ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Çok güzel söylemişsin ama bunların hepsini yapmak zor. Ama bir dahaki süreçte kimseyi çağırmayacağim yalnız olacağım. Eşimle gerekli konuşmaları yaptık onu da hallettim bir aylık dinlenme bize iyi gelecek

banamı dediniz ben görmedim evet ovitrelle aradım bulamadım en son burdan bi arkadaş buldu bana ben ücretini eczaneye yolladım onlarda bana otobüsle gönderdiler iğneyi ipnem şu an dolapta yumurta takibi yapıyoduk ama bulamadığım için yetişmedi yumurtam çatlamadı

Benim sürecimde stres en son faktördü. Çünkü o kadar yogundum ki stres yapacak vaktim kalmıyordu. Ben inanmıyorum saldım diyip gebe kalanlara. Benim com saldigim asla umursamadığm çok aylar oldu . Olsa olurdu

Üzüldüm sizin adınıza

Amiiin inşallah hepimiz çok güzel haberler alırız ama nedense çok heyecanım yok pozitif düşünüp akışına bırakıyorum
Merhaba,kıbrısta nerde yaptıriyorsunuz,kendi spermanız ve yumurtanızla mı,bende gitmeyi düşünüyorum ücreti ne kadar tutuyor bilgi almak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…