- 31 Ağustos 2012
- 21.982
- 35.203
Tedavi için 8 saat yol gidip geldim.Bence umutsuz olma kan ver dua edelim birlikte bende artimedin erken olanını almistim pozitif çıkardı silik çizgi cikmisti7 gün ama kan verdim negatif dediğinde çok şaşırmıştım benimde son embriyoydu yasa takılma sonucun belli olsun yine denersin vakti saati gelince rabbim verir üzülme bak belki bebeğin seninledir bilmiyoruz ki
Yarın kan verene kadar umutsuz olma. Bugün bile verebilirsinCanim yarın vericem kan sabah.
Ama olsa çıkardı.
Durup durup ağlıyorum, çok zor. 4. Denememdi bu. 2 kez kimyasal oldu, onlarda 2 gün de olsa seviniyordum sonra değerim düşüyordu. Bunu direk negatif görünce çok zor oldu
Canım yaşım sebebiyle diyorsun ama yaşın o kadar da geç değil ki. Belki tutacağı varsa bu kafayla onu da engelleyeceksin. Kan testini beklesen konuşmak için? Şu anda bu kadar umutsuz olmanı gerektirecek bir şey yok ki. Evet insan istiyor pozitif çıkmasını ama daha idrara yansımamış olabilir. Genetiği bozuk olduğunu nereden çıkardın? Önce kanı görelim sonra üzülürüz.Tedavi için 8 saat yol gidip geldim.
Süreç zaten zor bir de uzun yola.gidip.gelmek her defasında o kadar zor ki.
Yaşımdan dolayı sanırım embriyo oluşsa da genetiği bozuk oluyor. Bundan bu yaştan sonra umutsuzum.
Rabbim sabır versin, kızıma uzun ömür versin.
Sizlerin kucaklarini doldursun inşallah.
İlçede yasiyroum canım. Poliklinik girişi ile kan verebiliyoruz burda sadece.Yarın kan verene kadar umutsuz olma. Bugün bile verebilirsin
Canım embriyolar kaliteli, rahmin durumu iyi, olmaması için sadece embriyo genetiği ihtimali kalıyor.Canım yaşım sebebiyle diyorsun ama yaşın o kadar da geç değil ki. Belki tutacağı varsa bu kafayla onu da engelleyeceksin. Kan testini beklesen konuşmak için? Şu anda bu kadar umutsuz olmanı gerektirecek bir şey yok ki. Evet insan istiyor pozitif çıkmasını ama daha idrara yansımamış olabilir. Genetiği bozuk olduğunu nereden çıkardın? Önce kanı görelim sonra üzülürüz.
Yine de kötü düşünmek için çok erken. Bunlar dışında başka sebepler de olabilir tutmaması için. Ben olsam ben de senin gibi yapardım. Kan sonucunu bekleyelimCanım embriyolar kaliteli, rahmin durumu iyi, olmaması için sadece embriyo genetiği ihtimali kalıyor.
2 tane kimyasal olunca doktor dondurulmuşları genetige gönderelim dedi. Bende döndürüp biyopsi alınıp tekrar dondurulup, sonuç iyi gelirse tekrar cozdurulmesini istemedim, transferden yana şansımı kullanmistim.
İlk 8 embriyo dondurulunca çok sevinmiştim, mutlaka biri tutar diye.
