Bende sağlıklı besleniyorum, 2.5 litreyi geçiyor içtiğim su. İlaçlar biraz bulantı yapıyor fazla yemek yiyemesemde en azından sağlıklı besleniyorum. Çok uzun ayakta kalmamaya çalışıyorum. Test günü gelsede yapsak testi. Bugun yapacaktım ama dedim şimdi çıkmaz falan riske atmıyayımBu süreçte ben en çok beslenmeye dikkat ettim herhaldebir de su içmeye. Günde 3 litre su içiyorum. Çok şükür ki kabız olmadım. Bir de bol bol dinleniyorum. Ayakta maksimum 15 dakika kalıyorum. Sonra hemen oturuyorum, uzanıyorum. Başka pek bir şey yapmadım özellikle
Ben geçen yılki denememde iki embriyo göndermiştim bir tanesi sağlıklı gelmişti transfer olmuştum ama tutmadı.Kızlar aranızda embriyoya pgt yaptıran var mı kaç embriyo gönderdiniz sonuçlar nasıl geldi acaba
İlk günler çoktu da azaldı benimde bayağıYok kuzum hiç ağrı yapmadı. Ya da yapıyor ama ben çok farketmiyorum
Kaçıncı günündesin transferin? Kaçıncı gün embriyosuBende sağlıklı besleniyorum, 2.5 litreyi geçiyor içtiğim su. İlaçlar biraz bulantı yapıyor fazla yemek yiyemesemde en azından sağlıklı besleniyorum. Çok uzun ayakta kalmamaya çalışıyorum. Test günü gelsede yapsak testi. Bugun yapacaktım ama dedim şimdi çıkmaz falan riske atmıyayım
Canım seni listeye ekleyeyim tedavi ne zmaan başladıAmin canm benim opu günüm netleşti cuma günü inşallah Allahim emeklerimizi boşa çıkarmasın amin
Bugun 5. Günündeyim, 5. Gün pgt li embriyoKaçıncı günündesin transferin? Kaçıncı gün embriyosu
Ben gönderdim canım benim genetik sıkıntım var. 5 tane gönderdim 1 tane sağlam geldiKızlar aranızda embriyoya pgt yaptıran var mı kaç embriyo gönderdiniz sonuçlar nasıl geldi acaba
Tutmamasıyla ilgili doktorun açıklaması neydi kuzum bu tutan embriyonda ekstra bir şey yapıldı mı rahmeBen geçen yılki denememde iki embriyo göndermiştim bir tanesi sağlıklı gelmişti transfer olmuştum ama tutmadı.
Sperm faktörlü olduğunu düşünüyorum demişti eşimde sıkıntı olduğu için. Biz de bu denemede sıfırdan başladık ve genetik istemedik artık benim altıncı denememdi iyisini kötüsünü tecrübe etmiştim. Rahime hiçbir şey yapılmadı bir sıkıntı yoktu zaten ekstra işlem istemedim boşuna masrafa girmek istemedim daha doğrusu çünkü denedik gördük. Sadece embriyo glue ve serum uygulaması yapıldı transfer günü ama genetikli deneme de de yapılmıştı o zaman tutmadı yani serumdan dolayı mı glue dan dolayı mı bilemeyiz nasipTutmamasıyla ilgili doktorun açıklaması neydi kuzum bu tutan embriyonda ekstra bir şey yapıldı mı rahme
Ya gerçekten biraz nasip işi sonuçta genetik taramalı dersin kesin tutar gözüyle bakarsın o olmaz genetiğe gitmeyen olur Allah büyük bu süreç bol sabır bolSperm faktörlü olduğunu düşünüyorum demişti eşimde sıkıntı olduğu için. Biz de bu denemede sıfırdan başladık ve genetik istemedik artık benim altıncı denememdi iyisini kötüsünü tecrübe etmiştim. Rahime hiçbir şey yapılmadı bir sıkıntı yoktu zaten ekstra işlem istemedim boşuna masrafa girmek istemedim daha doğrusu çünkü denedik gördük. Sadece embriyo glue ve serum uygulaması yapıldı transfer günü ama genetikli deneme de de yapılmıştı o zaman tutmadı yani serumdan dolayı mı glue dan dolayı mı bilemeyiz nasip
Aynen öyle canım bak o denemede genetik yapıldı tutunsun diye rahime Çizik atıldı serum uygulandı ama tutmadı nasip ya bunda da olacaksa her türlü olur dedim ekstra bir şey yaptırmayacağım sadece serum ve yapıştırma tercih ettim. Çok dua ettim hep dua ettim ve Rabbime teslim oldumYa gerçekten biraz nasip işi sonuçta genetik taramalı dersin kesin tutar gözüyle bakarsın o olmaz genetiğe gitmeyen olur Allah büyük bu süreç bol sabır bol
Teslimiyet çok güzel ben bu işlerde alttan yatan stresin de çok önemli olduğunu düşünüyorum ben de Allah’a bıraktım bebeğim ne zaman gelmek isterse o zaman gelicekAynen öyle canım bak o denemede genetik yapıldı tutunsun diye rahime Çizik atıldı serum uygulandı ama tutmadı nasip ya bunda da olacaksa her türlü olur dedim ekstra bir şey yaptırmayacağım sadece serum ve yapıştırma tercih ettim. Çok dua ettim hep dua ettim ve Rabbime teslim oldum
Öyle canım benim öyle ben elimden gelen her şeyi yaptım doktorlar elinden gelen her şeyi yaptı bu bebeği bana verecek olan Rabbim dedim ve sonucumu bekledim herkese böyle olmasını tavsiye ediyorum inanç çok önemliTeslimiyet çok güzel ben bu işlerde alttan yatan stresin de çok önemli olduğunu düşünüyorum ben de Allah’a bıraktım bebeğim ne zaman gelmek isterse o zaman gelicek
Vallahi senden daha çok ben heyecanlıyımKızlar son günüm ve çok heyecanlıyım. Ne hissettiğimi ne hissedeceğimi bilmiyorum
14 gün nasıl geçecek diyordum bir şekilde geçti gitti vallahi. 3 gündür her an regl olacakmışım gibi hissediyorum. Tüm regl belirtilerini yaşadım. Son saatlercallahi senden daha çok ben heyecanlıyımgüzel şeyler düşün, güzel olacak inşallah
Eşimde sperm DNA hasarı var gözüm korkuyor sağlıklı gelen olmaz diye umarım fazla embriyom olur 4 5 tane gönderirim pgt yeBen geçen yılki denememde iki embriyo göndermiştim bir tanesi sağlıklı gelmişti transfer olmuştum ama tutmadı.
Valla seni yüksek sabrın için kutluyorum kardeşim tek test bile yapmadinKızlar son günüm ve çok heyecanlıyım. Ne hissettiğimi ne hissedeceğimi bilmiyorum
9 Aralık'ta başladık ekle canm şans getirir inşallahCanım seni listeye ekleyeyim tedavi ne zmaan başladı