- 20 Haziran 2022
- 177
- 93
- 28
Anladım kuzum inşallah bu kez tutunur benimde iki kere tutmuş ama devamı gelmemiş kimyasal gebeliğim var yeni doktorum yoğun kortizon ve serum bağlatınca 5 günde bir bakalım umarım bu kez plurçift embriyo transfer etmişti. Sdebepsiz infertilite rahim kalınlığı, embriyo kalitesi falan gayet iyiydi tutmamasına sasırdı ve bu sefer serumu deneyelim dedi.
süreç zor stresli. inşallah sağlıklı sıhhatli bebişlerimiz olur.Anladım kuzum inşallah bu kez tutunur benimde iki kere tutmuş ama devamı gelmemiş kimyasal gebeliğim var yeni doktorum yoğun kortizon ve serum bağlatınca 5 günde bir bakalım umarım bu kez plur
Hii maşallaahhEğer etkilenmem dersen yapabilirsin tabii ki test ama evde yaptığın test negatif çıkarsa, sonra belki kan testin pozitife çıkacak. Yani kesinlikle kendini kaptırmaman önemli çünkü bu süreçte moral çok önemli. Eğer tuttuysa 6,7,8. Günlerde çıkar tabi, benim idrar testi transfer hariç 4. Günde pozitif çıktı
Predictor test aldım ben hem erken gebelikte hem de normal olanda çıktı. Kaset test hiç yapmadımHii maşallaahhdarısı başıma inşallaaahh erken gebelikte çıkmıştır di mi kaset var evde ya
Marka da belirtmişsinizPredictor test aldım ben hem erken gebelikte hem de normal olanda çıktı. Kaset test hiç yapmadım
Kortizon ne kullanıyorsunuz ?Anladım kuzum inşallah bu kez tutunur benimde iki kere tutmuş ama devamı gelmemiş kimyasal gebeliğim var yeni doktorum yoğun kortizon ve serum bağlatınca 5 günde bir bakalım umarım bu kez plur
Çok şükür iyiyim canım. Adet oldum, biraz üzücüydü benim için ve gerçek anlamda hayal kırıklığı yaşadım. İsyan etmiyorum ama ara ara o kadar üzüyor ki beni kendime engel olamıyorum. Kaç gündür gözlerim şiş uyanıyorum, ansızın bir yerde göz yaşım dökülmeye başlıyor. Tabi hayat devam ediyor, iyisi ile kötüsü ile. Gülüp eğleniyorumda ağlıyorumda, insan olmak böyle bir şey. Her halimize çok şükür. Üzdü üzdü tabi ama umudum hala fazlasıyla var çok şükür. İnşAllah o kadar inanıyorum ki olacağına. Aslında hemen ilk denemede pozitif olmasına o kadar şaşırmıştım ki; nasıl yani hemen oldu mu diye halbuki neler neler yaşadım da tabi unutuyor insan. Benim için şu hayatta hiçbir şey altın tepside sunulmadı o yüzden şaşırmıştım hemen mi diye, ben çabalamadan yorulmadan artık yeter demeden hiçbir şeye sahip olduğumu hatırlamıyorum.Her şeye rağmen mutluyum ve Rabbim yanımızda, o kadar hissediyorum ki bunu. Vardır bir bildiği Rabbimin. Dualarım daima sizinle, Rabbim hepimizin yüzünde güller kalbinde kelebekler açtırsın. Kucağımıza yavrularımızı almayı nasip eylesin. Evimizden evlat kokusunu, gülüşünü, neşesini eksik etmesinWesna1 canım nasılsın tedavin nasıl gidiyor ?
Amin canım Allah gönlüne ferahlık versin inşallah her şey gönlünce olurÇok şükür iyiyim canım. Adet oldum, biraz üzücüydü benim için ve gerçek anlamda hayal kırıklığı yaşadım. İsyan etmiyorum ama ara ara o kadar üzüyor ki beni kendime engel olamıyorum. Kaç gündür gözlerim şiş uyanıyorum, ansızın bir yerde göz yaşım dökülmeye başlıyor. Tabi hayat devam ediyor, iyisi ile kötüsü ile. Gülüp eğleniyorumda ağlıyorumda, insan olmak böyle bir şey. Her halimize çok şükür. Üzdü üzdü tabi ama umudum hala fazlasıyla var çok şükür. İnşAllah o kadar inanıyorum ki olacağına. Aslında hemen ilk denemede pozitif olmasına o kadar şaşırmıştım ki; nasıl yani hemen oldu mu diye halbuki neler neler yaşadım da tabi unutuyor insan. Benim için şu hayatta hiçbir şey altın tepside sunulmadı o yüzden şaşırmıştım hemen mi diye, ben çabalamadan yorulmadan artık yeter demeden hiçbir şeye sahip olduğumu hatırlamıyorum.Her şeye rağmen mutluyum ve Rabbim yanımızda, o kadar hissediyorum ki bunu. Vardır bir bildiği Rabbimin. Dualarım daima sizinle, Rabbim hepimizin yüzünde güller kalbinde kelebekler açtırsın. Kucağımıza yavrularımızı almayı nasip eylesin. Evimizden evlat kokusunu, gülüşünü, neşesini eksik etmesin
Canım daha ocakta transferim doktorumla bugün konuştuk ama hangisini kullandıracak bilmiyorumKortizon ne kullanıyorsunuz ?
