ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Öyle mi ben hiç sorgulamamıştım yarın kan için tekrar gidicem bidaha sorayım çünkü artık iğne gitmiyor muhtemelen zedelendiği için canım çok acıyor
Canım göbek delğini bir dairenin merkezi gibi düşün. 4 parmak mesafeyi de yarıçap gibi düşün. Bu daire içinde istediğin her yerden iğneni yapabilirsin. İlla sağ sol ile sınırlı kalmak zorunda değilsin. Çok şükür benim göbeğimde hiç morluk olmadı. 1er cm aralıklarla o dairenin içinde dönüyorum her gün. Canım da hiç yanmıyor

Keşke bunu ilk zaman sorsaymışım ya . Bilemedim hep aynı sağ sol kaldım bide prolutex baya acıtıyor sonrasında da

Canım youtubeda tüp bebek iğneleri nasıl yapılır diye videolar var bak orda özellikle Meryem kürek eken diye aratırsan onun videosu çok açıklayıcı.
Çok teşekkür ederim her doktorun tedavısı farklıdır die bu konuya bakmamıştım normalde parmağım sızlasa bakarım ınternetten

Canım niye 6 çok fazla değil mi ? Ben günde 3 alıyorduk evet çok kaşıntı ve tahriş yapıyorum kendini sürekli temizlemen gerekiyor akıntı oluyor vs
Çok dikkat ediyorum ana sanırım çok fazla kullandığım için vajinanın florası bozuluyor doktor da anlam veremedi devam etmemiz lazım dayanmaya çalış dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…