Artırılması mümkün olan bir şey mi peki ilaçla iğneyle falanBildiğim kadarıyla tedaviye başlamadan önce 50 altı olmalı.tedavide yumurta büyürken değerde artıyor.opu oncesi çıkan sonuç kac yumurtanın dolu kaliteli olduğunu söylüyormuş. Çok yumurta vardı dediniz ya o yüzden sordum. Ama şöyle dd bir şey var kimisinde çok yüksek gösteriyor ama daha az kalitede cikabiliyormus. Yumurta başına 150-400 diyorlardı.
Güzelim tedavi öncesi diyorlar ya beslenmeye dikkat etmek bol bol su içmek (bence glutensiz akdeniz usulü beslenme) eksik vitaminleri tamamlamak güzel bir uyku ve stres yapmamak önemli. Ben daha opu olmadım.deneyimli değilim.ama bunlara dikkat ettim. Elimden geldiğini yaptım hayırlısı gerisi. Ama stres en önemlisi bence.ilac iğne olayı yok maalesef ki.Artırılması mümkün olan bir şey mi peki ilaçla iğneyle falan
Yarasın175 kullandım 9 gün canım daha iyiyim şuan. Yeni süreç için kendimi hazırlayacağım büyük boy kahvemi içtim nargilemi yaktım keyfime baktım yarun spora da başlayacağım
AnlaşıldıGüzelim tedavi öncesi diyorlar ya beslenmeye dikkat etmek bol bol su içmek (bence glutensiz akdeniz usulü beslenme) eksik vitaminleri tamamlamak güzel bir uyku ve stres yapmamak önemli. Ben daha opu olmadım.deneyimli değilim.ama bunlara dikkat ettim. Elimden geldiğini yaptım hayırlısı gerisi. Ama stres en önemlisi bence.ilac iğne olayı yok maalesef ki.
Bursada doktorum osman develioğlu siz?ilmekci nerde tedavi görüyorsunuz
Konya Ali sami gürbüz . Özelde mi tedavi alıyorsunuzBursada doktorum osman develioğlu siz?
Evet kendi kliniği var işlemleri de kadın doğum hastanesinde yapıyorKonya Ali sami gürbüz . Özelde mi tedavi alıyorsunuz
O zaman çekinmeyin bütün sorularınızı sorun madem klinikten ücretli tedavi alıyorsunuz bi zahmet cevaplasın sonra aklınıza geliyorsa mesaj atın sorun :) çekmeyin kendınızıEvet kendi kliniği var işlemleri de kadın doğum hastanesinde yapıyor
E2 kaç yumurtanın dolu olduğu anlamına gelir her yumurta için 250 değer olmadı yumurtlama zamanı. Bu yüzden adetin 2. Günü düşük ama opudan bi kaç gün önce çok yüksek isterler. Çünkü düşük olursa yumurtalar boş demektirGoogleye sordum
Kanda estrodiol yani E2 hormon düzeyinin ölçümü, kadın üreme fonksiyonlarının değerlendirmesi için yapılan temel testlerden biridir.
Adet düzeni (menopoz dışı adet görmeme ya da düzensiz adet görme gibi), kısırlık ve menopoz durumunun değerlendirilmesinde kanda E2 düzeyine bakılır.
Ayrıca tüp bebek veya aşılama yöntemleri gibi yardımcı üreme tekniklerinin uygulandığı anne adaylarında yumurtlama takibi için de yaygın olarak kullanılır.
İlaç için farklı bi başlık altında toplanılmış elinde olanlar gonderıyor ama gonal f açıldıktan 28 gun ıcınde kullanılması gerekiyor böyle önemli bi süreci riske atmayın açılmış iğneyi kabul etmeyin . Bulmanız zor bu sekılde çünkü pahalı olduğu ıcın elınde açılmadık kalanda eczaneden farklı ilaçla değiştiriyor ben o şekilde yaptım mesela .merhaba arkadaşlar benim gonal f 900 ihtiyacım var raporum yok malesef yardımcı olmak isteyen olurmu elinde kalan kullanmayan ihtiyacı kalmayan Bursa’da yaşıyorum çevre illerden otobüsün buzluk kısmında gönderimle alabilirim
yani belki uygun bulurum diye düşündüm hiç açılmamış şekildeİlaç için farklı bi başlık altında toplanılmış elinde olanlar gonderıyor ama gonal f açıldıktan 28 gun ıcınde kullanılması gerekiyor böyle önemli bi süreci riske atmayın açılmış iğneyi kabul etmeyin . Bulmanız zor bu sekılde çünkü pahalı olduğu ıcın elınde açılmadık kalanda eczaneden farklı ilaçla değiştiriyor ben o şekilde yaptım mesela .
Eczaneler iade alıyor 7,500 liralık bi iğneyi neden evde muhafaza etsinler ki . Umarım bulursunuz gerçekten zaten süreç çok zor bide bu şekilde insanlar daha zorluk cekıyor Allah yardımcınız olsunyani belki uygun bulurum diye düşündüm hiç açılmamış şekilde
Yarım kalanları da merkeze bıraktık ssk sı olmayan hastalara verilsin dieyani belki uygun bulurum diye düşündüm hiç açılmamış şekilde
çok teşekkür ederim Allah razı olsun benim aşılama olacak bakalım nasipte varsa bulucaz yoksa alıcaz mecburEczaneler iade alıyor 7,500 liralık bi iğneyi neden evde muhafaza etsinler ki . Umarım bulursunuz gerçekten zaten süreç çok zor bide bu şekilde insanlar daha zorluk cekıyor Allah yardımcınız olsun
ne güzel bi düşünce Allah hayrınızı kabul etsinYarım kalanları da merkeze bıraktık ssk sı olmayan hastalara verilsin die
Umarım bulursunuzçok teşekkür ederim Allah razı olsun benim aşılama olacak bakalım nasipte varsa bulucaz yoksa alıcaz mecbur
Yoo aklımda herhangi bir soru kalmıyor doktorumdan memnunum burda e2 değerim kaç diye arkadaş sorunca bilmediğim için ne işe yarıyor dedim sadece. zaten anladığım kadarıyla da opudan önce bakıldığında yüksek yada düşük gelse de sonucu değiştiren bir değer değil muhtemelen doktorum da o yüzden bakmamıştır diye düşünüyorumO zaman çekinmeyin bütün sorularınızı sorun madem klinikten ücretli tedavi alıyorsunuz bi zahmet cevaplasın sonra aklınıza geliyorsa mesaj atın sorun :) çekmeyin kendınızı