- 6 Mart 2024
- 393
- 184
- 31
Doktordan doktora tedavi yontemı degısebılıyor . Benımkıde eylülde başladı 3 ay önce hamıle kaldıktan sonra da 3 ay kullanıcaksın dediKızlar iyi geceler herkese güzel güzel süreçlerimizin ilerlemesi dileğimle kızlar bişey soracağım ben şimdi estofrem aspirin başladım ama folik asit kullanmıyorum acaba kullanmam gerekir mi transfer olup olmayacağını 25 Aralık kontrolün de söyleyecek doktorum acaba kullanmalı mıyım sizce ?
Doktor verdi kuzum ama ben kullanmak istemedim açıkçası zorlamadı ama kullan diye biraz erken geldi şuanCanım doktorun söylemediyse kullanmana gerek yoktur herhalde bir eksikliğin yoksa zaten gebe kaldıktan sonra da başlanıyor
Eskişehirdeyim ben siz hangi şehirdesinizAy herşeyimiz aynıymış kuzum hangi şehirdesin
Hangi folik asiti kullanıyorsun Cnm acaba bana greenfood diye bişey önermiş emin olamıyorum ay benDoktordan doktora tedavi yontemı degısebılıyor . Benımkıde eylülde başladı 3 ay önce hamıle kaldıktan sonra da 3 ay kullanıcaksın dedi
3 aydır kullanıyorum ben bunlarıDoktor verdi kuzum ama ben kullanmak istemedim açıkçası zorlamadı ama kullan diye biraz erken geldi şuan
Bende Ankara’da tedavi görüyorum canım ama Aksaray dayım son kontrole de kendim gideceğim nasip ederse doktoraEskişehirdeyim ben siz hangi şehirdesiniz
Ay ben bi emin olamıyorum hap konusunda o yüzden folik asit başlamadım başlasammj bilemedim3 aydır kullanıyorum ben bunlarıbundan sonraki 3 ay daha devam dedi
Transfer sürecimiz aynı zamana denk gelir gibi belkide kontrolden bir hafta sonra olur gibi söyledi transferi doktor en son ki kontrolde acıbademde başladık bizde süreceBende Ankara’da tedavi görüyorum canım ama Aksaray dayım son kontrole de kendim gideceğim nasip ederse doktora
Doktorunuz tavsıye etmiş kullanın sizi zorlamıcaksaAy ben bi emin olamıyorum hap konusunda o yüzden folik asit başlamadım başlasammj bilemedim
Eskişehir acıbademmi kuzum bende bahçeçi ankaradayım evet belki aynı zamanlar da olur transferimiz son kontrolde belli oluyormusTransfer sürecimiz aynı zamana denk gelir gibi belkide kontrolden bir hafta sonra olur gibi söyledi transferi doktor en son ki kontrolde acıbademde başladık bizde sürece
İnşallah transfer sonrası hayırlı beta hgc sonuçları görürüz
Elimde yoktu işte alayım bari ayElinizde varsa kullanın sonuçta vitamin
Yumuşak içim tadı güzel olanlar var ,eğer ilaç sevmıyorsanızElimde yoktu işte alayım bari ay
Tamam canım insallah güzel sonuçlar alalım senin durumlar nedir CnmYumuşak içim tadı güzel olanlar var ,eğer ilaç sevmıyorsanız
Evet canım Esk. Acıbadem hastanesinde rahim kalınlığına göre transfer belli olacaktır artık opu'dan sonra bir buçuk ay kadar rahim dinlendirmesi yapıldı onu bekledik şimdide 9 Aralıktan beri Estrofem içiyorum 4 gün 1 tane içtim bugün itibariyle 2 adete geçtim sonrada 3 adet olarak devam edicem 23 aralığa kadar.Eskişehir acıbademmi kuzum bende bahçeçi ankaradayım evet belki aynı zamanlar da olur transferimiz son kontrolde belli oluyormus
Bende 11 aralıkta estofrem e başladım nerdeyse herşeyimiz aynıymış canımEvet canım Esk. Acıbadem hastanesinde rahim kalınlığına göre transfer belli olacaktır artık opu'dan sonra bir buçuk ay kadar rahim dinlendirmesi yapıldı onu bekledik şimdide 9 Aralıktan beri Estrofem içiyorum 4 gün 1 tane içtim bugün itibariyle 2 adete geçtim sonrada 3 adet olarak devam edicem 23 aralığa kadar.
Folik asit içinde hamilelik öncesi ilk 3 ayda başlayın diyorlar ben arada içtim fazla onun yerine yememe icmeme dikkat ediyorum sebze meyve vs takviye almaya çalışıyorum muhtemelen ama transfer olunca zorlasada icicem
Aynen kuzum kontrol sonrası haberleşelim yılbaşı öncesi tahminimce nasipse olur transferimiz kaç tane embriyon var dondurulmuş kalitelerini biliyor musun terim olarakBende 11 aralıkta estofrem e başladım nerdeyse herşeyimiz aynıymış canım
Aynen inşallah Cnm kaliteleri biliyorum hatta eylülde transfer oldum ama maalesef negatif olduAynen kuzum kontrol sonrası haberleşelim yılbaşı öncesi tahminimce nasipse olur transferimiz kaç tane embriyon var dondurulmuş kalitelerini biliyor musun terim olarak
Bugün aldık sonucumuzu şükürler olsunTamam canım insallah güzel sonuçlar alalım senin durumlar nedir Cnm
Ayyy ciddi mi ne çıktı peki kuzum kusura bakma bayadır girmiyordum ben haberim olmadıBugün aldık sonucumuzu şükürler olsun