- 9 Ekim 2015
- 15
- 16
Ve nuyessiruke lil yûsrâ (sana kolaylık ve huzurun kapılarını açacağız) Dualarımız sizinleBenim de saat 10:00 da transferim, sabah 9 da hastanede ol dediler
Amiiiiinn hepimize inşallahVe nuyessiruke lil yûsrâ (sana kolaylık ve huzurun kapılarını açacağız) Dualarımız sizinle
Akıl, ruh ve beden sağlığı kusursuz, güzel ahlaklı evlatlar doğurup büyütmek nasip etsin Yaratan
AminVe nuyessiruke lil yûsrâ (sana kolaylık ve huzurun kapılarını açacağız) Dualarımız sizinle
Akıl, ruh ve beden sağlığı kusursuz, güzel ahlaklı evlatlar doğurup büyütmek nasip etsin Yaratan
Transfer bitince yaz mutlaka ne dediler kaç tane transfer ettiler ?..Hadi bakalım benim de 1 saat sonra transfer. Hayırlı haberimiz olsun
Transfer oldu muAmiiiiinn hepimize inşallah
Bitti bebişimi aldım eve gidiyorumTransfer bitince yaz mutlaka ne dediler kaç tane transfer ettiler ?..
OlduuuumTransfer oldu mu
Mükemmel bir duygu şimdiden olduğuna inancım tamBebişlerinizi alın ve gelin çok güzel bi duygu aynı bedende olduğunuzu bilmek
Bolca ya Musavvir esmanısını çekinMükemmel bir duygu şimdiden olduğuna inancım tamtransfer boyu süreler okudum
Ayyy çok heyecanlı annesine tutunsun inşallahOlduuuumbebişimi aldım transfer öncesi ekranda gösterdiler kabuktan çıkmak üzere dediler en iyi kaliteymiş 10 gün sonra test yapcam kuzum
Tamamdır teşekkürlerBolca ya Musavvir esmanısını çekin
Çoook güzeldiAyyy çok heyecanlı annesine tutunsun inşallahbiz ışık hüzmesi gibiydi değil mi heyecanlı
Ben de 2 tane bebişimi aldım, aynılarını bana da söylediler, şimdi eve geçip uzanıcamBitti bebişimi aldım eve gidiyorumdikkat etmemi 2-3 gün dinlenmemi sonra ağır işlerden uzak durup günlük hayatıma dönmemi söylediler sen naptın
Hayırlı olsun canımOlduuuumbebişimi aldım transfer öncesi ekranda gösterdiler kabuktan çıkmak üzere dediler en iyi kaliteymiş 10 gün sonra test yapcam kuzum
Ya ne güzelBen de 2 tane bebişimi aldım, aynılarını bana da söylediler, şimdi eve geçip uzanıcam
Teşekkür ederim canım darısı senin başına pozitif olacak şekildeHayırlı olsun canım
İnşallah canımTeşekkür ederim canım darısı senin başına pozitif olacak şekilde
Bana 2 yapalım mı yapabiliriz dedi ama iyi kalitede sen istersen 2 koyalım dedi sana bırakıyoruz dedi. Ben de 2 istedimYa ne güzelhayırlısı olsun benim tek embriyo
Hadi bakalım hayırlı olsunBana 2 yapalım mı yapabiliriz dedi ama iyi kalitede sen istersen 2 koyalım dedi sana bırakıyoruz dedi. Ben de 2 istedimdoktorum çok olumlu konuştu ben de çok pozitif ayrıldım. 2 tane daha embriyom devam ediyormuş gelişimine yarın bakacak yarın haber verecekmiş dondurup dondurmayacağına. Umarım hepimiz pozitifleri görürüz