Sırada sen varsinCanım çok sevinçli birgün bugn. Kaç tane pozitif haberi aldık şükürbenim çarşamba test günüm. İnanın bana müthiş umut oldunuz bugün
Henüz belli değil reglimi bekliyoruz en geç 27 Aralık gibi olur herşey yolunda giderseİnşallah önce sağlıklı embriyoların, sonra da güzel sonucu aldığın transferim olsun canımNe zaman olacak opu?
Yok canım merkezin adı İzmir’de, hatta Türkiye’de ilk tüp bebeği yapan kişi sahibi Erol Tavmergen.Tavmergen ne demek genle alakalı bi hastalık falan mı
Hahahajahaja soyisimmiymişYok canım merkezin adı İzmir’de, hatta Türkiye’de ilk tüp bebeği yapan kişi sahibi Erol Tavmergen.
Rica ederim hiç öyle şey olur muHahahajahaja soyisimmiymişne kaaa cahilim
Ayy evetSırada sen varsin
Canım bilmiyorum bu ay takip etmiyorum kafamı karıştırmamamk içinespressoc canım senin normal döngün ne zaman? Benim yarın ya arada giren regl ağrıları acaba mı dedirtiyor.
@karamel Latte bugün yılbaşı kermesi vardı ve annem bebek için patik aldıdedim benim totemimde bu olsun
Senden 14. gün mü kan istedilerAyy evetresmen günleri sayıyorum. Son 4teyim
İnşallah canım Allahın izniyle tutunacak ben hissediyorumOhh annesine sımsıkı tutunsun da önemli olan o olsunn
Yok canım olmadı böyle birseyKızlar uzanınca bacaklarıma kramp giriyor acaba ilaçların etkisi mi
Dün gece bu kramplara uyandım niye oluyor bilmiyorumYok canım olmadı böyle birsey
Evet canım 14. Gün istendi. Belki 3. Gün embriyosu olduğu için.Senden 14. gün mü kan istediler
Bende olmadı hiç öyle bişey. Kalçadan iğne mi yapıyorsun sen?Kızlar uzanınca bacaklarıma kramp giriyor acaba ilaçların etkisi mi
Evet canım 3. Gün embriyosu için genel de 12. Veya 14. Gün kan testi istiyorlarEvet canım 14. Gün istendi. Belki 3. Gün embriyosu olduğu için.
Bende olmadı hiç öyle bişey. Kalçadan iğne mi yapıyorsun sen?
Olabilir canım benim beşinci gün diye muhtemelen 12. gün istedi hayır göbekten yapıyorumEvet canım 14. Gün istendi. Belki 3. Gün embriyosu olduğu için.
Bende olmadı hiç öyle bişey. Kalçadan iğne mi yapıyorsun sen?
Canım sen transfer olmuş görünüyorsun hangi merkez burası nasıl böyle bir hata yapılırArkadaşlar bu benim temmuz ayında epikriz raporum bunun açıklamasını bana biri yapabilir mi 1 embriyo bana transfer mi edilmiş gösteriliyo ben anlamadım
Canım doktorun söylemediyse kullanmana gerek yoktur herhalde bir eksikliğin yoksa zaten gebe kaldıktan sonra da başlanıyorKızlar iyi geceler herkese güzel güzel süreçlerimizin ilerlemesi dileğimle kızlar bişey soracağım ben şimdi estofrem aspirin başladım ama folik asit kullanmıyorum acaba kullanmam gerekir mi transfer olup olmayacağını 25 Aralık kontrolün de söyleyecek doktorum acaba kullanmalı mıyım sizce ?
MerhabaKızlar iyi geceler herkese güzel güzel süreçlerimizin ilerlemesi dileğimle kızlar bişey soracağım ben şimdi estofrem aspirin başladım ama folik asit kullanmıyorum acaba kullanmam gerekir mi transfer olup olmayacağını 25 Aralık kontrolün de söyleyecek doktorum acaba kullanmalı mıyım sizce ?
Ay herşeyimiz aynıymış kuzum hangi şehirdesinMerhababende Estrofeme başladım 23 Aralık kontrol var duruma göre transfer süreci belli olucak bende folik asit hapı icmiyorum mide bulantısı çok yapıyor rahatsız ediyor diye onun yerine balık avakoda bu tarz şeyler yiyorum.