Çok güzel söylemişsin ama bunların hepsini yapmak zor. Ama bir dahaki süreçte kimseyi çağırmayacağim yalnız olacağım. Eşimle gerekli konuşmaları yaptık onu da hallettim bir aylık dinlenme bize iyi gelecekMisafir kabul etmeyin gereken ve sık gelenlere durumu izah edin . Bide bu defa alışkanlık diyip her işe yetişmeye çalışmayın :) testte almayın eve kız kardeşide cagırıp bide onun sıkıntısını çekmeyin :) eşinize fifayı boşlatın :) başka sizi geren ne vardı ha kaynanamuhattap olmayın oğluyla konuşsun oğluda mesafe koyamıyorsa oğlunu da anasına yollayın kendınız kalın
banamı dediniz ben görmedim evet ovitrelle aradım bulamadım en son burdan bi arkadaş buldu bana ben ücretini eczaneye yolladım onlarda bana otobüsle gönderdiler iğneyi ipnem şu an dolapta yumurta takibi yapıyoduk ama bulamadığım için yetişmedi yumurtam çatlamadıSiz geçen günde ovıtrella istiyordunuz bulamadım hıc bı yerde alamadım die yardımcı olayım alıp gondereyım ücretini gönderirseniz alırım dedim cevap verme gereği bile duymadınız yanlış anlamayın ama zaten çok pahalı bi tedavi insanlar kendılerıne zor yetiyor
Benim sürecimde stres en son faktördü. Çünkü o kadar yogundum ki stres yapacak vaktim kalmıyordu. Ben inanmıyorum saldım diyip gebe kalanlara. Benim com saldigim asla umursamadığm çok aylar oldu . Olsa olurduİlla ki zor geçen var kolay rahat geçen var. Ama ben burdayım hep şeyi gördüm. Denedim denedim olmadı aman diyip saldım o ay doğaldan oldu diye. O yüzden stres önemli faktör. Nasip neyse o olacak. Yarına telaş edip bugünü heba etmemeli. Mutlu zihin mutlu beden mutlu anne mutlu cocuk ilişkisi gibi düşün. O yüzden önce kendin. Millete sakın kafayı takma. Tip tip insanlar vardır belki hayatinda can sıkan. Ama işte sen düşersen onlar daha çok üstüne gelir. Nasip diyip dik durursan kimse de üstüne gelmez. Gelemez.
Üzüldüm sizin adınızabanamı dediniz ben görmedim evet ovitrelle aradım bulamadım en son burdan bi arkadaş buldu bana ben ücretini eczaneye yolladım onlarda bana otobüsle gönderdiler iğneyi ipnem şu an dolapta yumurta takibi yapıyoduk ama bulamadığım için yetişmedi yumurtam çatlamadı
Hadi inşallah istediğin gibi olur hersey gönlünce olsunÇok güzel söylemişsin ama bunların hepsini yapmak zor. Ama bir dahaki süreçte kimseyi çağırmayacağim yalnız olacağım. Eşimle gerekli konuşmaları yaptık onu da hallettim bir aylık dinlenme bize iyi gelecek
nasip değilmiş napalım Allahın dediği oluyoÜzüldüm sizin adınıza
Sizin problemınız ne ilk aşılamanız mınasip değilmiş napalımAllahın dediği oluyoinanın ben yazınızı görmedim hakkınızı helal edin o kadar çok yere yazdım ki arada kaynadı herhalde ben bulmak için bir günde 200 eczane aradım en az
sebebsiz infertilite evet önümüzdeki ay ilk olacak inşAllahSizin problemınız ne ilk aşılamanız mı
Rahim filmi falan çektirdiniz mi ?sebebsiz infertilite evet önümüzdeki ay ilk olacak inşAllah
evet benim bitane evladım var zaten Rabbim bağışlarsaRahim filmi falan çektirdiniz mi ?
Bende. aynı durumdayımevet benim bitane evladım var zaten Rabbim bağışlarsaikinci için uğraşıyoruz doğal yoldan bir evladım olduğu için bana rapor vermiyo malesef sgk o yüzden
Kızlar kıbrısta tüp bebek doktorum transferin 5. Günü profestan değerine baktırıyor kesin dayanamam o ara beta da baktırırım
Evetorda mı yaşıyorsunuz
Güzel haberlerle gel olurmu
Amiiin inşallah hepimiz çok güzel haberler alırızGüzel haberlerle gel olurmu
Çok güzel yapıyorsun benceAmiiin inşallah hepimiz çok güzel haberler alırızama nedense çok heyecanım yok pozitif düşünüp akışına bırakıyorum
KesinlikleÇok güzel yapıyorsun benceHersey olacağına varır
Merhaba,kıbrısta nerde yaptıriyorsunuz,kendi spermanız ve yumurtanızla mı,bende gitmeyi düşünüyorum ücreti ne kadar tutuyor bilgi almak istedimAmiiin inşallah hepimiz çok güzel haberler alırızama nedense çok heyecanım yok pozitif düşünüp akışına bırakıyorum