ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Predictor aldım bir tane erken aldım bir tane de normal aldım. Sabah idrarı daha net sonuç veriyor aklında olsun 🥰 benim de perşembe normalde test tarihinin ama dayanamadım işte 🫠🫠🫠🫠
Bu yaptığın erken miydi yoksa normal miydi canım 🥰 ya ben de dayanmak istiyorum ama böyle görünce de hevesleniyorum bakalım bi düşüncem 🥰🙏🏻

Bu yaptığın erken miydi yoksa normal miydi canım 🥰 ya ben de dayanmak istiyorum ama böyle görünce de hevesleniyorum bakalım bi düşüncem 🥰🙏🏻
Dün yaptığım erkendi, beklenen adetten 6 gün öncesine kadar sonuç verir yazıyordu üStünde. Bugün yaptığım da normal testti ama adetin gecikmesiyle sonuç verir yazıyordu onda. İkisinde de çıktı 🥰 bir düşün bakalım kendini rahat hissedersen yaparsın etkilenirim dersen yapma ama 🥹

Dün yaptığım erkendi, beklenen adetten 6 gün öncesine kadar sonuç verir yazıyordu üStünde. Bugün yaptığım da normal testti ama adetin gecikmesiyle sonuç verir yazıyordu onda. İkisinde de çıktı 🥰 bir düşün bakalım kendini rahat hissedersen yaparsın etkilenirim dersen yapma ama 🥹
Anladım canım sağlıkla sıhhatle devam etsin inşallah 🥰🙏🏻🙏🏻

Benim 5. Gün embriyosuydu canım hiçbir belirti yok hala hafif regl ağrısı dışında. O da çok arada geliyor ve gerçekten çok hafif.
Hayırlı olsun canım çok sevindim. Sağlıcakla kucağına al inşallah 🤲🏻 benimde 3. Gün embriyosu. Ve 4. Gün transferden hariç. Bekliyoruz bakalım benimde ekstra hissettiğim bişey yok hani

Bilmiyorum valla bende çok merak ediyorum ama hafta sonu araya girdi diye mi aramadılar acaba
Canım beni hafta sonu arayıp bilgi vermişlerdi döllendi diye sen arayip sorsaydin dün normalde embriyolog ile konuşmam gerek dediğinde embriyolog dönüs sağlıyor yani benim gittiğim merkezde ( bahçeci ) seninki belki farklı bilemem ama haber vermesi gerekir di transferin hemen ertesi günü haber verdiler

Allah bağışlasın güzel insanlarla karşılaştırsın♥️ inşallah sağlıkla kucağıma alırım🥰♥️♥️♥️
Allah razı olsun amin amin rabbim hepsine hayırlı sağlıklı ömürler versin hepsini iyilere denk getirsin sağ salim gelsin bütün minnoslar

Benim transfer büyük ihtimalle Ocak ayına kalacak .Ocak topigi açtım artık ordan devam ederiz espressoc espressoc senin taze olmazsa sende ocakta olursun
Canım benim de 2. transferim Ocak sonu veya Şubatta olur diye düşünüyorum yarın opu hazırlıkları için doktor görüşmesine gideceğim yeni yıl 2025 hepimize bebeklerimizle gelsin hepimiz bebeklenelim 🎄🤲🏻🤰🤲🏻🎄

X