ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Benim bu sabah kalktığımdan beri göbek deliğimin arkasında ve sağ kasığımda ince ince çekilme ve kasılmalar var 🥹 Belirti aramamaya çalışıyorum ama bi heyecan bastı acaba mı diye 🫠

Transfer hariç 8. gün, haftaya cumartesi test günüm. Ben cesaret edip evde test yapamıyorum ya, çok korkuyorum negatif çıkacak diye.
Aslında baya da zaman geçmiş ama bende inanın hala belirti yok sadece çoook çok nadir regl ağrısı geliyor hafif hafif başka da bir şey yok🫠 nasıl rahat edecekseniz öyle yapın gerçekten cesaret işi 🙈🫠

Amin inşallah canım çok teşekkür ederim en kısa zamanda senin de güzel haberlerini alalım ♥️♥️
Senin transferin öncesi içime doğmuştu hesap yaparken kimlerin tuttu diye seninkini hep tutmuş hesaplıyordum halla halla diyordum daha transfer olmadı sana söylemedim ama umutlandirmiyayim diye bekledim okadar emindimki tutcagini rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah her mutlu haber beni çok mutlu ediyor inan🥰🥰

Transfer hariç 8. gün, haftaya cumartesi test günüm. Ben cesaret edip evde test yapamıyorum ya, çok korkuyorum negatif çıkacak diye.
Bence yap çizgi cikmasa bile söyle düsün herkesinki idrara geçmiyor hatta kana bile geç geçenler var canım benim bu kadar korkma rahat ol 🐣🐣

Senin transferin öncesi içime doğmuştu hesap yaparken kimlerin tuttu diye seninkini hep tutmuş hesaplıyordum halla halla diyordum daha transfer olmadı sana söylemedim ama umutlandirmiyayim diye bekledim okadar emindimki tutcagini rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah her mutlu haber beni çok mutlu ediyor inan🥰🥰
Ay ciddi misin ya 🥹 Allah razı olsun çok teşekkür ederim gerçekten ❤️ allahım isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın ❤️

13 Aralık Cuma test tarihim inşallah ben veririm canım inşallah 🥹 ondan önce test yaparsam yine hemen atıcam testinin markası ne
Predictor aldım bir tane erken aldım bir tane de normal aldım. Sabah idrarı daha net sonuç veriyor aklında olsun 🥰 benim de perşembe normalde test tarihim ama dayanamadım işte 🫠🫠🫠🫠

X