ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Benim 12. Günüm oluyor 5. Gün embriyosu ama yorumları okuyunca moralim bozuluyor insanların 7. Gününe çıkmış genelde
Benim de 5.günü embriyosu moralin bozulmasın şöyle düşün erkenden öğrenenlerin transferden hemen sonra tutmuş da olabilir seninki de 48sonra tutmuş da olabilir yani bence buna göre değişiyor

Merhabalar kızlar bende 14.12 'de OPU oldum ilk deneyimim başarısız olduğu için bu kez dondurulmuş embriyo transferi olacağım. Fakat dondurulmuş embriyoda kaç adet bekleniyor bilgisi olan destek olabilir mi? yani ben önümüzdeki günler içerisinde ilk adetimi olduktan sonra mı transfer sürecine gireceğim. (birde bu kez transfer öncesi hsg ve rahime çizik atılacak, çizik atılan ay hemen transfer mi oluyor) kafamda deli sorular kusura bakmayın kızlar ayrıca bir başlık açmak istemedim bilginiz varsa destek olabilirseniz çok sevinirim..

Bende ikisinde test yapmadm ama üçüncü de direk bir sürü test alip yapip negatifse negatif bilirm pozitif olacagina inandm arayip negatip deyince neye uğradığımi bilemedm
Ben de öyle düşünüyorum en azından sonucu kendimi biraz hazırlarım pozitifse pozitif negatifse negatif test yapmayınca insan çok ümitleniyor

Benim de 5.günü embriyosu moralin bozulmasın şöyle düşün erkenden öğrenenlerin transferden hemen sonra tutmuş da olabilir seninki de 48sonra tutmuş da olabilir yani bence buna göre değişiyor
Evet canım 14 e kadar pozitife dönen var o yüzden çok kafama takmamaya çalışıyorum

Ben de öyle düşünüyorum en azından sonucu kendimi biraz hazırlarım pozitifse pozitif negatifse negatif test yapmayınca insan çok ümitleniyor
Kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle yap canım, önemli olan senin ne hissettiğin, senin içinin nasıl rahat olacağı. Herkes kendi deneyimine göre fikir veriyor, ihtiyacın olanı en iyi sen biliyosun. Hiç yüklenme kendine, zaten her şeyiyle zor bi süreçten geçiyoruz, psikolojinin iyi olması en önemlisi ❤️

Ne güzel yazmışsın 🥰 evet bu duygu geçecek biliyorum. biz bu yola çıkarken zaten herşeye hazırdık. Bu yaşadığımız duygu da sürecimizin bir parçası. Vicdani açıdan çok rahatım yapabileceğim herşeyi en iyi şekilde yapmaya özen gösterdim. Anne olacağız buna bende çok inanıyorum. İsteyen hak eden tüm kadınların kucağını boş bırakmasın Allah🙏
Sen bu süreçte hep o kadar pozitiftin, kendine ve bizlere o kadar güzel bi enerji verdin ki bi sonraki sürecin akıp gidecek, her şey çok güzel olacak, benim hiç şüphem yok 🙏🙏🙏

Sen bu süreçte hep o kadar pozitiftin, kendine ve bizlere o kadar güzel bi enerji verdin ki bi sonraki sürecin akıp gidecek, her şey çok güzel olacak, benim hiç şüphem yok 🙏🙏🙏
🥰 çok teşekkür ederim. Aynı süreci yaşayanlar olarak en güzel desteği birbirimize veriyoruz vermeye de devam edeceğiz 😊 inşallah hepimiz için herşey çok güzel olacak. Evlatlarımıza en hayırlı zamanda kavuşacağız 🙏

Merhabalar kızlar bende 14.12 'de OPU oldum ilk deneyimim başarısız olduğu için bu kez dondurulmuş embriyo transferi olacağım. Fakat dondurulmuş embriyoda kaç adet bekleniyor bilgisi olan destek olabilir mi? yani ben önümüzdeki günler içerisinde ilk adetimi olduktan sonra mı transfer sürecine gireceğim. (birde bu kez transfer öncesi hsg ve rahime çizik atılacak, çizik atılan ay hemen transfer mi oluyor) kafamda deli sorular kusura bakmayın kızlar ayrıca bir başlık açmak istemedim bilginiz varsa destek olabilirseniz çok sevinirim..
Hsg ve çizik olayını bilmiyorum ama toplamadan sonraki 2.adetten sonra oluyor genelde transfer

X