ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

çift embriyo transfer etmişti. Sdebepsiz infertilite rahim kalınlığı, embriyo kalitesi falan gayet iyiydi tutmamasına sasırdı ve bu sefer serumu deneyelim dedi.
Anladım kuzum inşallah bu kez tutunur benimde iki kere tutmuş ama devamı gelmemiş kimyasal gebeliğim var yeni doktorum yoğun kortizon ve serum bağlatınca 5 günde bir bakalım umarım bu kez plur

Hii maşallaahh darısı başıma inşallaaahh erken gebelikte çıkmıştır di mi kaset var evde ya

Wesna1 canım nasılsın tedavin nasıl gidiyor ?
Çok şükür iyiyim canım. Adet oldum, biraz üzücüydü benim için ve gerçek anlamda hayal kırıklığı yaşadım. İsyan etmiyorum ama ara ara o kadar üzüyor ki beni kendime engel olamıyorum. Kaç gündür gözlerim şiş uyanıyorum, ansızın bir yerde göz yaşım dökülmeye başlıyor. Tabi hayat devam ediyor, iyisi ile kötüsü ile. Gülüp eğleniyorumda ağlıyorumda, insan olmak böyle bir şey. Her halimize çok şükür. Üzdü üzdü tabi ama umudum hala fazlasıyla var çok şükür. İnşAllah o kadar inanıyorum ki olacağına. Aslında hemen ilk denemede pozitif olmasına o kadar şaşırmıştım ki; nasıl yani hemen oldu mu diye halbuki neler neler yaşadım da tabi unutuyor insan. Benim için şu hayatta hiçbir şey altın tepside sunulmadı o yüzden şaşırmıştım hemen mi diye, ben çabalamadan yorulmadan artık yeter demeden hiçbir şeye sahip olduğumu hatırlamıyorum.Her şeye rağmen mutluyum ve Rabbim yanımızda, o kadar hissediyorum ki bunu. Vardır bir bildiği Rabbimin. Dualarım daima sizinle, Rabbim hepimizin yüzünde güller kalbinde kelebekler açtırsın. Kucağımıza yavrularımızı almayı nasip eylesin. Evimizden evlat kokusunu, gülüşünü, neşesini eksik etmesin

Amin canım Allah gönlüne ferahlık versin inşallah her şey gönlünce olur

Canım üzülme yaşın kaçtı tekrar denersin yazını okurken etkilendim önemli olan sağlık benim de negatif oldu hiç ağlamadım üzüldüm evet ama rabbim sağlık versin şuan dua ediyorum kardeşimin iyi olması için rahatsız olduğunu ögrendim parça alinmasi gerekiyor inan çocuk mocuk aklımda yok tek duam kardesim rabbim en iyisini bilir en uygun vakti o bilir birgün vericektir demem oki baska şeylerle sinanmayalim sevdiklerimizle birlikte sağlıklı bir hayat ve onlarla birlikte yaşatsın bizede evlat mutluluğunu

Çok geçmiş olsun Allah yardımcısı olsun. İnşallah büyük bir şey değildir

Çok geçmiş olsun Allah yardımcısı olsun. İnşallah büyük bir şey değildir
Saol Allah razı olsun karaciğer ile ilgili doktor hoşlanmadigim şeyler gördüm demiş tomografi sonucuna parça alincak umarım temiz çıkar şuan tek duam kardesim Allah kimseye yaşatmasın bebek için olmasa yine deneriz olmadimi yine deneriz elbet olur ama kardeş gelmez dualarıniza ihtiyacım var hamile olanların duası kabul olurmuş bize dua edin

İnşallah güzel haberler gelsin temiz çıksın sonucu

Çok geçmiş olsun canım inşallah sonuçları temiz çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…