ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Kuzu benim de göğüslerim ağrıyor ama ben progestan içerikli iğneme yoruyorum beni dün akşam yine yokladı regl ağrım sonra geçti
Tabi progestandan dolayı. Sabah tuvalete kalktığımda resmen taş bağlamışlar kadar ağırlaşmışlardı. Ne zaman test yapmayı planlıyorsun

Tabi progestandan dolayı. Sabah tuvalete kalktığımda resmen taş bağlamışlar kadar ağırlaşmışlardı. Ne zaman test yapmayı planlıyorsun
Bazen kan testini bekle diyorum bazen öncesinde idrar testi yapsam mı diyorum bilmiyorum kuzum şuan derin düşünceler içindeyim 😂

Bazen kan testini bekle diyorum bazen öncesinde idrar testi yapsam mı diyorum bilmiyorum kuzum şuan derin düşünceler içindeyim 😂
Yalnız değilsin 🫣 aynı düşünceler bende de var bakalım ne kadar sabredebilcem 🤭
Benim de sabahları şişmiş ve ağrılı şekilde oluyor sonra düzeliyor ilerleyen saatlerde☺️
Belki de iyiye işarettir seninki de🥰
Evet mesela şuan daha hafiflemiş hissediyorum. İnşallah iyiye işarettir 🥰 çok tatlı bir temenni teşekkür ediyorum 😘

Canım beni hafta sonu arayıp bilgi vermişlerdi döllendi diye sen arayip sorsaydin dün normalde embriyolog ile konuşmam gerek dediğinde embriyolog dönüs sağlıyor yani benim gittiğim merkezde ( bahçeci ) seninki belki farklı bilemem ama haber vermesi gerekir di transferin hemen ertesi günü haber verdiler
Yok canım ne aradılar ne sordular ben aradım açan da olmadı belki üniversite diye

Bugün arandım.
7 folikülden 6 tanesi dolu çıkmış.5 i döllenmiş ve şu an durumları gayet iyiymiş.Pazar günü tekrar aranacağım.
Opu sonrası gaz ve kabızlık oldu.Ikınmak öksürmek gibi hareketler kasıklarımı ağrıtıyor.İlaçlarımı da kullanıyorum.Ağrı kesici kullan dedi hemşirem.Ama ben çok fazla ağrı kesici kullanma taraftarı olmadığımdan ağrılarımı göğüsleyeceğim gittiği yere kadar😂
Diğer güzel hanımlar, beklediğimiz,yolunu gözlediğimiz umutlar kucaklarımızda olacak, az kaldı hissediyorum😊
Bugün 3.gün tekrar aradılar.
5 döllenmiş yumurtadan 2sini bugün donduracaklar.Birisi en iyi kalite diğeri iyi kalite olarak.
Diğer 3 yumurtanın gelişimin yavaş olduğunu söylediler.Allahtan umut kesilmez dediler.ve 5.güne takip ediyorlar.

Bende son durumlar kızlar bu şekilde.Birazcık üzüldüm minnoşlarım yaşam mücadelesi veriyor diye😊

Üniversite ise tabiki farklıdır ben normal özel merkezler gibi sandım hiç sıkma canını yarın ararlar muhakkak bilgi verirler hayırlısı olsun hakkında❤️
Yarın 4. Gün oluyor eşim hastanede zaten gidip bilgi alayım dedi😊 inşallah iyilerdir embriyom olmuşsa salı transfer olacak ondan da emin değilim

Transfer hariç 8. gün, haftaya cumartesi test günüm. Ben cesaret edip evde test yapamıyorum ya, çok korkuyorum negatif çıkacak diye.
Canım 14. Gün mu test günün
Neden öyle yapmış doktorun 10. Günde herşey belli oluyor, 10. Gün hala negatifse pozitife dönmüyor. Boşa heyecan korku geçen günler

X