Canım hayırlı olsun değerin çok güzel maşallah sağlıkla kavuşursunuzKızlar yine ben geldim bugün de tahlil yaptırdım 119 çıktı çok şükür umarım böyle artmaya devam eder dua edin
Canım ben okumak isterdim regl bitmediği için daha alamıyorum yoksa alırdım yani 2 gün sonrasında olsa olurdu şimdi aklımda kalıcak alan oldumu kızlar alın okuyun kimin duası kabul olur bilinmezKızlarSafransari arkadaşımız için 7 Meryem süresi 7 ismi Azam duası okuyalım yarın hayırlı bir evlat haberi almayı nasip etsin Allah. Hepimiz hikayesi farklı ama gerçekten ben onu çok eski gebelik planlayanlar başlıklarından biliyorum. Ben birer tane alıyorum kalan 6 müslümanın müslüman kardeşine yaptığı dua makbuldür. Rabbim kabul etsin inşallah
B babybunnyuniq12 akrephanim memurhanim Smnrhm U Umayis P perfectbaby sekersizcikolata F fatsek2 karamel Latte A anoniiim
Amin inşallah canım hepimiz inşallahCanım hayırlı olsun değerin çok güzel maşallah sağlıkla kavuşursunuz
Allah razı olsun canimKızlarSafransari arkadaşımız için 7 Meryem süresi 7 ismi Azam duası okuyalım yarın hayırlı bir evlat haberi almayı nasip etsin Allah. Hepimiz hikayesi farklı ama gerçekten ben onu çok eski gebelik planlayanlar başlıklarından biliyorum. Ben birer tane alıyorum kalan 6 müslümanın müslüman kardeşine yaptığı dua makbuldür. Rabbim kabul etsin inşallah
B babybunnyuniq12 akrephanim memurhanim Smnrhm U Umayis P perfectbaby sekersizcikolata F fatsek2 karamel Latte A anoniiim
Ben de okurum canım Allah umduğuna nail etsin arkadaşımızınKızlarSafransari arkadaşımız için 7 Meryem süresi 7 ismi Azam duası okuyalım yarın hayırlı bir evlat haberi almayı nasip etsin Allah. Hepimiz hikayesi farklı ama gerçekten ben onu çok eski gebelik planlayanlar başlıklarından biliyorum. Ben birer tane alıyorum kalan 6 müslümanın müslüman kardeşine yaptığı dua makbuldür. Rabbim kabul etsin inşallah
Hayırlı olsunKızlar yine ben geldim bugün de tahlil yaptırdım 119 çıktı çok şükür umarım böyle artmaya devam eder dua edin
Birer tane Okudum canım Allah kabul etsin dualarımızıKızlarSafransari arkadaşımız için 7 Meryem süresi 7 ismi Azam duası okuyalım yarın hayırlı bir evlat haberi almayı nasip etsin Allah. Hepimiz hikayesi farklı ama gerçekten ben onu çok eski gebelik planlayanlar başlıklarından biliyorum. Ben birer tane alıyorum kalan 6 müslümanın müslüman kardeşine yaptığı dua makbuldür. Rabbim kabul etsin inşallah
Bende alırım canım Allah'ın izniye okurum rabbim hepimizin dualarını kabul etsin dualarımızı ömrümüze nasip etsin inşallahKızlarSafransari arkadaşımız için 7 Meryem süresi 7 ismi Azam duası okuyalım yarın hayırlı bir evlat haberi almayı nasip etsin Allah. Hepimiz hikayesi farklı ama gerçekten ben onu çok eski gebelik planlayanlar başlıklarından biliyorum. Ben birer tane alıyorum kalan 6 müslümanın müslüman kardeşine yaptığı dua makbuldür. Rabbim kabul etsin inşallah
Ben okurumKızlarSafransari arkadaşımız için 7 Meryem süresi 7 ismi Azam duası okuyalım yarın hayırlı bir evlat haberi almayı nasip etsin Allah. Hepimiz hikayesi farklı ama gerçekten ben onu çok eski gebelik planlayanlar başlıklarından biliyorum. Ben birer tane alıyorum kalan 6 müslümanın müslüman kardeşine yaptığı dua makbuldür. Rabbim kabul etsin inşallah
Bence mutlaka embriyolarını genetiğe gönder sadece bizlerde sorun olunca genetik sıkıntı olmuyor. Döllenmede mayoz mitoz bölünmede de oluyor. Yada yaş faktöründe de oluyorCanım embriyolar kaliteli, rahmin durumu iyi, olmaması için sadece embriyo genetiği ihtimali kalıyor.
2 tane kimyasal olunca doktor dondurulmuşları genetige gönderelim dedi. Bende döndürüp biyopsi alınıp tekrar dondurulup, sonuç iyi gelirse tekrar cozdurulmesini istemedim, transferden yana şansımı kullanmistim.
İlk 8 embriyo dondurulunca çok sevinmiştim, mutlaka biri tutar diye.
Embriyom kalmadı canimBence mutlaka embriyolarını genetiğe gönder sadece bizlerde sorun olunca genetik sıkıntı olmuyor. Döllenmede mayoz mitoz bölünmede de oluyor. Yada yaş faktöründe de oluyor