iğnesi vuruldum ben femara kullandım 3 yumurta gelişti inşallah hepimizin tutar bu ay

İnşallah canım hemen hemen aynıyız bende perşembe günü sabah oldum iğnemi yumurtanın boyutu neydi hangi saatleri değerlendirdiniz ?
Evet aynıymışız 23 19 19mm 36 saat sonra gün aşırı birde iğneden bir gün önce değerlendirmiştik siz hangi saatleri değerlendiriniz

Bende aralık16 pazartesi iğne oldum bugün 13. Günüm 2 gündür geçmeyen regl ağrım var acaba normal mi çatlatma iğnesyle hamilele kalanlar belirtilerini yazarsa sevinirm

Bende bugün yaptım iğne ay inşallah güzel sonuçlar alırız

Günlerimiz aynı inşallah bebişlerimiz bizimledir

Merhaba bende 14 aralıkta ovitrella vuruldum 27 aralık adet günümdü ama olmadım 28 inde test yaptım negatif çıktı böyle yaşayan var mı?

Negatifmiş kızlar sonucum. Adeti beklemeye başlayabilirim umarım sizlerden iyi haber alırız

Bendede hiç belirti yoktu 12. Günde çok yoğun kadık ağrısı bailadı inşallah adet ağrısı değildir uma
Canım test yap bence ayyy çok heyecanlı
Ayy o kadar korkuyorum ki pozitif görmekten yarında bekleyeceğim olmazsam test yapıcam inşallah hamileyimdir sonucu sizinle paylaşırımmm

Sizden ricam kendinizi yıpratmamak için lütfen güvenmediğiniz marka testler yapmayın en iyisi kan ile öğrenmek.. bir bina yıkılmış gibi içimde… Allah büyüktür

Kan testi vermiştim sonuç internete düşmeyince sormaya gittim negatif dediler.. amin inşallah
Ya gerçekten çok üzüldüm bilirim o hayal kırıklığını bende yaşamamak erteleyip duruyorum hayırlısı neyse o olsun sakın vazgeçme ümidini kaybetme senin olan seni bulucak en doğru vaktiyle en güzeliyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…