Yarın listeye seni de gebe olarak ekleyeceğizKızlar son günüm ve çok heyecanlıyım. Ne hissettiğimi ne hissedeceğimi bilmiyorum
Bizde de sperm de DNA hasarı var eğer çok embriyom olursa bende 5 göndermeyi düşünüyorum keşke daha fazla gönderebilsek. Transferiniz oldu mu acabaBen gönderdim canım benim genetik sıkıntım var. 5 tane gönderdim 1 tane sağlam geldi
Hayırlı haberlerle gel yarın canım regl belirtileri herkeste var baksana gebe olndada var umarım sımsıkı tutunmus bebeğin14 gün nasıl geçecek diyordum bir şekilde geçti gitti vallahi. 3 gündür her an regl olacakmışım gibi hissediyorum. Tüm regl belirtilerini yaşadım. Son saatler
Ah canım neler diyorsun öyleYarın listeye seni de gebe olarak ekleyeceğiz
Evet canım sıradaki gebemiz sensin senden sonra kim olacak acaba kimin en yakın test günüAh canım neler diyorsun öyleinşallah
Valla sabır konusunda ben bile kendime inanamıyorum açıkçası
Evet regl belirtileriyle benzermiş zaten ama işte her ay yaşadığım şeyi yine yaşayınca umutsuzluk demiyim ama acaba mı diyorum. Neyse yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim. Bir güncük daha belirsizlikle yaşıcam. Sonrası hayırlısı ne ise o olacak zaten.Hayırlı haberlerle gel yarın canım regl belirtileri herkeste var baksana gebe olndada var umarım sımsıkı tutunmus bebeğin
İnşallah hepimiz hamile olarak devam edeceğiz buradaki muhabbetimizeEvet canım sıradaki gebemiz sensin senden sonra kim olacak acaba kimin en yakın test günügerçekten sabırla tez gününü beklemek bile çok büyük bir başarı bence
Evet canım eşim işe giderken yanında götürdü yapmayayım diyeİnşallah hepimiz hamile olarak devam edeceğiz buradaki muhabbetimizesenin kaç günün kaldı teste? Diğer testleri kaldırdın dimi gözünün önünden
Canım farklı yerlere yap. İnsülini olanları düşün birde ömür boyu her gün yapiyorlarKızlar iğne girmiyor artık göbeğimin çevresi hep morardı . Hergun iki iğne yapıyorum axeparin ve prolutex …
canım, morarmaması için ignelerde hava kalmamalı, bir de iğne ucunu her seferde değiştirmen gerek.Kızlar iğne girmiyor artık göbeğimin çevresi hep morardı . Hergun iki iğne yapıyorum axeparin ve prolutex …
Yarın listeye seni de gebe olarak ekleyeceğiz
En iyisini yapmışEvet canım eşim işe giderken yanında götürdü yapmayayım diyeinşallah . 6 günüm kaldi tam yariladim bende 6 gün geçti
İnşallah olur korkmayın dua edin bol bolEşimde sperm DNA hasarı var gözüm korkuyor sağlıklı gelen olmaz diye umarım fazla embriyom olur 4 5 tane gönderirim pgt ye
Ay seninle de test günümüz aynı ekliyorum hemenbeni de tabloya ekleyebilir misiniz? dondurulmuş 5. gün embriyosu, 2. transferim. 13 aralık transfer 23 aralık test günüm
Aynen canım yarın ve cumartesi dersim var zaten geriye Perşembe cuma günü dayanmak kalıyorEn iyisini yapmıştamam yüzde 50 gitmiş. Bundan sonrası bir şekilde geçiyor zaten.
ilkinde 5. gün test yapmaya başlayıp hergün test yapmıştım, bu sefer kendime hakim olmayı deneyeceğim.Ay seninle de test günümüz aynı ekliyorum hemen
Ben dün yaptım çok çok çok pişman oldum kesinlikle tavsiye etmiyorumilkinde 5. gün test yapmaya başlayıp hergün test yapmıştım, bu sefer kendime hakim olmayı deneyeceğim.
Hergun yeni iğne açıyorum hava da kalmıyorcanım, morarmaması için ignelerde hava kalmamalı, bir de iğne ucunu her seferde değiştirmen gerek.