Canımmm sana yazdım ama görmedin herhalde ama özellikle beni hatırlaman çok mutlu etti beni çok naziksinn bu gün doktora gittim bende size yazmak için girdim ki kalp kalbe karşıymışilmekci çiçeğim nasılsın ? Neler yapıyorsun tedavin ne aşamada
AA gerçekten mi yok canım dikkat etmemişim transfer olacaksın anladığım kadarıylaCanımmm sana yazdım ama görmedin herhalde ama özellikle beni hatırlaman çok mutlu etti beni çok naziksinn bu gün doktora gittim bende size yazmak için girdim ki kalp kalbe karşıymışestrofem başladı rahim kalınlığını artırmak için kullanılan bir ilaç dedi haftaya perşembe tekrar kontrole gideceğim kalınlığına bakacak herhalde sen nasılsın iyisin inşallah çok dua ediyorum hepimize
Her beden aynı olmuyor modunuzu düşürmeyin lütfenDeğil, 7gün pozitifi gördün gördün göremedin ben sonradan pozitifleşen görmedim hiç
4 ve 5 çok erken evet pozitifi gören o zamanlarda da var ama çok az. Genelde 7. 8. Günler önemli aman hayırlsıı alıştık mlsfBenimde 4 Ve 5. Gün negatif çıktı pozitif çıkan çok var yaptugim an çok üzüldüm ama erken yapmamak lazım çok geç pozitif olan var
Doğru düşünmüyorsunuz bu konuda o zaman niye Doktorlar en erken 12 gün tahlil istiyorlar o zaman herkes 7 gün isterdiDeğil, 7gün pozitifi gördün gördün göremedin ben sonradan pozitifleşen görmedim hiç
Çok gören var pozitife sizin gibi düşünen olursak o zaman 4-5'te çıkmadıysa yoktur erken test yapmak her türlü zarar4 ve 5 çok erken evet pozitifi gören o zamanlarda da var ama çok az. Genelde 7. 8. Günler önemli aman hayırlsıı alıştık mlsf
3. transferimdi, son bir hakkım kaldı ona da genetik yapılıcak artık sağlıklı gelirse inşallahCanım hayırlısı olsun kaçıncı transferindi başka embriyon var mı
İnşallah siz haklısınızdırDoğru düşünmüyorsunuz bu konuda o zaman niye Doktorlar en erken 12 gün tahlil istiyorlar o zaman herkes 7 gün isterdi
İnşallah eminim inşallah o altın embriyodur3. transferimdi, son bir hakkım kaldı ona da genetik yapılıcak artık sağlıklı gelirse inşallah
Daha önce ki deneyimlerinizden yola çıkıyorsunuz sanırım tabiki vücudunuzu siz daha iyi tanırsınız ama daha süreniz var bu sürede moralinizi yüksek tutun belki bu defa farklı olur bizlerin de temennisi bu yönde çok dua ediyorum herkese inşallah genetige gerek kalmicak seninle birlikte mutlu haberi alırız3. transferimdi, son bir hakkım kaldı ona da genetik yapılıcak artık sağlıklı gelirse inşallah
Canım maşallahKızlar ben yine bir tahlil sonucuyla geldim
2 gün önce 119 şu bugün 317
MaşallahKızlar ben yine bir tahlil sonucuyla geldim
2 gün önce 119 şu bugün 317
Toplam kaç kan testi olduSağolun kızlar sağlıklı bir şekilde ilerlesin hepimiz için istiyorummdoktorum artık artış değerini takip etmeye gerek yok dedi 10 gün sonra muayeneye çağırdı şimdi nasıl geçer bu 10 gün
Maşallah canım hayırlısıyla gör bebişiniSağolun kızlar sağlıklı bir şekilde ilerlesin hepimiz için istiyorummdoktorum artık artış değerini takip etmeye gerek yok dedi 10 gün sonra muayeneye çağırdı şimdi nasıl geçer bu 10 gün
Kuzum benim de 3.ydü bugün 34.119.317 olarak ilerlediToplam kaç kan testi olduben de 3de bıraktım
Aminn hepimiz inşallahMaşallah canım hayırlısıyla gör bebişini
Hiç bilmiyorum canım benim doktorum söylemiyordu zatenKızlar transfer öncesi rahim kalınlıklarınız kaçtı. Özellikle ilk haftası gittiğiniz kontrolde hatırlıyor musunuz