Öncelikle sizin için çok üzüldüm çok sık yazmasamda her gün girip okuyorum. Aynı şeyi hem de aynı dönemlerde yaşayan insanlar olarak çok daha fazla empati kurabiliyoruz hepimiz birbirimizle. Sizin test gününüzde de takip etmiştim dua da ettim inanın ama bir yazı okumuştum bebekler anne istediği zaman değil ona intiyacı olduğunda gelir diye Allah büyük geç olsun sonu güzel olsun. Bu kendini kasma konusu da tamamen kimseye söylememekten oluyor bence benim kendi ailem biliyor o yüzden onlar her zaman bunun bilincinde davrandı yada ben yapamam transfer oldum diyebildim ama eşimin ailesi bilmiyordu o yüzden bazen mecbur kalıp normalde yapmayacağım şeyleri bile yapmak zorunda kaldım dikkat çekmemek için.Bu ay daha free takılacağım ya çok kastım sanurim kendimi hayat çok zorlaştı tedavi sürecinde bilmiyorum sadece bana mı oldu. Bir yandan okul telaşı bir yandan misafir bir yandan hastaneye koşturma. Herkesin böyle zor mu geçiyor. Ben sakin geçsin dedikçe biseyler çıktı
Benımkıde oyleydı evet 3. Gun die :) çıkar ya yap gecHerkesin 11. gün kan testi benim doktor 13 gün sonra dedi acaba 3. gün embriyosu diye mi daha erken çıkmaz mı kanda da olsa, kafamda deli sorular..
Hay maşallah darısı benım başımaGünaydın canımiyiyim çok şükür her şey yolunda gidiyor. Doktorum iğneyi ikiye çıkarmıştı, kanama lekelenme şeklinde devam ediyor damla damla ama korkulacak bir şey yok dediler. En azından kese etrafında kanama yok, yolk kesesini de gördük dün sen nasılsın canım?
Şaşkınİnşallah öyle olur, sizin sorun neydi benim iki tüp de tıkalı ve amh düşüklüğü
Yani perşembe çıkmaz mı yaptırmayım mı? Sen de mi 13 gün bekledin?Benımkıde oyleydı evet 3. Gun die :)
Ay pardon benim kafa gitmiş gün hesaplamaktanŞaşkınsorun yoktu belki normal olur diyor ya
ben 4. Gun ve 7 gun idrar da görmüştüm zaten . Bekledım kan için söylenılen zaman da gittimYani perşembe çıkmaz mı yaptırmayım mı? Sen de mi 13 gün bekledin?
Çok teşekkür ederim canım. Evet söylediğin gibi misafir olayları kapatmam gerekiyor. Hiç kimseyi almamam lazım aslında 1 ay ara vermek iyi oldu Ocak ayında görümcemin düğünü var sürece yeniden girseydim zor olurdu . Ev işlerini bu süreçte de çok yapmadım ama gelen giden olunca illa ki yapmak gerekti. Okula da ara vermek gerekiyor sanırım. Bu sürede biraz da kilo versem çok güzel olur. Sürece girince diyet spor olmuyor. Takviye folden qf ve golden pi vermişlerdi eşime hiç bişey vermedilerespressoc canım sana verebileceğim tek tavsiye bir dahaki sürecinde şu misafir stresine bir daha girme. İnsanlara müsait değiliz deyin bu konu seni çok strese soktu bir de çok fazla kendini yorma. İşe gitmek, ev işi yapmak gibi şeyler konusunda özellikle. Bırak ev kirlensin. Kendine güzel davran ve bir dahaki sefere çok fazla test alma. İki tane al, kendini en çok hazır hissettiğin zamanlarda yap veya hiç yapma ki moralin bozulmasın. Belli ki negatif sonuç görmek seni çok etkiledi bu süreçte. Buna dikkat et canım onun dışında inan ki ne %100 sağlıklı beslenme, ne spor başlı başına bu süreci olumlu ya da olumsuz etkilemiyor. Evet elinden geleni yap ama kendini de strese sokma. Takviye alın eşinle beraber.
