ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Kızlar iyi geceler herkese güzel güzel süreçlerimizin ilerlemesi dileğimle kızlar bişey soracağım ben şimdi estofrem aspirin başladım ama folik asit kullanmıyorum acaba kullanmam gerekir mi transfer olup olmayacağını 25 Aralık kontrolün de söyleyecek doktorum acaba kullanmalı mıyım sizce ?

Arkadaşlar bu benim temmuz ayında epikriz raporum bunun açıklamasını bana biri yapabilir mi 1 embriyo bana transfer mi edilmiş gösteriliyo ben anlamadım
Canım sen transfer olmuş görünüyorsun hangi merkez burası nasıl böyle bir hata yapılır

Canım doktorun söylemediyse kullanmana gerek yoktur herhalde bir eksikliğin yoksa zaten gebe kaldıktan sonra da başlanıyor

Merhaba bende Estrofeme başladım 23 Aralık kontrol var duruma göre transfer süreci belli olucak bende folik asit hapı icmiyorum mide bulantısı çok yapıyor rahatsız ediyor diye onun yerine balık avakoda bu tarz şeyler yiyorum.

Ay herşeyimiz aynıymış kuzum hangi şehirdesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…