Pozitif sonuç almanız dileğiyleAmiiin inşallah hepimiz çok güzel haberler alırızama nedense çok heyecanım yok pozitif düşünüp akışına bırakıyorum
Ağlamak da bi duygudur aglayabılırsıniz kendınızı duygularınızı bastırıp içten içe üzülmeyin ağlayın rahatlayın sonra kaldığınız yerden devam edinKesinliklegeçen arkadaşım negatif olursa ağlama dedi bende gerçekten ağlamam olacağı varsa olur olmuyorsa ne yapabilirim dedim :) zaten sadece eşimin arkadaşı eşi ve komuttanı biliyor ailemiz bile bilmiyor kafamız çok rahat
Biz hitte yapıyoruz yani Halil İbrahim tekin de. Magusa da. Kendi sprem ve yumurtamızla yapıyoruz. Fiyatları Türkiye’den ucuz. Ama ilaçlar Türkiye’nin en az 3 katı. Onu da ordan alırsınız. 2500 Euro yani 94 bin falan kendi sprem ve yumurtanızla yaparsanız. Bunun içine embriyolarımızın dondurulması donmuş transfer kontroller sprem dondurmalar herşey dahil. 2500 euromun yarısını yumurta toplama da yarısını transfer de ödüyorsunuz. Ve tekrardan opu olmak istediğiniz de ise her opu başına 500 Euro 18 bin falan yani. Donasyonda 5500 Euro’dan başlıyor sadece yumurta donasyonu 5500 diğerlerini pek bilmiyorumMerhaba,kıbrısta nerde yaptıriyorsunuz,kendi spermanız ve yumurtanızla mı,bende gitmeyi düşünüyorum ücreti ne kadar tutuyor bilgi almak istedim
Amiiin hepimiz alalım inşallahPozitif sonuç almanız dileğiyle
Ağlamak gelmiyor artık içimdenAğlamak da bi duygudur aglayabılırsıniz kendınızı duygularınızı bastırıp içten içe üzülmeyin ağlayın rahatlayın sonra kaldığınız yerden devam edin
O zaman rabbım bu sefer yüzünüzü güldürsünAğlamak gelmiyor artık içimdenkendimi bildim bileli bekarken bile anne olmak isterdim. Ama biliyorum ki veren de vermeyen de Allah. Hakkım da hayırlısı olduğunu bildiğim için pek ağlamam. Şok hamileliğim sonlandığın da yeterince ağlamıştım o kayıptan sonra bu acılar bana pek ağlanacak gibi gelmiyor sanırım
Hitt için yazılan kötü yorumlar okudum umarım siz pozıtıfı görürsünüzBiz hitte yapıyoruz yani Halil İbrahim tekin de. Magusa da. Kendi sprem ve yumurtamızla yapıyoruz. Fiyatları Türkiye’den ucuz. Ama ilaçlar Türkiye’nin en az 3 katı. Onu da ordan alırsınız. 2500 Euro yani 94 bin falan kendi sprem ve yumurtanızla yaparsanız. Bunun içine embriyolarımızın dondurulması donmuş transfer kontroller sprem dondurmalar herşey dahil. 2500 euromun yarısını yumurta toplama da yarısını transfer de ödüyorsunuz. Ve tekrardan opu olmak istediğiniz de ise her opu başına 500 Euro 18 bin falan yani. Donasyonda 5500 Euro’dan başlıyor sadece yumurta donasyonu 5500 diğerlerini pek bilmiyorum
Biz İzmir'de özel hastanede yaptırdık 60 bin aldılar tüp bebek için ilaçlar da 50 bin tuttu ama vitaminlerde dahil içine eşimin ve benim kullandığım toplam 110 bin tuttu. Sizin ilaçlar hariç 94 bin mi ben mi yanlış anladım.Biz hitte yapıyoruz yani Halil İbrahim tekin de. Magusa da. Kendi sprem ve yumurtamızla yapıyoruz. Fiyatları Türkiye’den ucuz. Ama ilaçlar Türkiye’nin en az 3 katı. Onu da ordan alırsınız. 2500 Euro yani 94 bin falan kendi sprem ve yumurtanızla yaparsanız. Bunun içine embriyolarımızın dondurulması donmuş transfer kontroller sprem dondurmalar herşey dahil. 2500 euromun yarısını yumurta toplama da yarısını transfer de ödüyorsunuz. Ve tekrardan opu olmak istediğiniz de ise her opu başına 500 Euro 18 bin falan yani. Donasyonda 5500 Euro’dan başlıyor sadece yumurta donasyonu 5500 diğerlerini pek bilmiyorum
Günaydın hayırlısı Allah tan Rabbim nasip etmiş olsun çok arattırmasın üzüldüm sizin adınıza. Siz zaten dün test yapınca baya bi umutsuzluğa kapılmıştınızKızlar günaydın ben regl oldum bugün transfer harici 7. Gün
Günaydın canımmm :) 30 aralık p.tesi günü yani ama perşembe kan vericem ben çok merak ediyorum çünkü dayanamam o kadar, iyi veya kötü bileyim en azından diye düşünüyorum.M muhasebeci35 günaydın test günün ne zaman
Günaydın hayırlısı Allah tan Rabbim nasip etmiş olsun çok arattırmasın üzüldüm sizin adınıza. Siz zaten dün test yapınca baya bi umutsuzluğa kapılmıştınız
Günaydın canımakrephanim günaydın ne durumdasınız
İnşallah öyle olur, sizin sorun neydi benim iki tüp de tıkalı ve amh düşüklüğüpapatya insan evet şükür Rabbim oğluma ömür versin tek duam aynen böyle olacağını biliyordum belki seneye tekrar denerim yada normal yoldan deneriz artık ikimizde de sorun yoktu belki nasip normal olurimşa
Çok güzel çok sevindim sizin adınıza, Allah kucağınıza almayı nasip etsin hayırlısı ile darısı bizim başımızaGünaydın canımiyiyim çok şükür her şey yolunda gidiyor. Doktorum iğneyi ikiye çıkarmıştı, kanama lekelenme şeklinde devam ediyor damla damla ama korkulacak bir şey yok dediler. En azından kese etrafında kanama yok, yolk kesesini de gördük dün sen nasılsın canım?
Amin bütün dualarım sizinle inşallah en güzel zamandaÇok güzel çok sevindim sizin adınıza, Allah kucağınıza almayı nasip etsin hayırlısı ile darısı bizim başımıza