Test konusu da hiç test yapmayacağım canım bir daha çünkü testler beni çok üzdüespressoc canım sana verebileceğim tek tavsiye bir dahaki sürecinde şu misafir stresine bir daha girme. İnsanlara müsait değiliz deyin bu konu seni çok strese soktu bir de çok fazla kendini yorma. İşe gitmek, ev işi yapmak gibi şeyler konusunda özellikle. Bırak ev kirlensin. Kendine güzel davran ve bir dahaki sefere çok fazla test alma. İki tane al, kendini en çok hazır hissettiğin zamanlarda yap veya hiç yapma ki moralin bozulmasın. Belli ki negatif sonuç görmek seni çok etkiledi bu süreçte. Buna dikkat et canım onun dışında inan ki ne %100 sağlıklı beslenme, ne spor başlı başına bu süreci olumlu ya da olumsuz etkilemiyor. Evet elinden geleni yap ama kendini de strese sokma. Takviye alın eşinle beraber.
Nasıl ya kandan önce nasıl idrarda çıktı, ciddi misin?ben 4. Gun ve 7 gun idrar da görmüştüm zaten . Bekledım kan için söylenılen zaman da gittim
Ailem uzakta söylemem sadece onları merakta bırakır eşimin ailesi burda ama soylesem faydaları olmaz. Hayır bu konu beni kasmadi aksine söylememek çok rahatti çok yakın bir arkadaşım biliyordu o da sürekli bana iyi gelmesi için soruyordu o bile beni çok rahatsız eidyordu söylemek fayda sağlamaz banaÖncelikle sizin için çok üzüldüm çok sık yazmasamda her gün girip okuyorum. Aynı şeyi hem de aynı dönemlerde yaşayan insanlar olarak çok daha fazla empati kurabiliyoruz hepimiz birbirimizle. Sizin test gününüzde de takip etmiştim dua da ettim inanın ama bir yazı okumuştum bebekler anne istediği zaman değil ona intiyacı olduğunda gelir diye Allah büyük geç olsun sonu güzel olsun. Bu kendini kasma konusu da tamamen kimseye söylememekten oluyor bence benim kendi ailem biliyor o yüzden onlar her zaman bunun bilincinde davrandı yada ben yapamam transfer oldum diyebildim ama eşimin ailesi bilmiyordu o yüzden bazen mecbur kalıp normalde yapmayacağım şeyleri bile yapmak zorunda kaldım dikkat çekmemek için.
Anladım, her ailenin dinamiği farklı tabii siz kendinize neyin iyi hissettireceğini daha iyi bilirsiniz. Herşey gönlünüzce olur umarımAilem uzakta söylemem sadece onları merakta bırakır eşimin ailesi burda ama soylesem faydaları olmaz. Hayır bu konu beni kasmadi aksine söylememek çok rahatti çok yakın bir arkadaşım biliyordu o da sürekli bana iyi gelmesi için soruyordu o bile beni çok rahatsız eidyordu söylemek fayda sağlamaz bana
VallahiNasıl ya kandan önce nasıl idrarda çıktı, ciddi misin?
Canım benim de transfer hariç 4. Gün ve 5. Gün idrarda çıktı, 6. Gün kan testi vermiştim.Nasıl ya kandan önce nasıl idrarda çıktı, ciddi misin?
Ay ne güzel ya erkenden bilmek ben meraktan çatlıcam valla, sizin taze transfer mi donmuş mu?Canım benim de transfer hariç 4. Gün ve 5. Gün idrarda çıktı, 6. Gün kan testi vermiştim.
Bende çatlatma ıgnesı yaptım ayın 27 sinde (Kasım) 2 de transferBenim taze transfer çatlatma iğnesi yanlış sonuç çıkarır diyorlar idrar testinde o yüzden hiç test almadım, kan testi yaptırayım diyordum ama ben de alayım o zaman test
Donmuş transferdi benimki. Çatlatma iğnesi pozitif çıkmasına sebep oluyor canım sen günü gelince kan ver benceAy ne güzel ya erkenden bilmek ben meraktan çatlıcam valla, sizin taze transfer mi donmuş mu?
Donmustu bana 5. Güne gidemeyız riske atmayalım dediler hatta birisinin hücre bölünmesi azmış kalitesiz yani istersenız onuda dondurmayalım dediler . Bende her eve bi deli lazım kaliteli kalitesiz benım çocuğum iptal etmeyın onuda alcam dedim dondurttumAy ne güzel ya erkenden bilmek ben meraktan çatlıcam valla, sizin taze transfer mi donmuş mu?