• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık ayı çatlatma iğnesi olanlar gelin birlikte bekleyelim 😊

Sizden ricam kendinizi yıpratmamak için lütfen güvenmediğiniz marka testler yapmayın en iyisi kan ile öğrenmek.. bir bina yıkılmış gibi içimde… Allah büyüktür🤲🏻
Çok haklısın canım. Sen bir bina yıkılmış içimde yazınca benim gözlerim doldu🥹 allah gönlüne ferahlık versin🤲🏻

Bendede hiç belirti yoktu 12. Günde çok yoğun kadık ağrısı bailadı inşallah adet ağrısı değildir uma

Ayy o kadar korkuyorum ki pozitif görmekten yarında bekleyeceğim olmazsam test yapıcam inşallah hamileyimdir sonucu sizinle paylaşırımmm😍

Ben doktora sormayı unuttum çatladı mı çatlamadı mı diye ama muhtemelen çatlamıştır. Aşılamadan sonra da 2 kere birliktelik oldu daha olmadı. Belirti olarak pek bir şey aramıyorum hani iğne etkisidir boşuna heyecan yaratmasın diye:) Sadece göğüslerimde acıma değil acı ağrı karışık bir şeyler var böyle rutin hayatıma devam ederken ben burdayım ağrısı gibi bir şey umarım tarif edebilmişimdirrr :)):)) 6 ocak kan testi verdi doktorum bana ama cok değil mi 2 ocak gibi mi yapsam diye düşünüyorum çünkü aşılamanın 13.günü iğnenin 15 günü olmuş olacak tabii adet olmazsam :)
Çatlama iğnesi nasıl oluyor kızlar doktor kendimi yazıyor özeldemi veriyorlar ben hamile kalıyorum ya tutumuyir ya boş gebelik

Çatlama iğnesi özel hastaneden çocuğun olsun diye istesem verirmi doktor nasıl oluyor bindoktor yumurta n catlamiyor dedi çünkü sürekli adetim gecikiyor olamıyor um ama biri çatlıyor ama yine hamile kaldım ve değerim yüksekti ve düştü kimyasal geçiriyorum 4 günüdür kanamam var parçalar düşürdüm yarın randevum var

Son düzenleme:
Çatlama iğnesi özel hastaneden çocuğun olsun diye istesem verirmi doktor nasıl oluyor bindoktor yumurta n catlamiyor dedi çünkü sürekli adetim gecikiyor olamıyor um ama biri çatlıyor ama yine hamile kaldım ve değerim yüksekti ve düştü kimyasal geçiriyorum 4 günüdür kanamam var parçalar düşürdüm yarın randevum var
Canım doktora söyle zaten anlatır ilaç tedavisi bu kısaca bahsedeyim adetin 3.günü doktora gidiyorsun sana ilacı verip kaç gün kullanacağını söylüyor sonra gün veriyor gel kontrol edelim diye bakıyor yumurtaların belirli bir büyüklüğe ulaşmışsa çatlatma iğnesi veriyor iğneyi yaptırıp eşinle birkaç gün değerlendirip bekliyorsun

Bu arada bende çok kimyasal gebelik ve boş gebelik geçirdim sebebi bulunamadı tüm değerlerim iyi benim sadece rahim filminde t rahim çıkmıştım geçen sene ameliyat oldum doktor dene olur dedi hala bir gebelik elde edemedim bende ilaçla denemeye başladım

Merhaba kızlar benim adet sancısı gibi sancılarım oluyor. Adet dönemlerimde olur mesela gece uykumda bile uyanırım.Yine aynı durum oluyor acep adet mi olacağım :(

Merhaba kızlar benim adet sancısı gibi sancılarım oluyor. Adet dönemlerimde olur mesela gece uykumda bile uyanırım.Yine aynı durum oluyor acep adet mi olacağım :KK43:
Belli olmaz canım adet belirtileri ile gebelik belirtileri aynıdır bugün kaçıncı günün?

Bu arada bende çok kimyasal gebelik ve boş gebelik geçirdim sebebi bulunamadı tüm değerlerim iyi benim sadece rahim filminde t rahim çıkmıştım geçen sene ameliyat oldum doktor dene olur dedi hala bir gebelik elde edemedim bende ilaçla denemeye başladım
Geçmiş olsun ne yapalım ya nasip özeldemi veriyorlar acaba bu ilacı devlet hastanesi bakmıyor benim gebeligimde dedimki en sonuncusu da dusuğum de oldu onu eş geç iki tane kurtagljin var dedim ilaç vermiyecekmisiniz yok dedi düşerse düşsün dedi ona bı ilacımiz yok dedi

Geçmiş olsun ne yapalım ya nasip özeldemi veriyorlar acaba bu ilacı devlet hastanesi bakmıyor benim gebeligimde dedimki en sonuncusu da dusuğum de oldu onu eş geç iki tane kurtagljin var dedim ilaç vermiyecekmisiniz yok dedi düşerse düşsün dedi ona bı ilacımiz yok dedi
Devlette verir ama özele gidin bence tedavi için

İnşallah. Aslında doktorum 6 ocak yap demişti. beklesem mi beklemesem yoksa sizin dediğiniz gibi 2 gün sonra mı versem ne bileyim kafam çorba gibi :)
Bence 12.günde çıkar 10.günde öğrenende oluyor ha garanti olsun diyorsan 14.günde yap canım ben kendim sabırsızım şimdiye yapmıştım ben de çatlatma iğnesi oldu iğnenin ertesi gün başladım testlere amacım iğne etkisi nezaman geçecek onu takip etmek geçen ay 10.gün negatifleşmişti tekrar da pozitif olmadı zaten adet oldum

Bence 12.günde çıkar 10.günde öğrenende oluyor ha garanti olsun diyorsan 14.günde yap canım ben kendim sabırsızım şimdiye yapmıştım ben de çatlatma iğnesi oldu iğnenin ertesi gün başladım testlere amacım iğne etkisi nezaman geçecek onu takip etmek geçen ay 10.gün negatifleşmişti tekrar da pozitif olmadı zaten adet oldum
Söz verdiğim için yapmıyorum sabrediyorum. Hiç takip etmedim zaten ilk aşılamamdı. Cumaya kadar sabredeyim cuma günü belki kan veririm. Kaset test yapmak istemiyorum. Bariz bir belirtim olsa yine yaparım. Mesela bel ağrısı gibi veya göğüslerde ağrı değilde acıma gibi

Söz verdiğim için yapmıyorum sabrediyorum. Hiç takip etmedim zaten ilk aşılamamdı. Cumaya kadar sabredeyim cuma günü belki kan veririm. Kaset test yapmak istemiyorum. Bariz bir belirtim olsa yine yaparım. Mesela bel ağrısı gibi veya göğüslerde ağrı değilde acıma gibi
Kimi belirti yaşarken kimi yaşanıyor belirtiye göre yorum yapamıyoruz hayırlısı canım inşallah gebesindir

Back