ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Öncelikle sizin için çok üzüldüm çok sık yazmasamda her gün girip okuyorum. Aynı şeyi hem de aynı dönemlerde yaşayan insanlar olarak çok daha fazla empati kurabiliyoruz hepimiz birbirimizle. Sizin test gününüzde de takip etmiştim dua da ettim inanın ama bir yazı okumuştum bebekler anne istediği zaman değil ona intiyacı olduğunda gelir diye Allah büyük geç olsun sonu güzel olsun. Bu kendini kasma konusu da tamamen kimseye söylememekten oluyor bence benim kendi ailem biliyor o yüzden onlar her zaman bunun bilincinde davrandı yada ben yapamam transfer oldum diyebildim ama eşimin ailesi bilmiyordu o yüzden bazen mecbur kalıp normalde yapmayacağım şeyleri bile yapmak zorunda kaldım dikkat çekmemek için.

Hay maşallah darısı benım başıma benım hala belirtim falan yok doğuma gidecek gibi şişim sadece

Çok teşekkür ederim canım. Evet söylediğin gibi misafir olayları kapatmam gerekiyor. Hiç kimseyi almamam lazım aslında 1 ay ara vermek iyi oldu Ocak ayında görümcemin düğünü var sürece yeniden girseydim zor olurdu . Ev işlerini bu süreçte de çok yapmadım ama gelen giden olunca illa ki yapmak gerekti. Okula da ara vermek gerekiyor sanırım. Bu sürede biraz da kilo versem çok güzel olur. Sürece girince diyet spor olmuyor. Takviye folden qf ve golden pi vermişlerdi eşime hiç bişey vermediler

Test konusu da hiç test yapmayacağım canım bir daha çünkü testler beni çok üzdü

Ailem uzakta söylemem sadece onları merakta bırakır eşimin ailesi burda ama soylesem faydaları olmaz. Hayır bu konu beni kasmadi aksine söylememek çok rahatti çok yakın bir arkadaşım biliyordu o da sürekli bana iyi gelmesi için soruyordu o bile beni çok rahatsız eidyordu söylemek fayda sağlamaz bana

Anladım, her ailenin dinamiği farklı tabii siz kendinize neyin iyi hissettireceğini daha iyi bilirsiniz. Herşey gönlünüzce olur umarım

Nasıl ya kandan önce nasıl idrarda çıktı, ciddi misin?
Vallahi ben 4. Gun testte gördüm buraya falan konu açtım olmaz iğne dediler bide 7. Gün millet bana imkansız falan dedi ben hep şey dedim benn sıpamı aldım geldim kafamı karıştırmayın dedim :) etrafa ölü balık kokusu yayıldı ağzımda bi metalimsi tat aldım o gün sonra da bidaha belirti falan yaşamadım sanki suan bile iğneler fitil kullanmıyormus gibiyim o derece haberım yok.. ya zaten herkes kandan önce test yapıyor dayanamıyor

Eklentiler

• E85E312F-441A-454A-9C5F-285A00A43C8C.jpeg
    83,1 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_7535.jpeg
    67,4 KB · Görüntüleme: 28
@muhasebeci3 canım bizde hiç bir sorun bulamadılar herhalde tembel olan eşimle benim ben kendim istedim direk tüp bebek bir oğlum oldu geriye kalan 2 embryoyu transfer ettirmiştik oda tutmadı hayırlısı artık normal yoldan devam olmazsa da tekrar denerim belki tüp bebek

Benim taze transfer çatlatma iğnesi yanlış sonuç çıkarır diyorlar idrar testinde o yüzden hiç test almadım, kan testi yaptırayım diyordum ama ben de alayım o zaman test

Benim taze transfer çatlatma iğnesi yanlış sonuç çıkarır diyorlar idrar testinde o yüzden hiç test almadım, kan testi yaptırayım diyordum ama ben de alayım o zaman test
Bende çatlatma ıgnesı yaptım ayın 27 sinde (Kasım) 2 de transfer
Aralık 6 sında da test yaptım
Ben kaynanamlara falan hep testı attım çıkıp geldıler hemen eşim umut dağıtıyorsun die yapma dedi bende umut falan dağıtmıyorum 2024 ün bombasını patlatıyorum dedim hatta hıc olumsuz düşünmedim niyeyse

Ay ne güzel ya erkenden bilmek ben meraktan çatlıcam valla, sizin taze transfer mi donmuş mu?
Donmustu bana 5. Güne gidemeyız riske atmayalım dediler hatta birisinin hücre bölünmesi azmış kalitesiz yani istersenız onuda dondurmayalım dediler . Bende her eve bi deli lazım kaliteli kalitesiz benım çocuğum iptal etmeyın onuda alcam dedim dondurttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…