- 6 Mart 2024
- 393
- 184
- 31
elhamdulıllah tutunmuş minnakımAyyy ciddi mi ne çıktı peki kuzum kusura bakma bayadır girmiyordum ben haberim olmadı
Canım benimde 24 de belli olacak ne zaman transfer olacağım. Ben İmom diye omega kullanıyorumKızlar iyi geceler herkese güzel güzel süreçlerimizin ilerlemesi dileğimle kızlar bişey soracağım ben şimdi estofrem aspirin başladım ama folik asit kullanmıyorum acaba kullanmam gerekir mi transfer olup olmayacağını 25 Aralık kontrolün de söyleyecek doktorum acaba kullanmalı mıyım sizce ?
Sımsıkı tutunarak ilerlesin canım hamile hamile bize de dua et olur muelhamdulıllah tutunmuş minnakım
Benim doktor tüm transferlerde transfer günü yazdı kullanmaya başladım. Sizin de içiniz rahat edecekse şimdiden kullanmaya başlayabilirsiniz.Kızlar iyi geceler herkese güzel güzel süreçlerimizin ilerlemesi dileğimle kızlar bişey soracağım ben şimdi estofrem aspirin başladım ama folik asit kullanmıyorum acaba kullanmam gerekir mi transfer olup olmayacağını 25 Aralık kontrolün de söyleyecek doktorum acaba kullanmalı mıyım sizce ?
Ay maşallah bir beraber kontrol tarihi olan arkadaş daha güzel haberlere doğru gidelim o zaman inşallah dediğin ilacı da araştırayım kuzumCanım benimde 24 de belli olacak ne zaman transfer olacağım. Ben İmom diye omega kullanıyorum
Allah razı olsunSımsıkı tutunarak ilerlesin canım hamile hamile bize de dua et olur mu
Amin canım inşallahAy maşallah bir beraber kontrol tarihi olan arkadaş daha güzel haberlere doğru gidelim o zaman inşallah dediğin ilacı da araştırayım kuzum
Haklısın Cnm doktorun dediği ilacı almak en doğrusuAmin canım inşallahdoktora sormadan bence hiç birini kullanma doktor en iyisini bilir :) mesela ben ilk transferde çok ilaç kullandım şimdi sadece estofem coraspirin ve İmom hap kullanıyorum iğne falan kullanmicam. Değişiyor bazen doktorlar balık yağlı yada vitaminleri transfer günü de verebiliyorlar hiç vermeyedebilir
Hayırlı olsun sonucunuzAllah razı olsunRabbim inşallah güzelleştiriyor bütün yumoşları annelerine tutunsunlar die
Konyalı mısınız :) Ali sami gürbüz benım doktorum dilek hanımda orda hala kendısını hıc gormedım . Bana ilk gittiğimde numaraları verildi istediğinize ulaşın die ordan. Biliyorum ismi yazıyordu evrakta . Embrıyonuz varmı hala ordaHayırlı olsun sonucunuznovafertilde bende yaptırdım iki kez olumsuz sonuçlanmıştı Dilek hanım orda mı halen benim doktorum oydu
Evet tedavimi de orda oldum ama İstanbul’da yaşıyorum 4-5 sene olmuştur ben orda yaptıralı hiç embriyom kalmadı orda burda bi merkezde dondurdum onlar varKonyalı mısınız :) Ali sami gürbüz benım doktorum dilek hanımda orda hala kendısını hıc gormedım . Bana ilk gittiğimde numaraları verildi istediğinize ulaşın die ordan. Biliyorum ismi yazıyordu evrakta . Embrıyonuz varmı hala orda
Rabbım selamete cıkarsın ınsallah güzel haberlerınızı burdan takip etmeyi sevıncınızı paylaşmayı nasip etsınEvet tedavimi de orda oldum ama İstanbul’da yaşıyorum 4-5 sene olmuştur ben orda yaptıralı hiç embriyom kalmadı orda burda bi merkezde dondurdum onlar var
Sakın gitmeyin Medicalpark para delisi olmuşlar insanların duygularıyla oynamayı gayet iyi biliyorlarCanım sen transfer olmuş görünüyorsun hangi merkez burası nasıl böyle bir hata yapılır
Sizin 5 yumurtanız mı döllendi ?yanı rapor size mi ait . 6. Denemenız mi . Şikayet ettim demiştiniz sonuç nolduArkadaşlar bu benim temmuz ayında epikriz raporum bunun açıklamasını bana biri yapabilir mi 1 embriyo bana transfer mi edilmiş gösteriliyo ben anlamadım
Canım doktorlar olabilir diyorlar ama her lekelenme ve kanama normal değildir. Ne olursa olsun doktoruna danış bize bu konu da aldırış etme. Lekelenme sonuçta önemli tabi içini de ferah tut. Bazen lekelenme doğuma kadarda sürermiş. O yüzden doktoruna sormak en mantıklısıKızlar ben dondurulmuş embriyo transferi oldum. beta hcg olumlu geldi. Bugün 16. Gün ve pembe kan gördüm. Normal mi benim gibi olan var mı?
Geç olduğu için yazamadım doktora sabah yazacağım teşekkür ederimCanım doktorlar olabilir diyorlar ama her lekelenme ve kanama normal değildir. Ne olursa olsun doktoruna danış bize bu konu da aldırış etme. Lekelenme sonuçta önemli tabi içini de ferah tut. Bazen lekelenme doğuma kadarda sürermiş. O yüzden doktoruna sormak en mantıklısı
Tabi telaş oluruz zor şartlarla evlat sahibi olmaya çalışıyoruzGeç olduğu için yazamadım doktora sabah yazacağım teşekkür ederiminsan telaş yapıyor en ufak şeyde bile.
Amin hepimize nasip etsinTabi telaş oluruz zor şartlarla evlat sahibi olmaya çalışıyoruzAllah kucağına sağlıkla almanı nasip etsin