ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Canım benimde 24 de belli olacak ne zaman transfer olacağım. Ben İmom diye omega kullanıyorum

Benim doktor tüm transferlerde transfer günü yazdı kullanmaya başladım. Sizin de içiniz rahat edecekse şimdiden kullanmaya başlayabilirsiniz.
Transfer sonrası da geç degil

Canım benimde 24 de belli olacak ne zaman transfer olacağım. Ben İmom diye omega kullanıyorum
Ay maşallah bir beraber kontrol tarihi olan arkadaş daha güzel haberlere doğru gidelim o zaman inşallah dediğin ilacı da araştırayım kuzum

Ay maşallah bir beraber kontrol tarihi olan arkadaş daha güzel haberlere doğru gidelim o zaman inşallah dediğin ilacı da araştırayım kuzum
Amin canım inşallah doktora sormadan bence hiç birini kullanma doktor en iyisini bilir :) mesela ben ilk transferde çok ilaç kullandım şimdi sadece estofem coraspirin ve İmom hap kullanıyorum iğne falan kullanmicam. Değişiyor bazen doktorlar balık yağlı yada vitaminleri transfer günü de verebiliyorlar hiç vermeyedebilir

Haklısın Cnm doktorun dediği ilacı almak en doğrusu

Hayırlı olsun sonucunuz novafertilde bende yaptırdım iki kez olumsuz sonuçlanmıştı Dilek hanım orda mı halen benim doktorum oydu
Konyalı mısınız :) Ali sami gürbüz benım doktorum dilek hanımda orda hala kendısını hıc gormedım . Bana ilk gittiğimde numaraları verildi istediğinize ulaşın die ordan. Biliyorum ismi yazıyordu evrakta . Embrıyonuz varmı hala orda

Evet tedavimi de orda oldum ama İstanbul’da yaşıyorum 4-5 sene olmuştur ben orda yaptıralı hiç embriyom kalmadı orda burda bi merkezde dondurdum onlar var

Kızlar ben dondurulmuş embriyo transferi oldum. beta hcg olumlu geldi. Bugün 16. Gün ve pembe kan gördüm. Normal mi benim gibi olan var mı?

Kızlar ben dondurulmuş embriyo transferi oldum. beta hcg olumlu geldi. Bugün 16. Gün ve pembe kan gördüm. Normal mi benim gibi olan var mı?
Canım doktorlar olabilir diyorlar ama her lekelenme ve kanama normal değildir. Ne olursa olsun doktoruna danış bize bu konu da aldırış etme. Lekelenme sonuçta önemli tabi içini de ferah tut. Bazen lekelenme doğuma kadarda sürermiş. O yüzden doktoruna sormak en mantıklısı

Geç olduğu için yazamadım doktora sabah yazacağım teşekkür ederim insan telaş yapıyor en ufak şeyde bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…