- 12 Mart 2019
- 14.741
- 34.119
Ya bişey olmaz kaset testle takip edersinYapma yapmaaaa keşke yapmasaydım pişman oldum. Keşke ya birkaç tane daha test alsaydım ya da bunu harcamasaydım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya bişey olmaz kaset testle takip edersinYapma yapmaaaa keşke yapmasaydım pişman oldum. Keşke ya birkaç tane daha test alsaydım ya da bunu harcamasaydım
Kaçıncı gün bugün ?Ay sorma transferden sonra ben de bugün ilk defa duş aldım ılık suyla hiç hoşuma gitmedi bende çok severim sıcak suyla duş almayı
Allah razı olsun canim. Kısmet olsun hepimize en hayırlı zamanda.Bunu bende yapmıştım silik çıktı kanda negatif meğer yaniltabiliyormus belki herkeste farklıdır kiminde erken artıyor kiminde geç bilemem yani ben 7 günde yapmıştım şuan adet bekliyorum umarım sizinki tutar takip ediyorum aynı zamanda da dua ediyorum her birinize ayrı ayrı
2. Günüm bugün mide bulantısı olmadı bugün ama gaz yaptı, kabızlık durumu henüz yaşamadım bol bol su içiyorumMerhaba, ben ilk aşılamamı yaptıracağım kısmet olursa. Şuanda gonalf iğneye başladım. Hatta 2. Günüm. Ama bendede aşırı kasık ağrısı, gaz ve şişkinlik yaptı sizde sadece mide bulantısı mı yaptı acaba ?
Yok canım beklerim ben11. Güne kadar geçmiştir etkisi ama bence dayanabiliyorsan dayan. En azından birkaç gün daha.
3. Günüm canımKaçıncı gün bugün ?
Aynı gün transfer olduk sanırım ayın 5 inde.3. Günüm canım
Aa öylemiymiş bana kimse bişey demedi. Sen başladın mı kullanmayaKızlar su progesteron fitili attıktan sonra yürüyüşn manası ne bilen var mı ?
Evet canım bugün başladım 10 dk yatıp 30 dk yürüyüş yap dediler acaba dağılması için mi anlamadimAa öylemiymiş bana kimse bişey demedi. Sen başladın mı kullanmaya
Olabilir. Bana söylemediler böyle bişey. Günde kaç tane kullanıyorsunEvet canım bugün başladım 10 dk yatıp 30 dk yürüyüş yap dediler acaba dağılması için mi anlamadim
Sabah bir akşam iki kullanıyorum şimdi araştırdım emilmesi içinmişOlabilir. Bana söylemediler böyle bişey. Günde kaç tane kullanıyorsun
Sen kaç tane kullanıyorsun sana da fitil mi verdiler yoksa iğne mi. Bir de çok yan etki yaptı meme hassasiyetim falanOlabilir. Bana söylemediler böyle bişey. Günde kaç tane kullanıyorsun
Ben 4 tane kullanıyorum canım. Fitil verdilerSen kaç tane kullanıyorsun sana da fitil mi verdiler yoksa iğne mi. Bir de çok yan etki yaptı meme hassasiyetim falan
4 aralıkta transfer oldum canım transfer gününü saymıyorum. Senin transferin nasıl geçtiAynı gün transfer olduk sanırım ayın 5 inde.
Ben de hiç meme hassasiyeti olmadı progesterona başlayınca oldu canım sen daha fazla kullanıyormuşsunBen 4 tane kullanıyorum canım. Fitil verdiler
Valla şu tüp bebek sürecinin başından beri inanılmaz bir hassasiyet var zaten. Yüzüstü yatarken hep zorlanıyorum. Sende oldu mu
Kızlar bu transfer sonrası günler nasıl geçiyor benim sadece şu an yumurtam toplandı onu bile çok merak ediyorum4 aralıkta transfer oldum canım transfer gününü saymıyorum. Senin transferin nasıl geçti
Transferden sonra 4 e çıktı. Öncesinde 2 kullanıyordumBen de hiç meme hassasiyeti olmadı progesterona başlayınca oldu canım sen daha fazla kullanıyormuşsun
Valla geçmiyor sanırımKızlar bu transfer sonrası günler nasıl geçiyor benim sadece şu an yumurtam toplandı onu bile çok merak ediyorum
Canım şu an transferin kaçıncı günüsün Perşembe miydi transferinTransferden sonra 4 e çıktı. Öncesinde 2 kullanıyordum
Valla geçmiyor sanırım
tatluboncuk ile transfer günlerimiz aynı. Ayın 4ü çarşamba günü. Beraber gün sayıyoruzCanım şu an transferin kaçıncı günüsün Perşembe miydi transferin