ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Doktordan doktora tedavi yontemı degısebılıyor . Benımkıde eylülde başladı 3 ay önce hamıle kaldıktan sonra da 3 ay kullanıcaksın dedi

Bende Ankara’da tedavi görüyorum canım ama Aksaray dayım son kontrole de kendim gideceğim nasip ederse doktora
Transfer sürecimiz aynı zamana denk gelir gibi belkide kontrolden bir hafta sonra olur gibi söyledi transferi doktor en son ki kontrolde acıbademde başladık bizde sürece
İnşallah transfer sonrası hayırlı beta hgc sonuçları görürüz

Eskişehir acıbademmi kuzum bende bahçeçi ankaradayım evet belki aynı zamanlar da olur transferimiz son kontrolde belli oluyormus

Eskişehir acıbademmi kuzum bende bahçeçi ankaradayım evet belki aynı zamanlar da olur transferimiz son kontrolde belli oluyormus
Evet canım Esk. Acıbadem hastanesinde rahim kalınlığına göre transfer belli olacaktır artık opu'dan sonra bir buçuk ay kadar rahim dinlendirmesi yapıldı onu bekledik şimdide 9 Aralıktan beri Estrofem içiyorum 4 gün 1 tane içtim bugün itibariyle 2 adete geçtim sonrada 3 adet olarak devam edicem 23 aralığa kadar.
Folik asit içinde hamilelik öncesi ilk 3 ayda başlayın diyorlar ben arada içtim fazla onun yerine yememe icmeme dikkat ediyorum sebze meyve vs takviye almaya çalışıyorum muhtemelen ama transfer olunca zorlasada icicem

Bende 11 aralıkta estofrem e başladım nerdeyse herşeyimiz aynıymış canım

Aynen kuzum kontrol sonrası haberleşelim yılbaşı öncesi tahminimce nasipse olur transferimiz kaç tane embriyon var dondurulmuş kalitelerini biliyor musun terim olarak
Aynen inşallah Cnm kaliteleri biliyorum hatta eylülde transfer oldum ama maalesef negatif oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…