- 6 Mart 2024
- 556
- 348
- 31
Göbegın alt ve üst kısmına yapılıyormu ? Göbeğin sağ ve sol kısmına 4 parmak mesafe bırakıp yapın denildi hep aynı yerlere gelıyor neredeyseCanım farklı yerlere yap. İnsülini olanları düşün birde ömür boyu her gün yapiyorlar
Çok erken değil mi10 aralık transfer, 16 aralık idrarda negatif 17 aralık kanda 0.6 negatif
Bana göbek deliğinin 2 parmak sağına soluna aşağısına da yapılabilir dediler. Yarım ay şeklinde.Göbegın alt ve üst kısmına yapılıyormu ? Göbeğin sağ ve sol kısmına 4 parmak mesafe bırakıp yapın denildi hep aynı yerlere gelıyor neredeyse
Öyle mi ben hiç sorgulamamıştım yarın kan için tekrar gidicem bidaha sorayım çünkü artık iğne gitmiyor muhtemelen zedelendiği için canım çok acıyorBana göbek deliğinin 2 parmak sağına soluna aşağısına da yapılabilir dediler. Yarım ay şeklinde.
Canım göbek delğini bir dairenin merkezi gibi düşün. 4 parmak mesafeyi de yarıçap gibi düşün. Bu daire içinde istediğin her yerden iğneni yapabilirsin. İlla sağ sol ile sınırlı kalmak zorunda değilsin. Çok şükür benim göbeğimde hiç morluk olmadı. 1er cm aralıklarla o dairenin içinde dönüyorum her gün. Canım da hiç yanmıyorÖyle mi ben hiç sorgulamamıştım yarın kan için tekrar gidicem bidaha sorayım çünkü artık iğne gitmiyor muhtemelen zedelendiği için canım çok acıyor
Keşke bunu ilk zaman sorsaymışım ya . Bilemedim hep aynı sağ sol kaldım bide prolutex baya acıtıyor sonrasında daCanım göbek delğini bir dairenin merkezi gibi düşün. 4 parmak mesafeyi de yarıçap gibi düşün. Bu daire içinde istediğin her yerden iğneni yapabilirsin. İlla sağ sol ile sınırlı kalmak zorunda değilsin. Çok şükür benim göbeğimde hiç morluk olmadı. 1er cm aralıklarla o dairenin içinde dönüyorum her gün. Canım da hiç yanmıyor
Canım çok erken değil mi 10 gün negatif olup 11 gün pozitif olan var neden bu kadar erken kan verdin10 aralık transfer, 16 aralık idrarda negatif 17 aralık kanda 0.6 negatif
Canım youtubeda tüp bebek iğneleri nasıl yapılır diye videolar var bak orda özellikle Meryem kürek eken diye aratırsan onun videosu çok açıklayıcı.Keşke bunu ilk zaman sorsaymışım ya . Bilemedim hep aynı sağ sol kaldım bide prolutex baya acıtıyor sonrasında da
Çok teşekkür ederimCanım youtubeda tüp bebek iğneleri nasıl yapılır diye videolar var bak orda özellikle Meryem kürek eken diye aratırsan onun videosu çok açıklayıcı.
Çok dikkat ediyorum ana sanırım çok fazla kullandığım için vajinanın florası bozuluyorCanım niye 6 çok fazla değil mi ? Ben günde 3 alıyorduk evet çok kaşıntı ve tahriş yapıyorum kendini sürekli temizlemen gerekiyor akıntı oluyor vs
İğne konusu aynı canım yani iğneleri nereden vuracağın nasıl vuracağın pek değişmiyorÇok teşekkür ederimher doktorun tedavısı farklıdır die bu konuya bakmamıştım normalde parmağım sızlasa bakarım ınternetten
Bende bugün başladım evet banada öyle yaptılar bugünBana göbek deliğinin 2 parmak sağına soluna aşağısına da yapılabilir dediler. Yarım ay şeklinde.
İlk ignemi merkezde yaptilar bugün start verildi basladikkkkkAh canım neler diyorsun öyleinşallah
Valla sabır konusunda ben bile kendime inanamıyorum açıkçası
Hadi bakalım hayırlısı olsunİlk ignemi merkezde yaptilar bugün start verildi basladikkkkk
Değil, 7gün pozitifi gördün gördün göremedin ben sonradan pozitifleşen görmedim hiçÇok erken değil mi
Ben hiç görmedim öyle, genelde herkes 7. 8. Günlerde pozitifi az da olsa bir değerle görmüşCanım çok erken değil mi 10 gün negatif olup 11 gün pozitif olan var neden bu kadar erken kan verdin
Umutsuzluğa kapılma yinede sen 10 12 ci gün yine ver bilemezsin herkeste aynı olmuyorBen hiç görmedim öyle, genelde herkes 7. 8. Günlerde pozitifi az da olsa bir değerle görmüş
Canım hayırlısı olsun kaçıncı transferindi başka embriyon var mıBen hiç görmedim öyle, genelde herkes 7. 8. Günlerde pozitifi az da olsa bir değerle görmüş
Benimde 4 Ve 5. Gün negatif çıktı pozitif çıkan çok var yaptugim an çok üzüldüm ama erken yapmamak lazım çok geç pozitif olan varBen hiç görmedim öyle, genelde herkes 7. 8. Günlerde pozitifi az da olsa bir değerle görmüş
inşallah sağlıklı bulursunuz. Henüz transferler olmadım rahim hazırlığı yapıyorumBizde de sperm de DNA hasarı var eğer çok embriyom olursa bende 5 göndermeyi düşünüyorum keşke daha fazla gönderebilsek. Transferiniz oldu mu acaba