5 tane embriyom donduruldu kuzum daha iyiyim yeni transferime moral depolamam lazımKaç tane embriyon dondurulmuştu? İnşallah son denemen olur canımpsikolojik olarak daha iyisindir umarım
Canım sağlıkla ilerlesin kucağına alman dileğiyle,Selamlar herkese, espressoc beni de ekleyebilir misiniz listenize geç değilse.
Yaş 42, 4 aralik iki adet besinci gun transferi.
Transferin 10.günü bhcg 648
Transferin 12.günü bhcg 1850
ikiz olup olmayacağı konusu rüyalarımda, sizce olur mu bu degerlerle
Grubu yeni buldum, en bastan itibaren yazilanlari okuyorum cok tatlisiniz
İnşallah canım benim hepimiz için öyle olsunHayırlı uğurlu olsun sağlıklı evlatların başlangıcı olsun canım benim inşallah her şey yolunda gider ve gönlünce olur canım
İkiz gibi maşallah. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinSelamlar herkese, espressoc beni de ekleyebilir misiniz listenize geç değilse.
Çift transfer mi olacan canım bu sefer tek mi5 tane embriyom donduruldu kuzum daha iyiyim yeni transferime moral depolamam lazımsen nasılsın
İyiyim canım bende çarşambayı bekliyorum5 tane embriyom donduruldu kuzum daha iyiyim yeni transferime moral depolamam lazımsen nasılsın
Aleykümselam tabi tabi çok güzel geldiniz geç olur mu hiçSelamlar herkese, espressoc beni de ekleyebilir misiniz listenize geç değilse.
Benimde regl ağrılarım var kan testine 7 gün kaldı zaman geçmiyorİyiyim canım bende çarşambayı bekliyorumgeçmedi zaman. Bazı yerlerde dondurulmuş embriyoların daha ihtimalinin yüksek olduğu yazıyor. Ama tabi öncelikle Rabbim ol desin. 2025 in belki de ilk hediyesi olacak sana benimde regl ağrılarım ara sıra yokluyor. Hayırlısı olsun inşallah
Banada bıraktırır umarımMalesef çok can yakıyor. Benim bazen böbreklerim uyuşuyordu resmen. Bu transferde kullanmicam çok mutluyum
Bende takip edemiyorum bilmiyorum kaç yumurta var ama adetin 2. Günü e2 düşüktü benim mesela doktorum iyi dedi ama herkesin değeri benden yüksekti 16 ydi değerim bu arada iğnenin 5 günü ise yükselmişti o yüzden bence kimseyle kiyaslamamak lazımKaç mumurtanız vardı ki. Bence çok iyi bana goreinşallah sağlıklı dopdolu çıkarlar. Benim 7 foliküldü başlangıçta.bugun bir seyler saydılar ama takip edemedim. Sadece 8 9 10 11 duydum.
Tek canımÇift transfer mi olacan canım bu sefer tek mi
Çok güzel haberler vereceksin bize inanıyorumİyiyim canım bende çarşambayı bekliyorumgeçmedi zaman. Bazı yerlerde dondurulmuş embriyoların daha ihtimalinin yüksek olduğu yazıyor. Ama tabi öncelikle Rabbim ol desin. 2025 in belki de ilk hediyesi olacak sana benimde regl ağrılarım ara sıra yokluyor. Hayırlısı olsun inşallah
İnşallah hayırlısıyla transferin olur canımMuhtemelen 28-29 gibi olucam. Yarın ilk kontrolüm var 8. Günüm estofeme başlayalı
Maşallah size çok mutlu bir haber bu inşallah kucağınıza alırsınız ikiz gibi geldi banada ki inşallah öyledir darısı bekleyen herkese olsunSelamlar herkese, espressoc beni de ekleyebilir misiniz listenize geç değilse.
Hayırlı olsun eskileri at kafandan tertemiz yeni bı sayfa bu sefer güzel haberlerle geliceksin canım benimÇok güzel haberler vereceksin bize inanıyoruminşallaj kuzum yürekten istiyorum
Yok kurmadımSiz wp grubu kurdunuz mu
İnşallah ama genelde kullanan kişilere 9 ay bıraktırmıyor. Bazılarına da 12. Hafta sonrası bıraktırıyorBanada bıraktırır umarım
Amin canım inşallahİnşallah hayırlısıyla transferin olur canım