Canım Kevser ismim ismen dua edebilirsin. Allah razı olsunHergun dinliyorum başucumda size dua edeyim dedim ne diyecegımı bilemedim Allah ım tüm isteyenlerin evlat hasretini gider zorluklarını kolaylıklarla sonuca ulaştır dedim espressoc var bide diyorum pozitife dönsün yumoşu tutsun sımsıkı bırakmasın içini ferahlat rabbım bilir espressoc kim dimi :)
Secde ayeti var ama dikkat et dinliyosan secdeyi yapman lazımHergun dinliyorum başucumda size dua edeyim dedim ne diyecegımı bilemedim Allah ım tüm isteyenlerin evlat hasretini gider zorluklarını kolaylıklarla sonuca ulaştır dedim espressoc var bide diyorum pozitife dönsün yumoşu tutsun sımsıkı bırakmasın içini ferahlat rabbım bilir espressoc kim dimi :)
Benim de 2. Günü e2 25di. Gonalf 300 alıyorum.5.yi bu akşam aldım. Yarın cetrotide vurulmaya baslicakmisim.o ne ise yariyor pek bilmiyorum ama.Bugün reglım bitti sanırım. Ay hadi inşallah güzel sonuçlarla ayrılırsın opudanBende takip edemiyorum bilmiyorum kaç yumurta var ama adetin 2. Günü e2 düşüktü benim mesela doktorum iyi dedi ama herkesin değeri benden yüksekti 16 ydi değerim bu arada iğnenin 5 günü ise yükselmişti o yüzden bence kimseyle kiyaslamamak lazımopuya az kaldı bende merakla bekliyorum kaç yumurta toplanacak bu arada günlük ne kadar gonalf alıyorsunuz
Ahhh canım hoşgeldin o evreyeKızlar bugün çok bunalıyorum çok daralıyorum. İlaçların etkisi mi bilmiyorum ama çok duygusalm
Bugün başladı ya hiç hoş bulmadım herkese saldırasım varAhhh canım hoşgeldin o evreyedüne kadar devam etti o duygu durumu. Bugün biraz daha sakinim.
Artık o konuda kendini kötü hissetme lütfen. Olmuş bitmiş bişey. Sadece artık sabırla test gününü bekle. Ben bu süreçte eşimin sabrını zorladım fazlasıylaBugün başladı ya hiç hoş bulmadım herkese saldırasım vartestler mi psikolojimi etkiledi yada hormonlar mı anlamadım eşime dedim testleri sakla yapmak istemiyorum
İnşallah canım benimtatluboncuk inşallah bu sefer güzel haberleri alırız yeni yıl sana şans getirsin canım ara vermeden hemen tekrar başlamana da çok sevindim
İnşallah kuzum allahım nasip etsin inşallah bu işler biraz da nasip o yüzden bol duaHayırlı olsun eskileri at kafandan tertemiz yeni bı sayfa bu sefer güzel haberlerle geliceksin canım benim
Bana bıraktırsa ne olcak yani pıhtılaşmamda yokİnşallah ama genelde kullanan kişilere 9 ay bıraktırmıyor. Bazılarına da 12. Hafta sonrası bıraktırıyor
Onlar çok az çilesini çekiyor biz hem bedenen hem ruhen yıpranıyoruzArtık o konuda kendini kötü hissetme lütfen. Olmuş bitmiş bişey. Sadece artık sabırla test gününü bekle. Ben bu süreçte eşimin sabrını zorladım fazlasıylaama helal olsun dayandı.
Bazı doktorlar bıraktırmıyor. Zaten enox oksapar falan kan sulandırıcıdan ziyade pıhtı engelliyor kan sulandırıcılar genelde haplar oluyor coraspirin eksoprin falan. Bide kan pıhtısı için onu kullanmıyoruz dedi doktorum. O pıhtı atmasın diye. Kan pıhtılaşması olmayana da veriyoruz çoğu zaman. Yaşa göre yada bir emgel olmadığı halde gebe kalıp doğum gidemeyenlere.Bana bıraktırsa ne olcak yani pıhtılaşmamda yok
Canım bence ilaçlar yapıyor kullandığımız ilaçlar hep hormon olduğundan bende çok yan etki yaptı bilmiyorum tabi herkes farklı dudaklarım şişti tenim kurudu kimide etkilenmiyor çok tuhaf sendede yapmış olabilir bol bol dinlen Bebek olunca insan dinlenemiyor uykusuzluk ahhh Allah tattirsin inşallah sana çok dua ediyorum burdaki herkeseOnlar çok az çilesini çekiyor biz hem bedenen hem ruhen yıpranıyoruzhep çok iyiydim ama. Bugun çok yorgun hissediyorum kendimi
Allah razı olsun haberi gelse gerisini düşünmüyoruz daha hayırlı evlat olsun inşallahCanım bence ilaçlar yapıyor kullandığımız ilaçlar hep hormon olduğundan bende çok yan etki yaptı bilmiyorum tabi herkes farklı dudaklarım şişti tenim kurudu kimide etkilenmiyor çok tuhaf sendede yapmış olabilir bol bol dinlen Bebek olunca insan dinlenemiyor uykusuzluk ahhh Allah tattirsin inşallah sana çok dua ediyorum burdaki herkese
Anladım canım cok sağolBazı doktorlar bıraktırmıyor. Zaten enox oksapar falan kan sulandırıcıdan ziyade pıhtı engelliyor kan sulandırıcılar genelde haplar oluyor coraspirin eksoprin falan. Bide kan pıhtısı için onu kullanmıyoruz dedi doktorum. O pıhtı atmasın diye. Kan pıhtılaşması olmayana da veriyoruz çoğu zaman. Yaşa göre yada bir emgel olmadığı halde gebe kalıp doğum gidemeyenlere.
Merhaba oksapar ne için kullaniliyorOksapar kadar yakmıyo evethergün oksaparın saati gelince panikliyorum
Çok iyi demişsin, hiç kafanı bulandırma. Bir sürü şey yaşıyoruz hem bedenen hem fiziken, çok normal canının sıkkın olması. Sabah olsun bi bak bakalım nasıl hissediyosun, bugün ekstra yorucu oldu sanaBugün başladı ya hiç hoş bulmadım herkese saldırasım vartestler mi psikolojimi etkiledi yada hormonlar mı anlamadım eşime dedim testleri sakla yapmak istemiyorum
Evet maalesef ki öyle oldu testler modumu çok düşürdü pişman oldum sizleri dinlemeyip yaptığımaÇok iyi demişsin, hiç kafanı bulandırma. Bir sürü şey yaşıyoruz hem bedenen hem fiziken, çok normal canının sıkkın olması. Sabah olsun bi bak bakalım nasıl hissediyosun, bugün ekstra yorucu oldu sana