ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Ne mutlu maşallah inşallah bu seferde güzel sonuçlar alırsın
Darısı hepinize cnm. Negatifler ardından gelen en mutlu haberdi. Odalar dolusu gebelik testi negatif aşılama ve tüp bebekler sonrası bi mucizeydi bnmki inşallah hepiniz o mucizeyi yaşayacaksın okudukça hepinize dua ediyorum

Değil, 7gün pozitifi gördün gördün göremedin ben sonradan pozitifleşen görmedim hiç
Cnm bende buna hiç inanmazdım biliyor musun 7.gun yoksa yoktur derdim hep bu mantıktaydim ama Eylül ayında bir arkadaşta şahit oldum arkadaşım ikinci çocuk için donmuş transferi yaptı 6 7. 8.gunler 0 dı Dr ilaçlara devam demesine rağmen bıraktı ilaçları mutfak dolabı indirdi dolap cekistirdi vs vs tamamen kesti umudu ve saldı artık bitirmişti 10.gun sırf kan vermek için verdi 20lerde bı değerde çıkmıştı net hatırlamıyorum değeri iki günde iki katı artmadı ama 600lere kadar bı değere çıkmıştı sonra düştü kimyasal oldu ve aşırı vicdan yaptı ilaçları bıraktım diye mi oldu dolap indirdim cekistirdim diye mi oldu diye diye çok üzdü kendini demek olabiliyormus lütfen ilaçlarına aynen devam et bak şahit olmasam benxe inanmazdım bide idrar desen tamam kanda negatiti inşallah herkesin ama herkesin rabbim kucağını hayırlı sağlıklı evlatlar la doldurur çok zor beklemek aşırı zor hatta bu işin en zor yanı beklemek biliyorum ama az daha sabır rabbim nasip edecek inşallah dualarım kalbim hepinizle

Selam aleyküm hayırlı akşamlar herkese Rabbim inşallah emeklerinizi boşa çıkarmasın tez zaman da sağlıklı hayırlı güzel evlatlar nasip eylesin cümlemize inşallah ben ikinci tüp bebeğimde taze transfer oldum sadece iki adet embriyom oluşmuştu ikinci gün embriyoları transfer edildi doktor risk almak istemediğini söyledi çünkü başka embriyom yoktu ondan dolayı transferden sonra 14. Gün kan testi yapmaya geleceksin dedi o süre içerisinde evde kesinlikle test yapılmasını uygun görmedi çünkü yeni olduğu için idrara geç geçiyor negatif çıkarsa moral bozukluğuna sebep olacak gerek yok dedi ve ben kesinlikle evde test yapmadım dedim negatif yada pozitif doktordan duymak istiyorum kan testi günü gittim doktorum öğleden sonra aradı hamilelik gerçekleşmiş değerlerin iyi dedi ve ben ertesi gün evde test yapmaya başladım 15. Gün olmasına rağmen çok silikti demem o ki kan testi gününüze kadar evde test edip moral motivasyonunuzu düşürmeye gerek yok kan test gününüzü bekleyin Rabbim inşallah hepimizin kucağını sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun kucağımızı boş bırakmasın emeklerimizi boşa çıkarmasın birgün dilerim tekrardan çift çizgiyi görmek hepimize nasip olsun inşallah

Eklentiler

• IMG_5182.jpeg
    34,4 KB · Görüntüleme: 9
Merhaba kızlar bende yeni katıldım aranıza. Bu ay adetimi bekliyorum tedaviye başlamak için. Medical park Hediye hanım da tedavi olan var acaba. Kendi laboratuarları yok sizin tedavi olduğunuz yerler nasıl? Doğru bir karar mı sizce

Aleykümselam kardeşim bu güzel deneyiminizi bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederim bende 5. Gün çıkmadı diye umutsuzluğa kapılmıştım ama bu yazılarınız beni mutlu ediyor

M

Hastalığınız nedir

Amin çok teşekkür ederim ilaçlara devam ediyorum mecbur kocam zorla devam ettiriyor inşallah bir mucize olur bakalım sonucu yazarım haftaya

Rica ederim kesinlikle umutsuz olmayın herkesin bir olmuyor Rabbim emeğini boşa çıkarmasın sağlıklı güzel gebelikler sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah umarım güzel haberlerini de alırız

Ne güzel allahım sağlıkla güzel haberleri paylaşmayı nasip etsin size de bana da amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…