Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiyor ki bak kese için gün sayıyorum o bile geçmiyorKızlar bu transfer sonrası günler nasıl geçiyor benim sadece şu an yumurtam toplandı onu bile çok merak ediyorum
Aaa süper 3ledik o zaman valla geçmeye çalışıyor aslında çok zorda geçmiyor ama insan sürekli bir merak içindeBende ayın 4 ünde oldum :) nasıl geçiyor kızlar
Bildiğim kadarıyla ve kendi sürecimde de 1-3-5. Günler aranıyor.O yüzden sormuştumsizin kurumun prosedürü farklı demek kiAy yok aramadılar daha dün yumurta toplandı ben arasam mi acaba
Beraber transfer olacağız demek ki benimde bi aksilik çıkmazsa ocağa kaldıBenim transfer büyük ihtimalle Ocak ayına kalacak .Ocak topigi açtım artık ordan devam ederiz espressoc senin taze olmazsa sende ocakta olursun
Valla 4. Güne girdik bile kuzum heyecanlı bazen gergin değişik ruh hallerindeyim vallaKızlar bu transfer sonrası günler nasıl geçiyor benim sadece şu an yumurtam toplandı onu bile çok merak ediyorum
İyi geçmiştir inşallah.4 aralıkta transfer oldum canım transfer gününü saymıyorum. Senin transferin nasıl geçti
Ben 4 progestan fitil, 2 progestan iğne kullanıyorum.Ben de hiç meme hassasiyeti olmadı progesterona başlayınca oldu canım sen daha fazla kullanıyormuşsun
Haftaya en güzel haberi al inşallah dua edicem canımİyi geçmiştir inşallah.
Benim 4. Transfer. Bir alismislik oluyor transfer odasında ,,
Ben rahim dinlendirme sürecindeyim regl olmayı bekliyorumElhamdülillah iyiyim canım yumurtaları merak ediyorum sadece kaçı dollendi nasıllar ne durumdalar sen nasılsın
Rahim dinlendirme genelde öneriyor doktorlar sen taze mi istiyorsunİnşallah ocağa kalmaz
İnşallah canim sağlıkla hayırlısı ile geçer sürecimizBeraber transfer olacağız demek ki benimde bi aksilik çıkmazsa ocağa kaldı
Miratech alabilirsiniz galenik firmasınınCanım ben tek test yapicam.
Yıllardır psikolojim bozuk çünkü negatif testlerden.
9. Gün yapacağım için erken gebelik yapmak istemiyorum.
Buda güvenilmezse başka test alayım o zaman.
Roll da kalitelidir kurtsan firmasınınCanım ben tek test yapicam.
Yıllardır psikolojim bozuk çünkü negatif testlerden.
9. Gün yapacağım için erken gebelik yapmak istemiyorum.
Buda güvenilmezse başka test alayım o zaman.
Canım taze transfer miydi senin bence var bebeğin seninleSabah idrarıyla yaptığım ikinci test de böyle çıktı Eki Görüntüle 3516854
Hayırlı olsun çok güzel çıkmış benimde 4.gundeki aynıydı 5.gunde de seninki gibi çıkmıştı.ikizlerim oldu sağ salim kucağınıza alın inşallah hepinizSabah idrarıyla yaptığım ikinci test de böyle çıktı Eki Görüntüle 3516854
Çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla ilerler. Donmuş transferdi 5. Gün. Bugün transfer hariç 5. GünCanım taze transfer miydi senin bence var bebeğin seninle
Allah bağışlasın güzel insanlarla karşılaştırsın inşallah sağlıkla kucağıma alırımHayırlı olsun çok güzel çıkmış benimde 4.gundeki aynıydı 5.gunde de seninki gibi çıkmıştı.ikizlerim oldu sağ salim kucağınıza alın inşallah hepiniz