- 16 Ağustos 2024
- 771
- 814
- 33
Bak yemin ediyorum ben de bir kez bile olumsuz düşünmedim. Bence çok etkili bir şey. Transferi olduğum andan itibaren bebişimle konuştum biliyorum burdasın benimlesin dedim. Heheh duydu beni benceBende çatlatma ıgnesı yaptım ayın 27 sinde (Kasım) 2 de transfer
Aralık 6 sında da test yaptım
Ben kaynanamlara falan hep testı attım çıkıp geldıler hemeneşim umut dağıtıyorsun die yapma dedi bende umut falan dağıtmıyorum 2024 ün bombasını patlatıyorum dedim hatta hıc olumsuz düşünmedim niyeyse
Aynı inanır mısınBak yemin ediyorum ben de bir kez bile olumsuz düşünmedim. Bence çok etkili bir şey. Transferi olduğum andan itibaren bebişimle konuştum biliyorum burdasın benimlesin dedim. Heheh duydu beni bence
Aynen aynenAynı inanır mısınAllah ım Allah ım uyanmıştır benım kuzum kalk babası kahvaltı hazırla falan diyordum eşimde elini koyup kurban olurummm baaaammm diyordu bi içim pıtpıt ediyordu
Çok tatlıyız beaaahhhhAynen aynenallahım çok komiğiz bence
Aynen işte o yüzden bekliyorum bende çünkü transferin 4. günü c.tesi de çatlatma iğnesi oldum, donmuş olanlarda yok iğne o yüzden çabuk çıkıyor sanırım sizin.Donmuş transferdi benimki. Çatlatma iğnesi pozitif çıkmasına sebep oluyor canım sen günü gelince kan ver bence
Donmuslar da ara iğne yok evetAynen işte o yüzden bekliyorum bende çünkü transferin 4. günü c.tesi de çatlatma iğnesi oldum, donmuş olanlarda yok iğne o yüzden çabuk çıkıyor sanırım sizin.
Deli manyaksÇok tatlıyız beaaahhhhben bide doğuma gidecek gibi şiştim nie bilmem Gobegım açık dolanıyorum Hürrem sultan gibi gebeyim ben ben
Yok bende olumsuz düşünmüyorum şuan için zaten ilaçlar bende kafa yapıyor bayağı pozitifim sürekli gülüyorum, her şeyi boş veriyorum, erkenden uyuyorum bakalım hayırlısı artık biz isim bile düşündük hatta :)Aynı inanır mısınAllah ım Allah ım uyanmıştır benım kuzum kalk babası kahvaltı hazırla falan diyordum eşimde elini koyup kurban olurummm baaaammm diyordu bi içim pıtpıt ediyordu
Aman ben dünyanın kahrını cekemem valla o benımkını ceksınDeli manyaks
Aha uyku meselaYok bende olumsuz düşünmüyorum şuan için zaten ilaçlar bende kafa yapıyor bayağı pozitifim sürekli gülüyorum, her şeyi boş veriyorum, erkenden uyuyorum bakalım hayırlısı artık
Kaç hafta oldu şu an ? Benim 5+3Aha uyku meselaben gece 4 e kadar ayaktaydım 9 da kalktım nie mesela uyku uyumak istemıyorum halsizlik yaşamıyorum kaşığım ağrımıyor onu gectım regl olmadım nie ateş püskürmüyorum hormonlar Benı başka biri yaptı ellammm
Evet bende eskiden en erken 3-4 gibi uyurdum sabah alarmla zorla kalkardım şimdi 12 de yatıyorum sabah erkenden kendim uyanıyorum 7 veya 8 gibi acayip enerjiğim, çok sinirli stresli biriydim şimdi acayip pozitif ve ılımlıyım çok ilginç gerçekten. Ağrım yok sadece kabızım :)Aha uyku meselaben gece 4 e kadar ayaktaydım 9 da kalktım nie mesela uyku uyumak istemıyorum halsizlik yaşamıyorum kaşığım ağrımıyor onu gectım regl olmadım nie ateş püskürmüyorum hormonlar Benı başka biri yaptı ellammm
İlk 4 günün mü? Yani tedaviye 4 gün önce mi başladın?Yoldaşlarım
4 gün gonal-f 200 kullandım kontrol oldu ve 10-8-7-6-3 hep fazla yok e2 505 çıktı çok mu kötü ye hep cevap veren yumurtalar fazla cevap vermedi çok üzüldüm
Ooo annelık gelmıs sana :) kayısı ye sabah akşam 5 tane . Bu aşure içine alınan varya yumuşacık marketlerde bulabılırsın her daimEvet bende eskiden en erken 3-4 gibi uyurdum sabah alarmla zorla kalkardım şimdi 12 de yatıyorum sabah erkenden kendim uyanıyorum 7 veya 8 gibi acayip enerjiğim, çok sinirli stresli biriydim şimdi acayip pozitif ve ılımlıyım çok ilginç gerçekten. Ağrım yok sadece kabızım :)
10-8-7-6-3 nedir anlamadım? benim e2 en yüksek 370 çıktı bence e2 ye çok takılmaYoldaşlarım
4 gün gonal-f 200 kullandım kontrol oldu ve 10-8-7-6-3 hep fazla yok e2 505 çıktı çok mu kötü ye hep cevap veren yumurtalar fazla cevap vermedi çok üzüldüm
Öyle bilemem kiKaç hafta oldu şu an ? Benim 5+3
Evet tedavinin 5.günüİlk 4 günün mü? Yani tedaviye 4 gün önce mi başladın?
Yumurta boyutları10-8-7-6-3 nedir anlamadım? benim e2 en yüksek 370 çıktı bence e2 ye çok takılma