ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Uzun zamandır okuyordum bugün yazmaya karar verdim. Tedaviye başladık çok şükür.5 buçuk yaşında ikizlerim var tüp bebekle. Şimdi onlara kardeş için dondurulmuşlarla deneyeceğiz inşallah. Hepinize dua edip dua bekliyorum inşallah bu başlığın altı pozitiflerle dolu olacak inanmak başarmanın yarısıdır

Kızlar transfer öncesi rahim kalınlıklarınız kaçtı. Özellikle ilk haftası gittiğiniz kontrolde hatırlıyor musunuz
Benımkı soylemedı kan değerini bile arıyor hatırlamıyorum ama iyi iyi diyor ben kliniği arayıp öğreniyorum ben kötü bisey var demedikçe yok sen düşünmüyorsun bunları diyip gecıyor sorunca bide diyor ki çok acil olmadıkça arama demiyor muyum acil işte merak ediyorum diyorum eşinize selamlar diyor değişik bi adam ama bıktırmışlar adamı

merhaba hoşgeldiniz umarım yakın zamanda pozitif haberini alırsınız sağlıklıca

Ne mutlu maşallah inşallah bu seferde güzel sonuçlar alırsın

Benim doktorum anlatıyor herşeyi ayrıntılı sağolsun

Çok dikkat ediyorum ana sanırım çok fazla kullandığım için vajinanın florası bozuluyor doktor da anlam veremedi devam etmemiz lazım dayanmaya çalış dedi
Bende de kaşıntı ve yanma yapmıştı, günde 6 tane. Beyaz kabarcıklar da oluşmuştu çok kötüydü. Bıraktığım gibi de şikayetlerim bitti.

Arkadaşlar kan sulandırıcı enox kullanıyorum ben yaklaşık 13 gündür falan, göbeğimde avuç içi kadar morarma oldu, sizlerden kullanan var mı, morarmaya karşı ne yapıyorsunuz.Derdimiz bitmiyordu:=)

Arkadaşlar kan sulandırıcı enox kullanıyorum ben yaklaşık 13 gündür falan, göbeğimde avuç içi kadar morarma oldu, sizlerden kullanan var mı, morarmaya karşı ne yapıyorsunuz.Derdimiz bitmiyordu:=)
Bende kullandım 15 gun bugün öğrendım ki enjektör havasını almayınca morarıyormuş . Sabah bende aynını sordum morarmalarım var die

Bende kullandım 15 gun bugün öğrendım ki enjektör havasını almayınca morarıyormuş . Sabah bende aynını sordum morarmalarım var die
Evet enjektörde yukarı kaldırıp parmağınızı vurmazsanız havasını göremezsiniz ilacın yapısından dolayı bunu eczane de hemşire de söylemeliydi
havasını almalısın ve mutlaka hızlı yapıp hafif dağıtmadan bastırmalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…