Çok şükür iyiyim canım. Adet oldum, biraz üzücüydü benim için ve gerçek anlamda hayal kırıklığı yaşadım. İsyan etmiyorum ama ara ara o kadar üzüyor ki beni kendime engel olamıyorum. Kaç gündür gözlerim şiş uyanıyorum, ansızın bir yerde göz yaşım dökülmeye başlıyor. Tabi hayat devam ediyor, iyisi ile kötüsü ile. Gülüp eğleniyorumda ağlıyorumda, insan olmak böyle bir şey. Her halimize çok şükür. Üzdü üzdü tabi ama umudum hala fazlasıyla var çok şükür. İnşAllah o kadar inanıyorum ki olacağına. Aslında hemen ilk denemede pozitif olmasına o kadar şaşırmıştım ki; nasıl yani hemen oldu mu diye halbuki neler neler yaşadım da tabi unutuyor insan. Benim için şu hayatta hiçbir şey altın tepside sunulmadı o yüzden şaşırmıştım hemen mi diye, ben çabalamadan yorulmadan artık yeter demeden hiçbir şeye sahip olduğumu hatırlamıyorum.Her şeye rağmen mutluyum ve Rabbim yanımızda, o kadar hissediyorum ki bunu. Vardır bir bildiği Rabbimin. Dualarım daima sizinle, Rabbim hepimizin yüzünde güller kalbinde kelebekler açtırsın. Kucağımıza yavrularımızı almayı nasip eylesin. Evimizden evlat kokusunu, gülüşünü, neşesini eksik etmesin