ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

ilmekci çiçeğim nasılsın ? Neler yapıyorsun tedavin ne aşamada
Canımmm sana yazdım ama görmedin herhalde ama özellikle beni hatırlaman çok mutlu etti beni çok naziksinn bu gün doktora gittim bende size yazmak için girdim ki kalp kalbe karşıymış estrofem başladı rahim kalınlığını artırmak için kullanılan bir ilaç dedi haftaya perşembe tekrar kontrole gideceğim kalınlığına bakacak herhalde sen nasılsın iyisin inşallah çok dua ediyorum hepimize

AA gerçekten mi yok canım dikkat etmemişim transfer olacaksın anladığım kadarıyla ne güzel kalp kalbe karşıymis gerçekten de uzun zamandır yazmıyorum merak ettim bende. Evet hepimize dua edin bende transfer oldum canım 6 gün oldu

3. transferimdi, son bir hakkım kaldı ona da genetik yapılıcak artık sağlıklı gelirse inşallah
Daha önce ki deneyimlerinizden yola çıkıyorsunuz sanırım tabiki vücudunuzu siz daha iyi tanırsınız ama daha süreniz var bu sürede moralinizi yüksek tutun belki bu defa farklı olur bizlerin de temennisi bu yönde çok dua ediyorum herkese inşallah genetige gerek kalmicak seninle birlikte mutlu haberi alırız

Sağolun kızlar sağlıklı bir şekilde ilerlesin hepimiz için istiyorumm doktorum artık artış değerini takip etmeye gerek yok dedi 10 gün sonra muayeneye çağırdı şimdi nasıl geçer bu 10 gün

Kızlar transfer öncesi rahim kalınlıklarınız kaçtı. Özellikle ilk haftası gittiğiniz kontrolde hatırlıyor musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…