Rabbim imtihanlarımızı kolaylaştırsın inşallah Allahım kalbinize gönlünüze ferahlık versinKızlar az önce duygusal bir boşalma yaşadım. Tam 1 saat boyunca hüngür hüngür ağladımeşimde çok üzüldü sonra geldi tedaviyle ilgili bilimsel makaleler okudu ne kadar zor bir süreçmis bu ben tedavi bitince rahatlarim diye düşündüm ama öyle değilmis
Amin inşallah. Bolca zikir çekiyorum dua ediyorum ama bazen içinden çıkamıyorumRabbim imtihanlarımızı kolaylaştırsın inşallah Allahım kalbinize gönlünüze ferahlık versin
Bende öyleyim inan ki yalnız değilsin ben tüp bebek yapmaya başlamadan önce hiç bu kadar bilmiyordum zor olacağını kendimi birde öyle bir odaklamıştım ki tüp bebeğe başlayınca çocuğum olucak diye ama son 1 yıldır içindeyim ve olmadıkça sanki artık hiç olmayacakmış gibi geliyor ondan dolayı kafam çok karışık ve üzülüyorum ama elden birşey gelmiyor duaAmin inşallah. Bolca zikir çekiyorum dua ediyorum ama bazen içinden çıkamıyorum
Bu da bir imtihan tabi halimize şükretmemiz lazım. Ama insan elinde olmayani çok istiyor.iste bizde de durum aynı sanırım. Kimle konussam olur yaşın küçük diyor bu konuda süreci yaşamayan asla anlamiyorBende öyleyim inan ki yalnız değilsin ben tüp bebek yapmaya başlamadan önce hiç bu kadar bilmiyordum zor olacağını kendimi birde öyle bir odaklamıştım ki tüp bebeğe başlayınca çocuğum olucak diye ama son 1 yıldır içindeyim ve olmadıkça sanki artık hiç olmayacakmış gibi geliyor ondan dolayı kafam çok karışık ve üzülüyorum ama elden birşey gelmiyor duaetmekten başka Rabbim herşeyin en iyisini bilir belki biz göremiyoruz hakkımızda hangisi hayırlısı dilerim Rabbim yüzümüze baksın emeklerimizi boşa çıkarmasın herşeyin sağlıklısı hayırlısı olsun hepimiz için inşallah
Bu lafı söyleyenlerin ağzına vurasım geliyor. Yasın genç olur üzülme ne saçma teselli.Bu da bir imtihan tabi halimize şükretmemiz lazım. Ama insan elinde olmayani çok istiyor.iste bizde de durum aynı sanırım. Kimle konussam olur yaşın küçük diyor bu konuda süreci yaşamayan asla anlamiyor
Gerçekten öyle yaşla ne alakası var bu durumun olur olur diye çabasız yıllarca beklemek istemiyorum benBu lafı söyleyenlerin ağzına vurasım geliyor. Yasın genç olur üzülme ne saçma teselli.
Of inan ki kimseye kulak asma herkes işine geldiği gibi konuşuyor başka zaman derler niye çocuk yok neden uğraşmıyorsunuz vs ağzı olan konuşuyor maalesef siz kendiniz sizin için hangisi doğru hangisi hayırlı daha iyi bilirsiniz ama şöyle ki aksine yaşınız genç tedaviye şansınız daha yüksek neden imkan varken erteleyesiniz siz kimseyi dinlemeyin kalbinizi dinleyin şans sizden yana olsunBu da bir imtihan tabi halimize şükretmemiz lazım. Ama insan elinde olmayani çok istiyor.iste bizde de durum aynı sanırım. Kimle konussam olur yaşın küçük diyor bu konuda süreci yaşamayan asla anlamiyor
Canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun hepimiz güzel sonuçlar alalım inşallahSenin için hergün dua edecegim dilerim yeni başlayacağın tedavide herşey çok güzel geçsin bol yumurtaların sağlıklı güzel fazla embriyoların oluşsun sonrasında çok güzel pozitif sonuçlar alırsın Rabbim yardımcın olsun dilerim herşey gönlünce olsun şimdi yeni tedavine odaklan ve herşeye pozitif bak sanki yeni baştan başlıyormuşsun gibi rahat ol kendini üzme birde şöyle düşün hamile kalıp onu hissedip hayal kurarsın sonra başka birşey olur daha çok üzülürsün belki böyle negatif olması daha az canını acıtır onun için çok düşünüp yıpratma kendini inşallah öyle güzel sağlıklı günler göresin ki bugün ki üzüntülerin aklına bile gelmesin seneye bu zamanlar dilerim bebişin kucağında olsun inşallah önce Allah sonra merhametli vicdanlı işinin Ehl-i güzel doktorlara denk gelesin sana şifa olsun inşallah Amin
Evet ben ara vermeden devam etmek istiyorum süreci birilerine söyledikçe canımı sıkıyorlar hiç kimseye bahsetmemek en doğrusuymus meğer. Evet olsa olurdu 4 yıl olacakOf inan ki kimseye kulak asma herkes işine geldiği gibi konuşuyor başka zaman derler niye çocuk yok neden uğraşmıyorsunuz vs ağzı olan konuşuyor maalesef siz kendiniz sizin için hangisi doğru hangisi hayırlı daha iyi bilirsiniz ama şöyle ki aksine yaşınız genç tedaviye şansınız daha yüksek neden imkan varken erteleyesiniz siz kimseyi dinlemeyin kalbinizi dinleyin şans sizden yana olsun
