ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Bak yemin ediyorum ben de bir kez bile olumsuz düşünmedim. Bence çok etkili bir şey. Transferi olduğum andan itibaren bebişimle konuştum biliyorum burdasın benimlesin dedim. Heheh duydu beni bence

Bişey söyleyim mi hani moral olsun die bekleyin falan deniliyor ama zaten testte görüyor herkes hani onda bir geç döllenme deng gelıyor

Bak yemin ediyorum ben de bir kez bile olumsuz düşünmedim. Bence çok etkili bir şey. Transferi olduğum andan itibaren bebişimle konuştum biliyorum burdasın benimlesin dedim. Heheh duydu beni bence
Aynı inanır mısın Allah ım Allah ım uyanmıştır benım kuzum kalk babası kahvaltı hazırla falan diyordum eşimde elini koyup kurban olurummm baaaabaaamm diyordu bi içim pıtpıt ediyordu

Son düzenleme:
Aynı inanır mısın Allah ım Allah ım uyanmıştır benım kuzum kalk babası kahvaltı hazırla falan diyordum eşimde elini koyup kurban olurummm baaaammm diyordu bi içim pıtpıt ediyordu
Yok bende olumsuz düşünmüyorum şuan için zaten ilaçlar bende kafa yapıyor bayağı pozitifim sürekli gülüyorum, her şeyi boş veriyorum, erkenden uyuyorum bakalım hayırlısı artık biz isim bile düşündük hatta :)

Yok bende olumsuz düşünmüyorum şuan için zaten ilaçlar bende kafa yapıyor bayağı pozitifim sürekli gülüyorum, her şeyi boş veriyorum, erkenden uyuyorum bakalım hayırlısı artık
Aha uyku mesela ben gece 4 e kadar ayaktaydım 9 da kalktım nie mesela uyku uyumak istemıyorum halsizlik yaşamıyorum kaşığım ağrımıyor onu gectım regl olmadım nie ateş püskürmüyorum hormonlar Benı başka biri yaptı ellammm

Evet bende eskiden en erken 3-4 gibi uyurdum sabah alarmla zorla kalkardım şimdi 12 de yatıyorum sabah erkenden kendim uyanıyorum 7 veya 8 gibi acayip enerjiğim, çok sinirli stresli biriydim şimdi acayip pozitif ve ılımlıyım çok ilginç gerçekten. Ağrım yok sadece kabızım :)

Yoldaşlarım
4 gün gonal-f 200 kullandım kontrol oldu ve 10-8-7-6-3 hep fazla yok e2 505 çıktı çok mu kötü ye hep cevap veren yumurtalar fazla cevap vermedi çok üzüldüm

Ooo annelık gelmıs sana :) kayısı ye sabah akşam 5 tane . Bu aşure içine alınan varya yumuşacık marketlerde bulabılırsın her daim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…