ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

istanbul tüp bebek merkezi aret kamar , kendi doktorum çok memnunum merkez çok başarılı
Çok teşekkür ederim cevabınız için eğer 4. Tüp bebeğim olumsuz geçerse İstanbulda bu sefer düşünüyorum herşeyin sağlıklısı hayırlısı olsun dilerim 4. Tüp bebeğim çok güzel geçer onlara gerek kalmaz Amin aklımda olsun ben şimdi bakarım çok sağolun inşallah bize de şans getirsin Rabbim size de sağlıklı hayırlı güzel evlatlar nasip etsin inşallah tabi bilmiyorum durumunuz nedir şu an

Son düzenleme:
Bence bu sürecin en zor kısmı opu öncesi ve opu günleri
Kesinlikle. Kullanılan ipneler yumurta sayıları kaçıncı güne gelecek diye beklemek. Bide benim Ngs gidiyordu ondan sağlıklı haber gelir mi diye beklemek beni en zorlayan kısım. Yoksa transfer oluyorsun zaten 10 günde hamile misin değil misin öğreniyorsun o bi tık daha kılay

Canım herkesin bünyesine göre değişir, idrara geç yansıyan olabilir. Benim yansıdı ama yansımayan ve kanda pozitif gören çok insan var
Tabi canım mesela ben ilk gebelikte 4. Gün silik gördüm testte ama arkadaşım 10. Gün kanda gördü hala idrarda görmüyordu. Bi kaç gün sonra idrarda gördü içimde kalmasın yapayım yine demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…