ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Ben gönderdim canım benim genetik sıkıntım var. 5 tane gönderdim 1 tane sağlam geldi
Bizde de sperm de DNA hasarı var eğer çok embriyom olursa bende 5 göndermeyi düşünüyorum keşke daha fazla gönderebilsek. Transferiniz oldu mu acaba

14 gün nasıl geçecek diyordum bir şekilde geçti gitti vallahi. 3 gündür her an regl olacakmışım gibi hissediyorum. Tüm regl belirtilerini yaşadım. Son saatler 🤩
Hayırlı haberlerle gel yarın canım regl belirtileri herkeste var baksana gebe olndada var umarım sımsıkı tutunmus bebeğin 🙏🏻

Ah canım neler diyorsun öyle 🥹 inşallah 🙏
Valla sabır konusunda ben bile kendime inanamıyorum açıkçası 😂
Evet canım sıradaki gebemiz sensin senden sonra kim olacak acaba kimin en yakın test günü 🥰 gerçekten sabırla tez gününü beklemek bile çok büyük bir başarı bence

Hayırlı haberlerle gel yarın canım regl belirtileri herkeste var baksana gebe olndada var umarım sımsıkı tutunmus bebeğin 🙏🏻
Evet regl belirtileriyle benzermiş zaten ama işte her ay yaşadığım şeyi yine yaşayınca umutsuzluk demiyim ama acaba mı diyorum. Neyse yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim. Bir güncük daha belirsizlikle yaşıcam. Sonrası hayırlısı ne ise o olacak zaten.

Evet canım sıradaki gebemiz sensin senden sonra kim olacak acaba kimin en yakın test günü 🥰 gerçekten sabırla tez gününü beklemek bile çok büyük bir başarı bence
İnşallah hepimiz hamile olarak devam edeceğiz buradaki muhabbetimize 🙏 senin kaç günün kaldı teste? Diğer testleri kaldırdın dimi gözünün önünden 😂

Kızlar iğne girmiyor artık göbeğimin çevresi hep morardı . Hergun iki iğne yapıyorum axeparin ve prolutex …

İnşallah hepimiz hamile olarak devam edeceğiz buradaki muhabbetimize 🙏 senin kaç günün kaldı teste? Diğer testleri kaldırdın dimi gözünün önünden 😂
Evet canım eşim işe giderken yanında götürdü yapmayayım diye 😂 inşallah . 6 günüm kaldi tam yariladim bende 6 gün geçti

X