Benimde 2 kimyasalim var
Canım üzülme yaşın kaçtı tekrar denersin yazını okurken etkilendim önemli olan sağlık benim de negatif oldu hiç ağlamadım üzüldüm evet ama rabbim sağlık versin şuan dua ediyorum kardeşimin iyi olması için rahatsız olduğunu ögrendim parça alinmasi gerekiyor inan çocuk mocuk aklımda yok tek duam kardesim rabbim en iyisini bilir en uygun vakti o bilir birgün vericektir demem oki baska şeylerle sinanmayalim sevdiklerimizle birlikte sağlıklı bir hayat ve onlarla birlikte yaşatsın bizede evlat mutluluğunuÇok şükür iyiyim canım. Adet oldum, biraz üzücüydü benim için ve gerçek anlamda hayal kırıklığı yaşadım. İsyan etmiyorum ama ara ara o kadar üzüyor ki beni kendime engel olamıyorum. Kaç gündür gözlerim şiş uyanıyorum, ansızın bir yerde göz yaşım dökülmeye başlıyor. Tabi hayat devam ediyor, iyisi ile kötüsü ile. Gülüp eğleniyorumda ağlıyorumda, insan olmak böyle bir şey. Her halimize çok şükür. Üzdü üzdü tabi ama umudum hala fazlasıyla var çok şükür. İnşAllah o kadar inanıyorum ki olacağına. Aslında hemen ilk denemede pozitif olmasına o kadar şaşırmıştım ki; nasıl yani hemen oldu mu diye halbuki neler neler yaşadım da tabi unutuyor insan. Benim için şu hayatta hiçbir şey altın tepside sunulmadı o yüzden şaşırmıştım hemen mi diye, ben çabalamadan yorulmadan artık yeter demeden hiçbir şeye sahip olduğumu hatırlamıyorum.Her şeye rağmen mutluyum ve Rabbim yanımızda, o kadar hissediyorum ki bunu. Vardır bir bildiği Rabbimin. Dualarım daima sizinle, Rabbim hepimizin yüzünde güller kalbinde kelebekler açtırsın. Kucağımıza yavrularımızı almayı nasip eylesin. Evimizden evlat kokusunu, gülüşünü, neşesini eksik etmesin
Çok geçmiş olsun Allah yardımcısı olsun. İnşallah büyük bir şey değildirCanım üzülme yaşın kaçtı tekrar denersin yazını okurken etkilendim önemli olan sağlık benim de negatif oldu hiç ağlamadım üzüldüm evet ama rabbim sağlık versin şuan dua ediyorum kardeşimin iyi olması için rahatsız olduğunu ögrendim parça alinmasi gerekiyor inan çocuk mocuk aklımda yok tek duam kardesim rabbim en iyisini bilir en uygun vakti o bilir birgün vericektir demem oki baska şeylerle sinanmayalim sevdiklerimizle birlikte sağlıklı bir hayat ve onlarla birlikte yaşatsın bizede evlat mutluluğunu
Saol Allah razı olsun karaciğer ile ilgili doktor hoşlanmadigim şeyler gördüm demiş tomografi sonucuna parça alincak umarım temiz çıkar şuan tek duam kardesim Allah kimseye yaşatmasın bebek için olmasa yine deneriz olmadimi yine deneriz elbet olur ama kardeş gelmez dualarıniza ihtiyacım var hamile olanların duası kabul olurmuş bize dua edinÇok geçmiş olsun Allah yardımcısı olsun. İnşallah büyük bir şey değildir
İnşallah güzel haberler gelsin temiz çıksın sonucuSaol Allah razı olsun karaciğer ile ilgili doktor hoşlanmadigim şeyler gördüm demiş tomografi sonucuna parça alincak umarım temiz çıkar şuan tek duam kardesim Allah kimseye yaşatmasın bebek için olmasa yine deneriz olmadimi yine deneriz elbet olur ama kardeş gelmez dualarıniza ihtiyacım var hamile olanların duası kabul olurmuş bize dua edin
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah sende bebeğini kucağına kazasız belasız alıcaksın burdan duyucaz hatta teyze olucaz o mutluluğu birlikte yasicazİnşallah güzel haberler gelsin temiz çıksın sonucu
3 te olacam demişti sanki
Öyle mi ben orayı kaçırmışım3 te olacam demişti sanki
Çok geçmiş olsun canım inşallah sonuçları temiz çıkarSaol Allah razı olsun karaciğer ile ilgili doktor hoşlanmadigim şeyler gördüm demiş tomografi sonucuna parça alincak umarım temiz çıkar şuan tek duam kardesim Allah kimseye yaşatmasın bebek için olmasa yine deneriz olmadimi yine deneriz elbet olur ama kardeş gelmez dualarıniza ihtiyacım var hamile olanların duası kabul olurmuş bize dua edin
Yok 3:30 da olacaktı. Heyecanlıdır şimdi3 te olacam demişti sanki
Bende prodol ve prograf kullanıyorum.Canım daha ocakta transferim doktorumla bugün konuştuk ama hangisini kullandıracak bilmiyorum