Tabi ki öyle sizde bir evlat Rabbimden istiyorsunuz bu çok normal öncelikle sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı akıllı evlatlar nasip eylesin sağlıklı güzel gebelikler nasip etsin siz Rabbimden ısrarla herşeyin hayırlısını isteyin Rabbim elbette duanızı kabul edecektir belki vakti ve zamanı var bol bol ya kuddüs zikrini çek çekebildiğin kadar sonra ne dileğin varsa rabbimden dile onun yanında herşey çok yeter ki Kün fe yekün desin olmayanı oldurur inşallah duaların kabul olsun inşallahBu da bir imtihan tabi halimize şükretmemiz lazım. Ama insan elinde olmayani çok istiyor.iste bizde de durum aynı sanırım. Kimle konussam olur yaşın küçük diyor bu konuda süreci yaşamayan asla anlamiyor
Senden de inşallah bende senin gibiyim hiç embriyom yok hep üç kere yeni baştan başladım ama hiç pes etmedim yaşım 36 doktorum bana şansım yaşımdan dolayı yüzde 35 verdi ama ben hep rabbime sığındım o dilerse yaş engel değil hep umutluyum senin yaş olarak bana göre şansın daha yüksektir onun için yeniden toparlan bu sefer başaracağına inan inşallah Allahın izniyle olurCanım çok teşekkür ederim Allah razı olsun hepimiz güzel sonuçlar alalım inşallah
Rahat olmaya çalışıyorum ama bazen gerçekten çok bunaliyorum. Süreci öğrendim korkularımı yendim yeni sürecim daha rahat olur diyorum bazen, bazen de ya ilki gibi olursa diyorum en azından embriyomuz olsaydı o da olmadı inşallah yeni süreç daha hayrlı olur
Bende hiç bahsetmedim ki sürekli baskı oluşmasın rahat geçireyim negatiften sonra söylüyordumEvet ben ara vermeden devam etmek istiyorum süreci birilerine söyledikçe canımı sıkıyorlar hiç kimseye bahsetmemek en doğrusuymus meğer. Evet olsa olurdu 4 yıl olacak
İnşallah canım. Opu dan 1 gün önce kiz kardeşim geldi yanıma hâlâ yanımda kaliyor. Eşim çok ısrar etti kimse gelmezse annem gelsin yalnız kalma diye. Ama ben sürecin ve ilaçların etkisiyle çok gergindim ve bunu kız kardeşime de yansıttım kv olsaydı kesin kavga ederdim kendi ailem sağolsun tolere ediyor allahtanKendinizi nasıl rahat hissedecekseniz öyle davranın kimseye söylemek zorunda değilsiniz sen ve eşin ilk etapta bilseniz yeterli inşallah güzel sonuçlar alırsınız ondan sonra yakınlarınıza söylersiniz insan söyleyince başta herkes tarafından birşey söyleniyor o da stresi oluşturuyor zaten yeterince üzüntü heyecan korku var hormon ilaçları da alınıyor etraftan birşeyler denilince sen kendin de kötü oluyorsun gerek yok umarım herşey çok güzel olur
Aynen öyle benle eşim tek biliyoruz diğer transfer ve Opularda söylemiştim. Annem ve kayınvalidem çok üzülür kaybedersem bi daha diye söylemiyorum yoksa mükemmel iki tarafta ama bence kimsenin bilmemesi daha iyi kafa rahatKendinizi nasıl rahat hissedecekseniz öyle davranın kimseye söylemek zorunda değilsiniz sen ve eşin ilk etapta bilseniz yeterli inşallah güzel sonuçlar alırsınız ondan sonra yakınlarınıza söylersiniz insan söyleyince başta herkes tarafından birşey söyleniyor o da stresi oluşturuyor zaten yeterince üzüntü heyecan korku var hormon ilaçları da alınıyor etraftan birşeyler denilince sen kendin de kötü oluyorsun gerek yok umarım herşey çok güzel olur
İyide ne desin insanlar teselli etmeye çalışıyor. Olmaz boşuna uğraşmamı desinler yani ne deseler kötü anlıyorsunuzBu lafı söyleyenlerin ağzına vurasım geliyor. Yasın genç olur üzülme ne saçma teselli.
Teselli etmek üzülme inşallah olacak daha deneyenleri düşün falan fistan olur yastan bahsetmek çok saçma çünkü süreci bilmiyorlar yaşı küçük olanın yumurtası azken yaşı büyük olanın yumurtası çok oluyor. Ayrıca sen ne kadar tanıyorsun da bizleri gelmiş ne deseler kötü anlıyorsun diyorsun. Biz kötü anladığımızı değil o cümleyi sevmediğimizi söylüyoruz. Birileri kötülüğümüzü düşündüğü için bunları söylüyor demiyoruz. Sanırım sende bu lafı kullananlardansın.İyide ne desin insanlar teselli etmeye çalışıyor. Olmaz boşuna uğraşmamı desinler yani ne deseler kötü anlıyorsunuz
Umarım size söylenenleri iyi anlarsınız.İyide ne desin insanlar teselli etmeye çalışıyor. Olmaz boşuna uğraşmamı desinler yani ne deseler kötü anlıyorsunuz